Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu ben de düşündümArada bende bakıyorum bazı kişilerde süt geliyomus bende bişey yok benimkide kapalı gibi
Humana iyi gelmisti bana yine alırım, gaz icinde rezene iciyordum sürekli ama gazman bir kolik bebem vardı ayy en korktugum sey inşallah bu sefer olmazKızlar şu anne çaylarından alan yada kullandığında faydasını gören var mı
Bir iki kere normal ondan bişey olmaz benim bu ikinci gebelikte de arada yüksek çıkıyor doktorlar sorun etmiyor. Ayrıca bence düşünme bunları sen sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini merak etme keyfini çıkarO kadar iyi geldi ki mesajın yok şeker ölçümlerim hiç yüksek çıkmıyor bugün akşam yemeğinden sonra 73 çıktı hatta öyle söyleyeyim akşamları ekmek falan yemiyorum tam buğdayda olsa yüksek ölçüm bir iki kere gördüm ancak
Bende hipp aldım bu defa bakalım iyi gelecek mi şu Malta’na var ya ondan içmiştim alkolsüz arpa maltı acayip süt yapmıştıHumana iyi gelmisti bana yine alırım, gaz icinde rezene iciyordum sürekli ama gazman bir kolik bebem vardı ayy en korktugum sey inşallah bu sefer olmaz
Valla tıpta en sinir olduğum şey bu. Doktorların farklı şeyleri savunmaları. Sağlık söz konusu doğru tektir birdir hepsi farklı farklı konuşunca sinir oluyorum.Bana da ilk saçma geldi canım sonra bir profesöre muayene olduk ona sa sordum o da doğru bırak dedi . Ben de bıraktım artık .
İçin rahat mı dersen değil valla
Sömürmüştür merak etme sen ama düzenli kullan bari kalan sürendeBen daha yeni 2 haftadır adam akıllı vitamin alıyorum desem çocuum inşallah anasını sömürmüştür ya
Bende d vit kullanmadim hiç ama multivitaminin icinde var onu da 2 3 gunde bir ictim desek yeri demiri de duzgun kullanamiyorum gecen degistirttim ishal yapiyor hepsi deli ediyorKız bende yoğurt süt tüketmiyorum bide bişey itiraf ediyim d vitaminimi 8 ayda en fazla 3 kere içmişimdir ihmal etmeyin d vitaminini oda kalsiyumda önemli rol oynuyomuş
Ebe Tülin batur diye bir kadin var instagramda 1200 gr falan dogurdu ve hic kuveze girmedi bebegi canim kadinin bebegi anne karninda gelişmedi hala arastiriyorlar cocuk suan 4küsür kilo masallah büyüdü bile 2 aylik sanirim emzirme danismani kadin ayni zamandaEvet bence de bazı doktorlar gereksiz korkutuyor. Onların da yaşadığı olumsuz deneyimler vardır muhakkak ama bir gebeye bu kadar ufak ihtimaller söylenmemeli bence. Artık herkes 35-36.haftada doğuruyor çoğu bebek kuveze bile girmiyor. Kilosu az olur sıkıntı derler, kilosu çok olur sıkıntı derler, ne yapalım biz ölelim mi ay suan patavatsiz kadın doğumculara çok sinirlendim. Tüm hormonlarimi onların üzerine püskürtüyorum ben de bebegim 36-37. Haftaya kadar 2500 grama ulaşsın da tansiyon sıkıntısı iyice buyumeden alınsın diye bekliyorum. 3.yu düşünüyordum ama artık vazgeçtim bu stresi bir kere daha yaşamak istemiyorum
Humana iyi ama piyasadan kalkmiş sanirim hic biyerde yok lactamil alcam benKızlar şu anne çaylarından alan yada kullandığında faydasını gören var mı
Humana yok bebiş malesef hic bir yerde lactamil baya iyi diyorlardi ilk bebisimde ondan alcam benHumana iyi gelmisti bana yine alırım, gaz icinde rezene iciyordum sürekli ama gazman bir kolik bebem vardı ayy en korktugum sey inşallah bu sefer olmaz
Canım salgın var sanırım şu an annem de kayınvalidem de senin gibi ishal ve mide bulantısı yaşıyorlar. İş yerinden arkadaşlarımda da raporlu olanlar var hep aynı şikayet. İstersen bi görüş doktorunla ishalin uzun sürmesi de iyi değil. Geçmiş olsunAy kızlar dün sabahtan beri fenayım. Dün sabahtan beri ishalim ve beni ciddi yormaya başladı artık ne yapmam lazım böyle olan var mı neden olur niye olduğunuda anlamadım böyle bi mide bulantısıyla bi anda bi bastırıyo mahvoluyorum
O kadar haklısın ki.. sonra insanlar farklı görüşleri savununca birbirlerine düşüyorlar halbuki bunu yapanda doktorlar.Valla tıpta en sinir olduğum şey bu. Doktorların farklı şeyleri savunmaları. Sağlık söz konusu doğru tektir birdir hepsi farklı farklı konuşunca sinir oluyorum.
