Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Canım gözün aydın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Tşk ederim canım
Ay tez zamanda göğsünüze alın inşaallah Tekrardan gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün
Amin inşallah tşk ederim cnm
Ay inanmıyorum ya adaya bir kişi daha veda etti inşallah tez zamanda kucağına alırsın canım banada heyecan bastı
Amin inşallah canım

Kizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu. cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Nee ayyy çok mutlu oldumm hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Kız neresi bücür maşallah boyuda iyi kilosu da çabucak toparlar da annesinin koynuna gelir inşallah
Evet sezaryen oldum .oğlum sezaryendi.sut çıkmadı daha .bı çay kaşığı anca.makinayla istemediler.elle de çok cikmadi
Canım çok normal gelir bi kaç güne sütün, bol bol sıvı al en az 3 lt su iç hurma ye , komposto falan yapabilirlerse de harika olur

Gözünüz aydın canımm Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Güzel huzurlu bir ömrü olsun prensesin .
Çabucak toparlan bizlere de dua et senin gibi sağ Salim alalım inşallah kucağımıza

Kizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu. cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Canım gözün aydın, Rabbim analı babalı büyütsün, maşaAllah ay bbn çok heyecanlandım, artık sona geldik teker teker doğumlar oluyor, Rabbim hepimize sağ salim yavrularımızla evlerimize dönmeyi nasip etsin hastanelerden

Allah analı babalı büyütsün inşallah hemencicik toparlar ve yanınıza gelir prensesiniz

Hocam sağlıkla kolaylıkla büyüsün gözünüz aydın. İnşallah Zeynep ve sizde de hemen toparlarsınız

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versinMaşallah sağ salim oldu ya kucağına da alırsın hayırlısı ile hiç stres yapma çok sevindim senin adına darısı bizlerin başına artık

Masallah canim alllah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin.gozun aydin cok kalmaz kuvezde boyuda kilosuda iyi kontrol amacli tutyorlardir.

Kuzummm Rabbim analı babalı büyütsün sağlıcakla insallahh ,prensesinde sağlıcakla çıkacak kuvezden inşallah kilosu falan gayet iyi aslında gorebildin sen dimi bebişi sen nasılsın bu arada ağrın sızın varmı

Kızlar benimde son bir kaç haftam şöyle geçiyor. 2-3 gün kabız, 2-3 gün normal, 1-2 gün su gibi ishal yediğim içtiğim her şey aynı oysaki. Her gün suyu bile nerdeyse aynı içiyorum. Çarşambadan beri normaldi. Bugün kabız güne uyandım malesef bu günlerde direk mide bulantısı ve kusma oluyor. Ve bağırsaklarımda ağrı oluyor. Zaten azıcık yer kalmış mideme bağırsaklarıma yeni bir şeye tahammülü kalmıyor midemin. Doktor hepsine hormonal olarak normal dedi. Probiyotik, prebiyotik hepsini denedim aynı düzen devam ediyor.

Allah anali babali buyutsun canim bizimkiler aceleci cikti

Hayirli olsun saglikla buyusun

Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin süt de gelir zamanla işin zor kısmı bitti bundan sonrası kolay

Allah analı babalı büyütsün inşallah hemencicik toparlar ve yanınıza gelir prensesiniz

Hocam sağlıkla kolaylıkla büyüsün gözünüz aydın. İnşallah Zeynep ve sizde de hemen toparlarsınız

Hayırlı olsun canım Gözünüz aydınn sağlıcakla kuvezdende çıkacaktır inşallah

Masallah canim alllah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin.gozun aydin cok kalmaz kuvezde boyuda kilosuda iyi kontrol amacli tutyorlardir.

Kizlar iyi dilekleriniz için çok tşk ederim.amin inşallah kizlar az önce bebeğimi gördüm.solunumu yetersiz makinadan destek alıyor.cok kötü oldum.nolur dua edin kızıma ellerinde ve ayaklarında morluk var.ecopirinden kaynaklanmış olabilir demiş Dr hemşireye.az önce makinayla sagip gönderdim çok çok az çıktı.elle deneyince cikmamisti.az da olsa gönder dediler.nolur dua edin kızıma..

Canım benim gönlünü ferah tut rabbim sana bağışlasın minik.kizini şifalar versin bir an önce inşallah

Kizlar bende el ayak uyusmasi oluyor normalmiş dr bişey sendromu dedi ama unuttum özellikle sağ elimi resmen bazen hissetmiyorum ya
Ayyyy aynı şeyi yaşıyorum günlerdir. Benimde ellerim sürekli uyuşuyor özellikle sağ elimin ilk 3 parmak ucu nerdeyse hep uyuşuk. Bende ptrsi soracağım doktoruma

Canım benim sağlıkla kurtulmanıza çok sevindim boyuda kilosuda gayet iyi haftasına göre bi anne olarak evladını öyle görmek eminim çok zordur ama sen gönlünü ferah tut en kısa zamanda toparlayıp kucağına gelecek merak etme dualarım hep güzel Zeyneple

Kızlar dün sancım vardı bugünde ellerim ayaklarım yüzüm davul gibi uyandm parmaklarım acıyor ödem den şehirler arası yolculuktan gelmiştim ondan dır diye düşünüyorum ödem doğum belirtisi mi

Canımm gözünüz aydın inşallah bebeğin de çok yakında kucağında olacakMis kokuludur şimdi senin kokunu alsın iyi gelecek onaKilosu her şeyi çok iyi maşallah.Sütün de zamanla gelir ister istemez insan takıyodur ama çok güzel olacak her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…