Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Selamlar herkese 37+1 bugün malum 4cü sezeryan olacak dün kontrollerde perşembe sabaha alalım dedi drum. Çok rahatsızım ağrılarım fazla dayanmaya çalışıyorum kısmetse 37+3 olarak doğum yapacağım.sizlerden ricam dua edin bende bebeğimde hayırla sağlıkla birbirimize kavuşalım. Allah kimseyi darda bırakmasın bu zorlu zahmetli süreci ağız tadıyla tamamlayalım.Hepiniz Allah’a emanetsiniz

Aynen eti artirayim zaten cok severim de muz hergun 2 tane yemeye basladim. Midem bos durmasin istiyorum ama bi yandan da yanaklarim parlamaya başladı tombiklestikce

Bugün bizimde kontrolümüz vardı, 36 dayız tam. Bebeğin kilosu 2930 g çıktı. Ocağın ilk haftası sezeryanla alırız dedi doktor, beyefendi beklerse bizim iki hafta önce bebeğin başı yukardaydı, bu gittiğimizde dönmüş dedi yani 36 ya kadar dönebilir sanki:) rahim ağzımda kısalma dolayısıyla progestan kullanıyordum, keselim artık dedi doktor.

Durumumuz tam benzermiş ben de bugün tam 36’yım progestanı 35’te kesmiştim. Nst’ye girdiniz mi acaba? Yarın doktor kontrolüne gideceğim ama NSTye giremeyeceğim. İnşallah bi sorun olmaz sancı hissim yok. Kilosunu durumunu öğrenince yazarım 28. haftadan beri baş aşağı duruyor dönmez inşallah

Ben de Aralık annesi olacak gibi hissediyorum 37+1'deyim, erkek bebek. Şimdiden hamilelik çok yorucu olmaya başladı. 40+2'ye kadar epey sıkıntı çekiliyordur kesin
Her hamilelik ve herkesin farklı ya kimisi çok rahat geçiriyor kimisi daha zor son haftalar tabi uyku falan çok zorlaşıyor birde ödem varsa

Bu da çok iyiymiş, arkadaşımın ablası kullanmış kızı 4 yaşında hala iyi diyormuş, ben de bundan alacaktım sonra diğerini indirimde yakalayınca ondan aldım
Ben de bundan alayım o zaman Hepsiburada da yorumları çok kötüydü ondan vazgeçmiştim . Ama Trendyolda iyi yorumları.
Teşekkür ederim

Kızlar doğuma yakın bebek hareketli olur diyorlar doğru mu ?
Benim bebiş hiç durmadı bugün . Akşam daha da fazla . Sürekli hareket halinde . Ağrılarım da çok . Bebiş hareket ettikçe canım çok acıyor . Bilmemek ne kötü kızlar ya sancı mı bu ne bilemiyorum ki
Valla korkmaya başladım

Maşallah canım bal yanak
Canım benim gözün aydın darısı kızının başına inşallah sağlıkla onuda alıl eve gitmek nasip olsun
Kuzum biz dün yani pazartesi taburcu olduk çok şükür.b12 değeri düşükmus onun içinde ilaç verdi onu kullancaz.
Çooookk sevindim canıııımmmm nasıl gidiyorr
Kızlar açılması olmayan birine suni sancı verilir mi
evet
Benim suyum geldi açılmam yoktu suni sancı verdi doktor

İlk kez duydum canım tam tersini duymuştum hatta doğum yaklaştıkça yeri daralır daha az hareket eder derler hep

Ben bugün nst çekilirken sancı çıktı, neyseki bebek doğum kanalında değil rahim uzunluğu iyiydi. Dr um dedi ki bu yalancı kasılma ve bebek çok hareketli ondan olmuş olabilir

Kızlar merhaba iyi geceleriniz olsun bugün tam 36 haftalık olduk. Oğlum 36+1 de doğmuştu beni de bi endişe sarmadı değil onda ne sancı ne ağrı hiçbir şey yoktu bi anda suyum boşaldı ama o zaman şekere bu kadar dikkat etmiyordum şekerden olmuştu bu kez inşallah böyle olmaz

iyi geceler canım. Herşeyin hazırsa sıkıntı etme bence gelcekler bi şekilde

Merhaba kızlar bugün tam 36+0 olduk oğlumla Ben yurtdışında yaşıyorum poliklinik doktoruna gidiyorum evimin yakınında ama orada NST cihazı yok. NST istersem uzaktaki bi devlet hastanesine gitmem gerekiyor 2-3 saat bekletiyorlar Yarın girmezsem sonraki kontrolde yani 37+6’da girmiş olacağım. Şu an hiç sancı hissim yok. Sizce girmesem olur mu

(Not: bir kere 32 haftalıkken sancılarım kesilmedi gibi hissedip acile gitmiş ve nst’ye girmiştim ama bir şey çıkmadı ilk çocuk acemiliği başka da girmedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…