- 8 Aralık 2012
- 3.838
- 5.331
- 32
Yaaa nasıl tatlı bir resim dile bak hele maşallah minik kuşa , sağlıkla gelsinSelam kızlar nasılsınız bende son eksiklerimi hallettim bebeğin hastane çantasını hazırladım kendi eksiklerimi koyacağım nasipse çantaya bugün kontrol vardı 32+2 olduk çalışamaz raporumu aldım bebiş 2250 gram 47 cm olmuş abilerine benzetemedik kocaman yanakları vardı dilini çıkarmış bide sıpam
Bende Hipp alacağım çok iyi diye duydumBende hipp aldım bu defa bakalım iyi gelecek mi şu Malta’na var ya ondan içmiştim alkolsüz arpa maltı acayip süt yapmıştı
Canım benim öncelikle başın sağolsun, anneciğinin mekanı cennet olsun dediğin gibi kV çocukla gelecekse hiç gelmesin sana faydasından çok zararı olur. Sezaryan bile olsan tek başına bu süreçleri atlatan bir sürü anne var , özellikle yurtdışında yaşayanlar. İlk günler eşinin de babalık izni olacak zaten o da yanında olur senin bu süreçte ağrıların geçer sonrasına da yavaş yavaş alışırsın. Varsa arkadaşların , komşuların gelir arada yanına. Halledersin inşallah bir şekildeHerkesi uyutmayan bir neden var geçmiş olsun @Dodine bende ara sıra ağlıyorum elimde değil 38 yaşıma girdim ilk evladım olacak inanın doğumdan zerre korkmuyorum ama psikolojik olarak çok yoruldum bebeğim hissediyor huzursuz oluyor diye de tekrar tekrar ağlıyorum bana dua edin ne olur benim annem çok zamansız şekilde vefat etti çok acılar yaşadım evliliğim 2. Evlilik eşim dünya iyisi ama adamı da üzüyorum bazen kayınvalide köyde yaşıyor emekli ama yevmiyeye gidiyor evde gelin var biri 1 biri 2 yaşında yavrusu var ve 3 4 defa mevzu oldu kayınvalide gelirse 2 yaşındaki torunla gelecekmiş ben de annesiz bir çocuk lohusa kadın yeni doğan bebek aynı evde olmaz gelmesin annen dedim ama çok kırıldım çocuk çok hareketli kardeşine vuruyor annesi yanındayken çamaşır suyunu üstüne boca etmiş falan yani anlayacağınız yatıp kalkıp yalvarıyorum Rabbime beni kimseye muhtaç etmesin normal doğurayım evime de kimse gelmesin diye kadınla aramda hiç problem yok ama bu sebeple soğudum yoruldum