Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
46 değildir o 46 olsa duramazsın valla dopğm herkesin farklı oluyor bence böyle korkuyla bakmamak lazım mesela benim ilk doğum çok zordu ona rağmen bu daha rahat olacak diye şartlıyorum kendimi güzel düşün bebeğe odaklan onun kokusunu duyacaksın ben çok ağrım varken anneme anne oğlumu ver kucağıma onu koklayınca geçiyor ağrılar demişim doğumdan sonra annelik tüm acılara korkulara rağmen çok güzelAy kızlar 46+4 teyim doğum korkusu sardı beni doğumdan sonra çok ağrı sancı oluyor mı merak ediyorum karnıma sanki iğneler batıyor özellikle sağ tarafım kaburgam öyle acıyor ki size anlatamam sizce neden sızlıyor resmen
Canım bebek baskı yapıyor kaburgalarımız o yüzden acıyor. Kızımı normal doğurdum o çektiğim bağırtan sancılar bebek çıktığı an bitti kuş gibi hafifledim ne mide bulantılarım kaldı ne sancılarım kaldı herşey çok normaldi ama benim dikişlerim iyileşmedi çok uzun süre o yüzden çok zorlandım. Sezaryen doğumda ise yeğenim 40 gün önce doğum yaptı sadece ilk iki gün zor gerisi normal dedi normal hayatına döndü arkadaşlarıyla dışarı bile çıkıyor. Kendini korkutma ve herşeyin çok kolay çok güzel olacağına odakla kendiniAy kızlar 46+4 teyim doğum korkusu sardı beni doğumdan sonra çok ağrı sancı oluyor mı merak ediyorum karnıma sanki iğneler batıyor özellikle sağ tarafım kaburgam öyle acıyor ki size anlatamam sizce neden sızlıyor resmen
Kizlar bnm idrar tahlil sonucuma gore, doktor dedi ki idrarda kum dökme görülüyo bol bol su icmen lazim. O gunku sancim bundanmis sanirim. Siz de baktirin böyle bise olan varsaAy evet bende dün gece doğuruyorum sandım öyle bi karnıma ağrı girdi wc koştum. Şuan bende de tam ishal gibi değil ama wc çıktığımda ishal geliyo yani anlamadım. Probiyotik kullanmak serbest mi acaba
Canim devlet bir sorun gormez ise 39 sezeryana aliyorGünaydın kızlar hasta olanlara geçmiş olsun, bebişi küvözde olanlar bir an önce kavuşmaları dileğiyle
bu hafta full kabızdım dün bir çay bardağı kayısı çayıyla kendime geldim bundan sonra gunde bir bardak kayısı çayı içeceğim. Bu arada uyurken çok zorlanıyorum.uykusuzum bir sonraki randevum 36+3 te olacak bence günde verilir artık. 37. Haftayı dört gözle bekliyorum. Artık ayaklarımı uzatıp çocuklar okuldan gelene dek dinlenmek istiyorum.
Çok geçmiş olsunKizlar bnm idrar tahlil sonucuma gore, doktor dedi ki idrarda kum dökme görülüyo bol bol su icmen lazim. O gunku sancim bundanmis sanirim. Siz de baktirin böyle bise olan varsa
Canım Allah razı olsun ya reflor iyi geldi galiba kaç gündür serumdu antibiyotikdi uğraştık keşke bunu içseymişim kusma şimdilik durdu ishal sıklığıda azaldı gibi bugun bi tane daa içicem bakalımCanım ben de hastalıktan bulantı çekiyordum günde 4 kere kusuyordum ama ona da iyi geldi.İnşallah geçer
Evet oluyor ama olsun, geçiyor 1 haftada. Bebiş olunca ağrıyı önemsemiyorsunuzAy kızlar 46+4 teyim doğum korkusu sardı beni doğumdan sonra çok ağrı sancı oluyor mı merak ediyorum karnıma sanki iğneler batıyor özellikle sağ tarafım kaburgam öyle acıyor ki size anlatamam sizce neden sızlıyor resmen
Valla ben sleepynin temizlik mendilleriyle sildim. Bizim mobilya da koku yoktu ama silmeden önce 1 hafta falan havalandırdım gene de. Sildikten sonrada 2-3 saat açık bıraktım dolap kapağınıKızlar bebek dolabını sirkeli suyla mi siliyoruz acaba bir kaç gündür kapısını açtım kavalansim diye ama kokusu daha çıkmadı silerken nasıl suyla sildiniz
Ayy çok mantıklı hiç aklıma gelmedi teşekkürler kuzum dolap kokusuda çıksaydı iyiydiValla ben sleepynin temizlik mendilleriyle sildim. Bizim mobilya da koku yoktu ama silmeden önce 1 hafta falan havalandırdım gene de. Sildikten sonrada 2-3 saat açık bıraktım dolap kapağını
Ayy çok çok geç ben 38 in ortalarına gün verirler diye düşünüyordum. Hayırlısı yine deCanim devlet bir sorun gormez ise 39 sezeryana aliyor
Benim doktorun verdiği gün de 38+4 oluyor , 39 yaniAyy çok çok geç ben 38 in ortalarına gün verirler diye düşünüyordum. Hayırlısı yine de
Bn sade sirkeli suyla tozunu aldım canım zaten jelatinliydi kirli değildi ama koku hemen çıkmıyor silince açık bırak yineKızlar bebek dolabını sirkeli suyla mi siliyoruz acaba bir kaç gündür kapısını açtım kavalansim diye ama kokusu daha çıkmadı silerken nasıl suyla sildiniz
Teşekkürler kuzum bizimki beyaz biraz tozlu geldi sirkeli suyla güzelce bı sileyim öyle havalandı bide kıyafetleri de yıkadım.ustunu kapattım öyle bekliyor yaBn sade sirkeli suyla tozunu aldım canım zaten jelatinliydi kirli değildi ama koku hemen çıkmıyor silince açık bırak yine
Amin canim bnde 39 gomek istiyorum ocak olsun istiyorum ama nasip bakalimAyy çok çok geç ben 38 in ortalarına gün verirler diye düşünüyordum. Hayırlısı yine de
Benimde oyle bebek asagida baya dedi dikislere resmen yapismis dedi dinlen bol bol tabi dr git belki baska bir durum vardir .Kızlar dünden beri yürütmeyecek kadar vajinada ağrı var normalde haftaya salı kontrolüm daha mı erken gitsem bu kadar olması normal mi