Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
kusma azaldı ama ishal aynı şiddette dewam ediyor doğru düzgün bişey yiyemiyorum dün sabah sadece kızarmış boş bi dilim ekmekle akşamda yağsız bi kaç kaşık sade makarnayı zor yedim kilo veriyorum bide🤨 antiniyotikleri dünden beri düzenli olarak yeni içebildim içimde kalmadan çıkıyordu artık cumaya kadar içip takip etcem cuma kontrolümüz var geçmezse yatış olabilir dedi doktor😫
Acaba üşüttünüz mü fark etmeden? Ben de çok felaket olmuştum mide konusunda ama ishal yoktu. Bir de sanıyorum basur da olmuştu sizde. Stres falan mı yaptınız? Zaten bağışıklığımız düşük hamilelik nedeniyle, bir de stres vs olunca iyice düşüyor bünye de ondan söyledim. Bir hafta 10 gün sürmüştü benim rahatsızlığımın tam geçmesi. Zorla da olsa özellikle çorba tüketin, yoğurt tüketin. Ben öyle atlattım biraz da. Yatınca tamam takip ediliyor ama orada da insan ayrı yoruluyor vallahi. İnşallah yatmadan kurtulursunuz.

Acaba üşüttünüz mü fark etmeden? Ben de çok felaket olmuştum mide konusunda ama ishal yoktu. Bir de sanıyorum basur da olmuştu sizde. Stres falan mı yaptınız? Zaten bağışıklığımız düşük hamilelik nedeniyle, bir de stres vs olunca iyice düşüyor bünye de ondan söyledim. Bir hafta 10 gün sürmüştü benim rahatsızlığımın tam geçmesi. Zorla da olsa özellikle çorba tüketin, yoğurt tüketin. Ben öyle atlattım biraz da. Yatınca tamam takip ediliyor ama orada da insan ayrı yoruluyor vallahi. İnşallah yatmadan kurtulursunuz.
Cumartesi dışarda bi kaç işimiz vardı ama hava iyiydi incede giyinmemiştim bide dışarda pizza yedim ondan sonra ewe gelince başladı ama eşimde yedi onda bişey yok🤦🏼‍♀️ 10 gün memlekete gittik bide çok soğuktu dedim hasta olmadan geldim iyi atlattım geldim burda tutuldum😫 bide basur vardı ewt o da hala dewam ediyor kanıyor krem verdi doktorda bu hastalık halsizlik onun acısını unutturdu resmen😰 teşekkür ederim tez zamnda geçer inşallah

Cumartesi dışarda bi kaç işimiz vardı ama hava iyiydi incede giyinmemiştim bide dışarda pizza yedim ondan sonra ewe gelince başladı ama eşimde yedi onda bişey yok🤦🏼‍♀️ 10 gün memlekete gittik bide çok soğuktu dedim hasta olmadan geldim iyi atlattım geldim burda tutuldum😫 bide basur vardı ewt o da hala dewam ediyor kanıyor krem verdi doktorda bu hastalık halsizlik onun acısını unutturdu resmen😰 teşekkür ederim tez zamnda geçer inşallah
Canım memlekette kapmista olabilirsin başka birinden 😔ama inşallah bı an önce gever de doktor yatış vermez ishala ne iyi gelir aklıma kahve telvesi geliyor sanki ama bı bak istersen belki faydalı bişey vardır 😔

Herkesi uyutmayan bir neden var geçmiş olsun Dodine Dodine bende ara sıra ağlıyorum elimde değil 38 yaşıma girdim ilk evladım olacak inanın doğumdan zerre korkmuyorum ama psikolojik olarak çok yoruldum bebeğim hissediyor huzursuz oluyor diye de tekrar tekrar ağlıyorum bana dua edin ne olur benim annem çok zamansız şekilde vefat etti çok acılar yaşadım evliliğim 2. Evlilik eşim dünya iyisi ama adamı da üzüyorum bazen kayınvalide köyde yaşıyor emekli ama yevmiyeye gidiyor evde gelin var biri 1 biri 2 yaşında yavrusu var ve 3 4 defa mevzu oldu kayınvalide gelirse 2 yaşındaki torunla gelecekmiş ben de annesiz bir çocuk lohusa kadın yeni doğan bebek aynı evde olmaz gelmesin annen dedim ama çok kırıldım çocuk çok hareketli kardeşine vuruyor annesi yanındayken çamaşır suyunu üstüne boca etmiş falan yani anlayacağınız yatıp kalkıp yalvarıyorum Rabbime beni kimseye muhtaç etmesin normal doğurayım evime de kimse gelmesin diye kadınla aramda hiç problem yok ama bu sebeple soğudum yoruldum
Canim başın sağolsun 🙏❤ kv niye cocugu getiriyor ya işgüzarlik resmen valla zaten gelen giden vs olmayacaksa kimseye ihtiyacin olmuyor eşin 10 gün rapor alsin yardimci olsun ben sezaryen dogum yaptim annem 15 gun falan kaldi bana bi artisi yemek yapmasiydi herseyle eşim ilgilendi ki cok cabuk toparladim korkma yani rabbim zaten güç veriyor ❤
Günaydın güzel anneler, ben de 6 gibi tuvalete uyandım tekrar uyuyamadım 🤦🏼‍♀️
Ben kahvaltıyı hiç sevmiyorum. Kendimi bildim bileli yapmam zaten. Geç uyanılan haftasonu aktivitesi benim için kahvaltı. Tunişimin hatrına hamilelikte yapmaya çalıştım ama gerçekten çok sıkıldım 😂 itiraz edebilmeyi öğrendiğimden beri yumurta yemiyorum mesela 🤣 32-33 yıldır yemiyorumdur. Yavrumun hatrına yedim ama artık olmuyor. Zeytin sevmem, reçel vs aramam, arı ve ürünlerine alerjim var bal yemem, peynir ekmek pek de şey değil benim için. Avokado ve domates salatalık yemekten bıktım. Zaten domates salatalığında vakti geçti. Poğaça ve simit sevmem. Börek, sandviç, tost, yulaf vs. her şeyi denedim olmuyor 🤦🏼‍♀️ müsli severim mesela ama öğleden sonra 2 3 gibi sabah değil. Şimdi kalkıp kahvaltı yapmam lazım ne yiyeceğimi bilmiyorum 😥
Kiz yumurta yenmez mi🤣 ay güne 2 yumurta olmadan asla başlayamam bende 🤣🤣🤣🤣

