Çok çok geçmiş olsun. Ama bir yandan da enfeksiyonu öğrenip tedavisini yaptırmanız çok iyi. Kesinlikle kussanız bile su için. Enfeksiyon geçti mi geçmedi mi muhakkak takip edilsin. Bu haftalarda enfeksiyon olması normal ama takibi önemli.Kızlar dün acilde sabahladıkDün akşamdan beri aşırı dercede kusma ishal karın ağrısı vardı nst de sancılar düşük çıktı sonra alttan eliyle muayene etti açıklık için o da çıkmadı ama çok kötüydü bağırmışım bakarken kan idrar verdim bağırsaklarda ve idrar yolında enfeksiyon çıktı 2 tane serum taktılar bide antibiyotik verdi ama önceden serum baya iyi ederdi şimdi hala aynı dewam ediyor üstüne bide basurum kanamaya başladı fenalardayım su içsem durmuyo içimde
Çok teşekkür ederim artık kusmaktan içim boşaldı karnım aç ama hiç bişey yiyemiyorumÇok çok geçmiş olsun. Ama bir yandan da enfeksiyonu öğrenip tedavisini yaptırmanız çok iyi. Kesinlikle kussanız bile su için. Enfeksiyon geçti mi geçmedi mi muhakkak takip edilsin. Bu haftalarda enfeksiyon olması normal ama takibi önemli.
Çok geçmiş olsun arkadaşım , umarım kısa sürede sağlığına kavuşursunKızlar dün acilde sabahladıkDün akşamdan beri aşırı dercede kusma ishal karın ağrısı vardı nst de sancılar düşük çıktı sonra alttan eliyle muayene etti açıklık için o da çıkmadı ama çok kötüydü bağırmışım bakarken kan idrar verdim bağırsaklarda ve idrar yolında enfeksiyon çıktı 2 tane serum taktılar bide antibiyotik verdi ama önceden serum baya iyi ederdi şimdi hala aynı dewam ediyor üstüne bide basurum kanamaya başladı fenalardayım su içsem durmuyo içimde
Teşekkür ederim canım inşallahÇok geçmiş olsun arkadaşım , umarım kısa sürede sağlığına kavuşursun
Son iki haftada iki öğretmen arkadaş doğum yaptı ikisi de memnun kalınca ben de değiştirmek istedim canım inşallah memnun kalırız teşekkür ederimOyyy maşallah güzelliğe bak
Çok şükür her şey yolundaymış canım , geç de olsa değiştirmekle iyi yaptın diğer hastane iyi değil diyordun. Bu doktorun hastanesi iyi , değil mi ?
Maşallahdoktor uyumlundediyse uyumludur canım hiç endişelenme
Çok güzel olmuş canım , güle güle kullanın
bende bunun peluş versiyonundan var 2 tane , bu tarz mont gibi olanlardan büyüyünce alırım. İlk yeni doğduğu dönemde gerek yok dediler hep
Hiç üzülmeyin ultrasonda tam ölçmüyor sağlıklı olsunlar daMaşallah gayet iyii, benim kız 1860 çıktı ya 33tesizinki tam uyumlu
Cokt çok geçmiş olsun canım son haftalarda bunyemiz gerçekten kendini salıyor artık çok dikkat etmek lazım inşallah ilaçlar hemen işe yararda rahat edersinKızlar dün acilde sabahladıkDün akşamdan beri aşırı dercede kusma ishal karın ağrısı vardı nst de sancılar düşük çıktı sonra alttan eliyle muayene etti açıklık için o da çıkmadı ama çok kötüydü bağırmışım bakarken kan idrar verdim bağırsaklarda ve idrar yolında enfeksiyon çıktı 2 tane serum taktılar bide antibiyotik verdi ama önceden serum baya iyi ederdi şimdi hala aynı dewam ediyor üstüne bide basurum kanamaya başladı fenalardayım su içsem durmuyo içimde
Ccanim sen neden değiştirmiştim doktorunu ben orasını kaçırdım doğum şeklinden ötürü muSon iki haftada iki öğretmen arkadaş doğum yaptı ikisi de memnun kalınca ben de değiştirmek istedim canım inşallah memnun kalırız teşekkür ederim
Normal.dogum olcak benim sanırım canım 15 inde gidicem.daha doktora ama.mersk.ediyorum doğum için hareketler falan yiyecek içecek nezaman başlamak lazım hurma yiyorlar yerleri falan siliyorlar ev supuriyorlarmisNormal doğum yapacak olsaydım başıma ne geleceğini biliyordum ama bu seferde sezaryen olacağı için yine bilinmezlik ve heyecan var
32de gittiğimde gunde 1 saat yuruyus, squat, pilates ve nefes egzersizlerine basla demisti.Nefes egzersizleri için YouTubeda pek çok video var o zamandan beri sanci girdikçe o şekilde nefes alip verdigimde gerçekten faydasını gördüm sanci kasılma anı daha kolay yönetiliyor. 36da geldiğinde de bitki çayları vs onericem demistiNormal.dogum olcak benim sanırım canım 15 inde gidicem.daha doktora ama.mersk.ediyorum doğum için hareketler falan yiyecek içecek nezaman başlamak lazım hurma yiyorlar yerleri falan siliyorlar ev supuriyorlarmis
günaydın kızlar , bebeklerinin ismini kesinleştirenler söylerse tabloya ekleyelim
Yaaa ne cahilimEvet haklısın , enfeksiyon hamilelikte çok tehlikeli ama özellikle son haftalarda daha da tehlikeli. Sürekli bakılması gerekiyor. Erken doğuma bile sebep olmuş olabilir.
