- 27 Kasım 2018
- 3.437
- 3.781
Canimmm çok tşk ederim inşallahOyy çok şükür canım inşallah daha da iyi olacak yavrun dualarım onunla herzaman
İnşallah kuzum sağol okadar iyi oldum ki bugün.Canım inşallah bebişin en kısa sürede sağlıkla yanında olur Hele bir emzirmek için de kucağına al senin kokunla daha da iyi olacak
Kuzum aynen dediğin gibi.dogumda bana 2kez narkoz verildi.belki kızıma da narkoz geçti.elleei ve ayakları mosmordu ve bana hemşire direk onları gösterdi ve bana dedigi şey şu "bakın bize geldiğinde elleri ayakları böyle mordu büyük ihtimal ecopirin kullandığından olmuştur dr öyle dedi sonra bizden bilmeyin " demişti bana.sukur onlar fln geçti.solunum sıkıntısı da ciğerleri gelişmediği için sulfaktan verildi dediler.hic bı hastane asla kabul etmiyor.bi kaç kişiye de enfeksiyon varmış sende bebeğe geçmiş demişler.Cnm benim senin enfeksiyon gecirdigin için kizindan özür diledigini okuyunca etkilenmistim de yazmak istedim. Yogun bakima alinan neredeyse tum bebekler enfeksiyon geciriyorlarmis. Hastane mikrobu denen bisey varmis yani. Neredeyse illa oluyormus. Benim kizimda cigerlerindeki suyu bosaltanadigi icin dogumda yogun bakima alinmisti baska bir sorun yoktu tam taburcu olacakken alinan kaninda enfeksiyon ciktigi anlasilinca bir hafta uzamisti yatış süresi. O zaman duymustum bunu. Tabi hicbir hastane bunu kabul etmiyor sucu anneye atiyorlar ama illa ki senin enfeksiyonum gecmis olmayabilir. Onlari da anlıyorum yenidogan sonucta ve ne de olsa hastane kosullari ve bizim yüzümüzden oldu diyemezler hele ki bu kadar şiddete meyilli bir topluma. Ama sen icini ferah tut diye söylüyorum. Büyük ihtimal senin de durumun öyledir doye düşünüyorum