Dodine Dodine canim gecmis olsun bi doktoruna yazsaydin istersen

Canım memlekette kapmista olabilirsin başka birinden 😔ama inşallah bı an önce gever de doktor yatış vermez ishala ne iyi gelir aklıma kahve telvesi geliyor sanki ama bı bak istersen belki faydalı bişey vardır 😔
Denedim canım ama bu sefer değişik bişey oldu bnde ne yesem öğürtü geliyo içimde durmuyo bakalım dünden beri hapları çıkarmadım bi haftada anca geçcek galiba, kendimi geçtimde bebekte zayıflıcak diye korkuyorum artık

Denedim canım ama bu sefer değişik bişey oldu bnde ne yesem öğürtü geliyo içimde durmuyo bakalım dünden beri hapları çıkarmadım bi haftada anca geçcek galiba, kendimi geçtimde bebekte zayıflıcak diye korkuyorum artık
Korkma zayıflamıyor bebek. Ben de bir hafta 10 gün aşırı hasta oldum, çok çok az yedim, yediğimi kustum ama bebek zayıflamadı.

Yok canım.oyle düşünüp kendini üzme bebek depolardan beslenir merak etme sen sağlığına dikkat et

Canım salgın var sanırım şu an annem de kayınvalidem de senin gibi ishal ve mide bulantısı yaşıyorlar. İş yerinden arkadaşlarımda da raporlu olanlar var hep aynı şikayet. İstersen bi görüş doktorunla ishalin uzun sürmesi de iyi değil. Geçmiş olsun ❤️‍🩹
Ay olabilir valla. Arkadaşım kızına probiyotik almış vereyim sana iç dedi ben kullanabilirmiyim acaba

Yok canım.oyle düşünüp kendini üzme bebek depolardan beslenir merak etme sen sağlığına dikkat et
Ben yanlış bilmiyorsam bebek ilk 3 ay depolardan besleniyor daha sonra yediklerimizde önemli. O yüzden ilk trimesterda kilo vermek için diyet bile yapılabiliyor ama 2. Ve 3. Trimesterda kilo vermeye dayalı diyet yapılmıyor.

Herkesi uyutmayan bir neden var geçmiş olsun Dodine Dodine bende ara sıra ağlıyorum elimde değil 38 yaşıma girdim ilk evladım olacak inanın doğumdan zerre korkmuyorum ama psikolojik olarak çok yoruldum bebeğim hissediyor huzursuz oluyor diye de tekrar tekrar ağlıyorum bana dua edin ne olur benim annem çok zamansız şekilde vefat etti çok acılar yaşadım evliliğim 2. Evlilik eşim dünya iyisi ama adamı da üzüyorum bazen kayınvalide köyde yaşıyor emekli ama yevmiyeye gidiyor evde gelin var biri 1 biri 2 yaşında yavrusu var ve 3 4 defa mevzu oldu kayınvalide gelirse 2 yaşındaki torunla gelecekmiş ben de annesiz bir çocuk lohusa kadın yeni doğan bebek aynı evde olmaz gelmesin annen dedim ama çok kırıldım çocuk çok hareketli kardeşine vuruyor annesi yanındayken çamaşır suyunu üstüne boca etmiş falan yani anlayacağınız yatıp kalkıp yalvarıyorum Rabbime beni kimseye muhtaç etmesin normal doğurayım evime de kimse gelmesin diye kadınla aramda hiç problem yok ama bu sebeple soğudum yoruldum
Canım benim allah rahmet eylesin anneciğine.. İnan bende senin gibiyim çok sık ağlıyorum ve bu benim elimde oman birşey değil çok canım yanıyor babamın gidişini kabullenemiyorum yaşım daha 33 çok ihtiyacım vardı ona bizim ilişkimiz çok yakındı çok kahroluyorum o yüzden ama doktoruma anlattım korkma bebeğin çok dayanıklı güçlü ağlamak istediğinde istediğin kadar ağlayabilirsin sadece yemene içmene dinlenmene dikkat et gerisini hayatın olağan akışına bırak sürecini yaşa içine atma dedi bana. Sende öyle yap ağladığın içinde kendini suçlama 🌸

Geçmiş olsun canım patates halka ye bugün birde probiyotik alsan iyi gelir aslında. Birde doktoruna söyle kız kardeşimi bu haftalarında ishal oldu diye doktoru yatırmıştı hastaneye
Ciddi misin neden yatırmıştı su kaybı olmasın diye mi 😔 evet patates haşlıyim en iyisi

X