Bebeğin nasıl canım var mı bi gelişme ?
Kan tahlilinde çıkar CRP
Benim doktorumun olduğu hastanede iki tane doktor biri çocuk doktoru biri kadın doğum , ikisi de yenidoğan çetesinden soruşturma yedi . Benim doktorum değil ama ben hastaneden soğudum .Ccanim sen neden değiştirmiştim doktorunu ben orasını kaçırdım doğum şeklinden ötürü mu
Aynen oyle açik hava oldugu surece sıkıntı yok kapalı mekanlar sıkıntı malesef zaten atalarimiz totosundan bol bol şey uydurmuş hep hurafekatıldığım eğitimlerde kış bile olsa mutlaka her gün bebeği dışarı çıkartın diyorlar zaten , bizim kültürdeki bu 40 gün evden çıkmamayı kim neresinden çıkarmış acaba
Ben hic ölçmüyorum ya gittikce hemsire olcuyor ödemden ziyade uyuşma beni deli ediyor umarim bu degerler sorun degildir bende hic anlamamValla ellerim ayaklarım hep ödemli benim hiç düzelmiyor 1 aydırtansiyonumuda öyle sıksık ölçmüyorum hiç en son bi ara 9 a 5 ti sonra bi daha ölçmedim. Geçende de idrar verdim tüm değerler normal açıklama olarakta 4 lökosit 2 eritrosit 8 yassı epitel az bakteri yazmışlar umarım sorun değildir
Çok geçmiş olsun canim yaKızlar dün acilde sabahladıkDün akşamdan beri aşırı dercede kusma ishal karın ağrısı vardı nst de sancılar düşük çıktı sonra alttan eliyle muayene etti açıklık için o da çıkmadı ama çok kötüydü bağırmışım bakarken kan idrar verdim bağırsaklarda ve idrar yolında enfeksiyon çıktı 2 tane serum taktılar bide antibiyotik verdi ama önceden serum baya iyi ederdi şimdi hala aynı dewam ediyor üstüne bide basurum kanamaya başladı fenalardayım su içsem durmuyo içimde
Kesin sezeryan mi olacak yoksa senmi.oylr.istedin canımBenim doktorumun olduğu hastanede iki tane doktor biri çocuk doktoru biri kadın doğum , ikisi de yenidoğan çetesinden soruşturma yedi . Benim doktorum değil ama ben hastaneden soğudum .
Bir de benim doktorum son 4 haftada gittiğimde çok kusa baktı doğumla ilgili konuşturmuyor bile . Ve normal doğuma zorluyor sezaryeni iyi değil toparlanamadım diyen çok duydum .
Bizim bebiş de önden gittiği için sezaryeni iyi olan bir doktor buldum canım . Bu hastane de çok çok iyi değil ama idar edicem artık
Bakmamışlardır ondan görmemişsindirYaaa ne cahilimben hiç enabızda crp değerimi göremedim halbuki 3 kere tahlil vermişimdir
Evet daha sindirim sistemleri yeni yeni çalışıyor. Sakin ol, bebeğinin en çok sana ihtiyacı var. Bi duş al ve stres yapmadan sağım yap. Oksitosin hormonu süt getirir, Kortizol hormonu da sütü azaltır. Yani bebeğini kucağına aldığın anı düşün
Bestlak damla alsanız onun biraz faydası olur sütünüzü artırmayaValla benim ilk defa crp yüksek çıkmış hamilelik surecim de.eger kandaki enfeksiyonu demisse crp yok idrar demisse farklı bı enfeksiyon oluyor artık.
Amin inşallah Sağol cnm
Crp kanda çıkar canım.
Sağol canım
Hafif yüksek ama Dr idrar da enfeksiyon demiş sanciyi o tetikledi sanırım bilemiyorum ki.kimseyi de telaslandirmak istemiyorum sadece ilerleyen haftalarda kan idrar düzenli verilmeli die düşünüyorum.
Evet dün gönderdim bı kaşık kdar sonra bidaha çıkmadı.aksama doğru aradılar süt gondermedin die.ben de çıkmadı dedim senin gönderdiğin o bı kaşığı ben 2 3defa da verdim dedi.
Su patlamadı cnm.nst de sancı cikti sürekli.buyuk ihtimal idrarda enfeksiyon çıktı bilmiyorum ki. İdrarda daha önce de 2 kez küçük enfeksiyonlar çıkmisti birer içimlik antibiyotik kullandım geçmişti.
Ben doğurdum cnm.kizim yenidoğan yoğun bakımda.solunumunda sıkıntı varmış.makinadan destek alıyor.
Benim normalde de düşük dururdu cnm.doğumda da tansiyon düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?