- 15 Temmuz 2013
- 743
- 496
Ben cok begendim linkini atar misinHastanede giymek icin su terlikten aldim fiyati da uygun. Begenen olursa link atabilirim.
Aynen eti artirayim zaten cok severim deAl benden de o kadar canım, saçları en son 1.5 yıl önce kestirdim uzamıyor arkadaş sadece dökülmesi durdu ama özellikle el tırnakları çok çabuk uzuyor
Dmeekki bu da hormonlardan benimde el tırnaklarım çok çabuk uzuyor ya
Bugün başıma gelene bakın, devlete randevu almıştım karın çevresi geride bi de farklı dr görüşü alayım dedim, neyse muayene oldum 2 asistan ölçüm yapıyor biri tutuyor diğeri kaydırıyor baş çevresini 33 mü ne dedi karın çevresi kendi haftasında kilosu da 2634 dedi bende 35+1 im bu arada neyse sonra nst ye yolladı. Bu sefer uzman dr baktı kağıda oo düzenli sancın var doğumhanete git bi daha baksınlar gerekirse yatış ve serum takılacak dedi, bende hocam sancı hissetmiyorum dedim oda sen hissetmeyebilirsin ama var ( 40 50 lerde 2 sancı çıktı) haftanda küçük bi daha bakılsın falan diye ısrar etti. Yanımda da kimse yok panikledim annem kız kardeşimin yanına 2 saatlik başka bile gitti benle eşim tek varız bi de 16 aylık bebem var gitmedim doğumhaneye. Kendi dr uma gittim hemen orda da az sancı çıktı ama bebek daha kanala yerleşmemiş suyum iyi rahim ağzı uzun içim rahatladı vallahi devlete kalsa doğurtacaklardı beni ya
Canım benim de bebemin kilosu nispeten az 11 gün önce 2080 di şimdi 2400 lerde iyi kilo almış , bende meyveye abandım özellikle yatmadan 1 2 saat önce meyve yiyorum ve kahvaltı da bile kavurma yiyorumsende meyve ve kırmızı eti arttır bence
Ben cok begendim linkini atar misin
Durumumuz tam benzermiş ben de bugün tam 36’yım progestanı 35’te kesmiştim. Nst’ye girdiniz mi acaba? Yarın doktor kontrolüne gideceğim ama NSTye giremeyeceğim. İnşallah bi sorun olmaz sancı hissim yok. Kilosunu durumunu öğrenince yazarım 28. haftadan beri baş aşağı duruyor dönmez inşallahBugün bizimde kontrolümüz vardı, 36 dayız tam. Bebeğin kilosu 2930 g çıktı. Ocağın ilk haftası sezeryanla alırız dedi doktor, beyefendi beklersebizim iki hafta önce bebeğin başı yukardaydı, bu gittiğimizde dönmüş dedi yani 36 ya kadar dönebilir sanki:) rahim ağzımda kısalma dolayısıyla progestan kullanıyordum, keselim artık dedi doktor.
Her hamilelik ve herkesin farklı ya kimisi çok rahat geçiriyor kimisi daha zor son haftalar tabi uyku falan çok zorlaşıyor birde ödem varsaBen de Aralık annesi olacak gibi hissediyorum 37+1'deyim, erkek bebek. Şimdiden hamilelik çok yorucu olmaya başladı. 40+2'ye kadar epey sıkıntı çekiliyordur kesin
çok sevindimm çok şükür
Yaaaaaa çoook sevindimçok şükür canım , sağlıkla büyüsün inşallah
Kizlar çok sağolun tşk ederimAyy çok sevindim canım, gözünüz aydın
Ben de bundan alayım o zamanBu da çok iyiymiş, arkadaşımın ablası kullanmış kızı 4 yaşında hala iyi diyormuş, ben de bundan alacaktım sonra diğerini indirimde yakalayınca ondan aldım
Bnm doğum yaptığım gün bi kız 4gundur sancı çekmiş.doguma almamışlar.suni sancı vs denemisler olmamış.en son artık sezaryene almışlar.Kızlar açılması olmayan birine suni sancı verilir mi
Aa 4 gün çok fazla değil miBnm doğum yaptığım gün bi kız 4gundur sancı çekmiş.doguma almamışlar.suni sancı vs denemisler olmamış.en son artık sezaryene almışlar.