Bişey dokunuyor bence sana ama ne olabilir yediğin iÇtiğin şeylere bir takiplesene canımAy kızlar dün sabahtan beri fenayım. Dün sabahtan beri ishalim ve beni ciddi yormaya başladı artık ne yapmam lazım böyle olan var mı neden olur niye olduğunuda anlamadım böyle bi mide bulantısıyla bi anda bi bastırıyo mahvoluyorum
Canım başın sağolsun öncelikle. İnş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Lohusa dönemi çok garip bi dönem. Anne ne isterse o olmalı o süreçte. Kimsenin gönlünü yapıcam diye istemediğin şeye tamam deme. O süreçte yaramaz bi çocuk en son ihtiyacın olan şey olacak, bebeği zar zor uyuttuğunda uyandıracak vs stresten çatlarsın. Eminim kayınvaliden de iyi niyetli şekilde gelmek istiyordur ama çocukla çok zor olur. Umarım gönlüne göre doğum yapıp kimseye muhtaç olmadan bu süreci atlatırsın.Herkesi uyutmayan bir neden var geçmiş olsun Dodine bende ara sıra ağlıyorum elimde değil 38 yaşıma girdim ilk evladım olacak inanın doğumdan zerre korkmuyorum ama psikolojik olarak çok yoruldum bebeğim hissediyor huzursuz oluyor diye de tekrar tekrar ağlıyorum bana dua edin ne olur benim annem çok zamansız şekilde vefat etti çok acılar yaşadım evliliğim 2. Evlilik eşim dünya iyisi ama adamı da üzüyorum bazen kayınvalide köyde yaşıyor emekli ama yevmiyeye gidiyor evde gelin var biri 1 biri 2 yaşında yavrusu var ve 3 4 defa mevzu oldu kayınvalide gelirse 2 yaşındaki torunla gelecekmiş ben de annesiz bir çocuk lohusa kadın yeni doğan bebek aynı evde olmaz gelmesin annen dedim ama çok kırıldım çocuk çok hareketli kardeşine vuruyor annesi yanındayken çamaşır suyunu üstüne boca etmiş falan yani anlayacağınız yatıp kalkıp yalvarıyorum Rabbime beni kimseye muhtaç etmesin normal doğurayım evime de kimse gelmesin diye kadınla aramda hiç problem yok ama bu sebeple soğudum yoruldum
Geçmiş olsun canım patates halka ye bugün birde probiyotik alsan iyi gelir aslında. Birde doktoruna söyle kız kardeşimi bu haftalarında ishal oldu diye doktoru yatırmıştı hastaneyeAy kızlar dün sabahtan beri fenayım. Dün sabahtan beri ishalim ve beni ciddi yormaya başladı artık ne yapmam lazım böyle olan var mı neden olur niye olduğunuda anlamadım böyle bi mide bulantısıyla bi anda bi bastırıyo mahvoluyorum
Başın sağolsun ama neden iki çocukla geliyor çocukların annesi çalışıyor mu?Herkesi uyutmayan bir neden var geçmiş olsun Dodine bende ara sıra ağlıyorum elimde değil 38 yaşıma girdim ilk evladım olacak inanın doğumdan zerre korkmuyorum ama psikolojik olarak çok yoruldum bebeğim hissediyor huzursuz oluyor diye de tekrar tekrar ağlıyorum bana dua edin ne olur benim annem çok zamansız şekilde vefat etti çok acılar yaşadım evliliğim 2. Evlilik eşim dünya iyisi ama adamı da üzüyorum bazen kayınvalide köyde yaşıyor