Maşallah canım bal yanakKızlar ben şimdi kontrolden çıktım şükür olumsuz bir durum yokmuş
Ben sezaryen olur diyordum ama dpktor normali deneyelim sen de istersen dedi . Ben sezaryen den çok korkuyorum o yüzden tamam dedim .
Ama bizim bebiş önden gidiyor. Doktor yine de olur ama şekerli şeyler yeme bu iki hafta bırak dedi . D vitaminini gittiğim prof bırak demişti kendi doktorum hayır başla tekrar dedi .
Bebiş 36. Haftadayız 3300 olmuş . 4 ü geçmezse normal denicez .
Ve kızlar benim bebiş kanala girmiş biraz korktumDoktor ocağı beklemeyebilir dedi 30 Aralık tahmini doğum yazıyor . Suyum gelirse falan neler yapacağımı anlattı . Haftaya salı hareketlere başla ve bol ada çayı iç dedi .
Bu da Kuzey bey teyzeleri
Canım benim gözün aydın darısı kızının başına inşallah sağlıkla onuda alıl eve gitmek nasip olsunOğlumu bugün taburcu ettiler. Kızım hala yoğun bakımda. Her gün 1 saat görebiliyoruz. Genelde kanguru bakımı dedikleri çıplak tenimin üstüne tam göğsüme koyuyorlar ve ten tene temas yapıyoruz. Tatlı bir hemşireye denk gelirsek bakımlarına yardım etmeme izin veriyor. Banyosunu yaptırmaya yardım etmek, vücudunu yağlamak gibi. Kızım orada biraz daha misafir. İsimleri Deniz ve Ata28+5 doğdular. Kızım 920 gram oğlum 1205 gram
Çooookk sevindim canıııımmmmKuzum biz dün yani pazartesi taburcu olduk çok şükür.b12 değeri düşükmus onun içinde ilaç verdi onu kullancaz.
Kızlar açılması olmayan birine suni sancı verilir mi
İlk kez duydum canım tam tersini duymuştum hatta doğum yaklaştıkça yeri daralır daha az hareket eder derler hepKızlar doğuma yakın bebek hareketli olur diyorlar doğru mu ?
Benim bebiş hiç durmadı bugün . Akşam daha da fazla . Sürekli hareket halinde . Ağrılarım da çok . Bebiş hareket ettikçe canım çok acıyor . Bilmemek ne kötü kızlar yasancı mı bu ne bilemiyorum ki
Valla korkmaya başladım
Ben bugün nst çekilirken sancı çıktı, neyseki bebek doğum kanalında değil rahim uzunluğu iyiydi. Dr um dedi ki bu yalancı kasılma ve bebek çok hareketli ondan olmuş olabilirKızlar doğuma yakın bebek hareketli olur diyorlar doğru mu ?
Benim bebiş hiç durmadı bugün . Akşam daha da fazla . Sürekli hareket halinde . Ağrılarım da çok . Bebiş hareket ettikçe canım çok acıyor . Bilmemek ne kötü kızlar yasancı mı bu ne bilemiyorum ki
Valla korkmaya başladım
Benim açılmam yoktu. 1,5-2 cm’di. Suni sancı vermişlerdi.Kızlar açılması olmayan birine suni sancı verilir mi
iyi geceler canım. Herşeyin hazırsa sıkıntı etme bence gelcekler bi şekildeKızlar merhaba iyi geceleriniz olsunbugün tam 36 haftalık olduk. Oğlum 36+1 de doğmuştu beni de bi endişe sarmadı değil onda ne sancı ne ağrı hiçbir şey yoktu bi anda suyum boşaldı ama o zaman şekere bu kadar dikkat etmiyordum şekerden olmuştu bu kez inşallah böyle olmaz