emekli ama yevmiyeye gidiyor evde gelin var biri 1 biri 2 yaşında yavrusu var ve 3 4 defa mevzu oldu kayınvalide gelirse 2 yaşındaki torunla gelecekmiş ben de annesiz bir çocuk lohusa kadın yeni doğan bebek aynı evde olmaz gelmesin annen dedim ama çok kırıldım çocuk çok hareketli kardeşine vuruyor annesi yanındayken çamaşır suyunu üstüne boca etmiş falan yani anlayacağınız yatıp kalkıp yalvarıyorum Rabbime beni kimseye muhtaç etmesin normal doğurayım evime de kimse gelmesin diye kadınla aramda hiç problem yok ama bu sebeple soğudum yoruldum
Bunları düşünüp kendini yorma birde eşine değil kayınvalidene anne küçük çocukla zor olur sende bende ekstradan yoruluruz ben hallederim inşallah dersin lütfen bu günlerini zehir etme kendine gebelik çok güzel bir süreç ne kadar ağrılı sızılı olsa da hem bebişler herşeyi hissediyorlar sen ona güzel enerjiler yolla annesi herşeyin bir çözümü varHerkesi uyutmayan bir neden var geçmiş olsun Dodine bende ara sıra ağlıyorum elimde değil 38 yaşıma girdim ilk evladım olacak inanın doğumdan zerre korkmuyorum ama psikolojik olarak çok yoruldum bebeğim hissediyor huzursuz oluyor diye de tekrar tekrar ağlıyorum bana dua edin ne olur benim annem çok zamansız şekilde vefat etti çok acılar yaşadım evliliğim 2. Evlilik eşim dünya iyisi ama adamı da üzüyorum bazen kayınvalide köyde yaşıyor emekli ama yevmiyeye gidiyor evde gelin var biri 1 biri 2 yaşında yavrusu var ve 3 4 defa mevzu oldu kayınvalide gelirse 2 yaşındaki torunla gelecekmiş ben de annesiz bir çocuk lohusa kadın yeni doğan bebek aynı evde olmaz gelmesin annen dedim ama çok kırıldım çocuk çok hareketli kardeşine vuruyor annesi yanındayken çamaşır suyunu üstüne boca etmiş falan yani anlayacağınız yatıp kalkıp yalvarıyorum Rabbime beni kimseye muhtaç etmesin normal doğurayım evime de kimse gelmesin diye kadınla aramda hiç problem yok ama bu sebeple soğudum yoruldum
Canım enfeksiyon falan mı kaptın mide bulantısı da var, bence bi dr a görün ihmal etmeAy kızlar dün sabahtan beri fenayım. Dün sabahtan beri ishalim ve beni ciddi yormaya başladı artık ne yapmam lazım böyle olan var mı neden olur niye olduğunuda anlamadım böyle bi mide bulantısıyla bi anda bi bastırıyo mahvoluyorum
Bnde de var 2 gundur ama tam ishal seklinde degil, bagirsaklarim biraz bozuldu. Hafif mide bulantısı ve karnimda gaz var. Hatta dun bi ara isyerinde sanci gibi oldu aayyy dedim doguruyom mu ben acaba benzer seyleri yasiyoruz kizlar, happy mom uygulamasini takip ediyorum o da bunlari yaziyo bu haftalarda.Ay kızlar dün sabahtan beri fenayım. Dün sabahtan beri ishalim ve beni ciddi yormaya başladı artık ne yapmam lazım böyle olan var mı neden olur niye olduğunuda anlamadım böyle bi mide bulantısıyla bi anda bi bastırıyo mahvoluyorum