- 27 Kasım 2018
- 3.563
- 4.034
- 133
Tşk ederim canımCanım gözün aydın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Amin inşallah tşk ederim cnmAy tez zamanda göğsünüze alın inşaallahTekrardan gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün
Amin inşallah canımAy inanmıyorum ya adaya bir kişi daha veda ettiinşallah tez zamanda kucağına alırsın canım banada heyecan bastı
Allah anali babali buyutsun canim bizimkiler aceleci ciktiKizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu.cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Nee ayyy çok mutlu oldummKizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu.cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Kız neresi bücür maşallah boyuda iyi kilosu daSağol cnm amin inşallahbiraz bnm kizce bücür 48cm 2800gr. 35 haftalık.gerci oğlum da 49cm di ama şuan maşallah yaşıtlarından önde boyu.kilosu düşük biraz.oda bsy yemediginden.ben hiç iyi değilim normalde genel anestezi yasaktı bana söyledim ama evvelsi gün ecopirin içtiğim için genel yapmak zorunda kaldılar.daha sonra bana etki etmemiş Dr bı ara uyandın sohbet ettik fln dedi ama ben hatırlamıyorum .bu sefer spinal olmuşum hiç mi hiç hatırlamıyorum.odaya çıktım Allah Dr geliyor bastırıyor karnımı hemşire geliyor bastırıyor.canim çıktı valla.yeni bı lavaboya gidebildim onu da ablam ve kardeşimin desteğiyle.
11gibi bebeğimi gormek istediğimi soylicem.
Bu arada sütümü makinayla sagdirmadilar elle dediler elle de çok bsy gelmedi.
Kilot bez giymiştim yürüyüş yapcagimda dikis yerine geliyor ve sızlatıyor.simdilik kısa kollu alt üst takım giydim.hastane aşırı sıcak oluyor.tabi çıktığımda yatağı bile sallandiriyordum üşümek ten.hemn ayağa patik çorap vs giyin.ustu giydirmeye müsade var ama altı müsade yok.sabaha kadar.sonta takılı olduğu için.
Kuzum aklıma gelen bunlar.ben ilkten genel olunca baş ağrım olmadı.suan sıvı şeyler verdiriyorlar.
Canım çok normal gelir bi kaç güne sütün, bol bol sıvı al en az 3 lt su iç hurma ye , komposto falan yapabilirlerse de harika olurEvet sezaryen oldum .oğlum sezaryendi.sut çıkmadı daha .bı çay kaşığı anca.makinayla istemediler.elle de çok cikmadi
Gözünüz aydın canımmSağol cnm amin inşallahbiraz bnm kizce bücür 48cm 2800gr. 35 haftalık.gerci oğlum da 49cm di ama şuan maşallah yaşıtlarından önde boyu.kilosu düşük biraz.oda bsy yemediginden.ben hiç iyi değilim normalde genel anestezi yasaktı bana söyledim ama evvelsi gün ecopirin içtiğim için genel yapmak zorunda kaldılar.daha sonra bana etki etmemiş Dr bı ara uyandın sohbet ettik fln dedi ama ben hatırlamıyorum .bu sefer spinal olmuşum hiç mi hiç hatırlamıyorum.odaya çıktım Allah Dr geliyor bastırıyor karnımı hemşire geliyor bastırıyor.canim çıktı valla.yeni bı lavaboya gidebildim onu da ablam ve kardeşimin desteğiyle.
11gibi bebeğimi gormek istediğimi soylicem.
Bu arada sütümü makinayla sagdirmadilar elle dediler elle de çok bsy gelmedi.
Kilot bez giymiştim yürüyüş yapcagimda dikis yerine geliyor ve sızlatıyor.simdilik kısa kollu alt üst takım giydim.hastane aşırı sıcak oluyor.tabi çıktığımda yatağı bile sallandiriyordum üşümek ten.hemn ayağa patik çorap vs giyin.ustu giydirmeye müsade var ama altı müsade yok.sabaha kadar.sonta takılı olduğu için.
Kuzum aklıma gelen bunlar.ben ilkten genel olunca baş ağrım olmadı.suan sıvı şeyler verdiriyorlar.
Hayirli olsun saglikla buyusunKizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu.cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinEvet sezaryen oldum .oğlum sezaryendi.sut çıkmadı daha .bı çay kaşığı anca.makinayla istemediler.elle de çok cikmadi
Canım gözün aydın, Rabbim analı babalı büyütsün, maşaAllahKizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu.cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Allah analı babalı büyütsün inşallah hemencicik toparlar ve yanınıza gelir prensesinizKizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu.cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Hocam sağlıkla kolaylıkla büyüsünKizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu.cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versinKizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu.cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Hayırlı olsun canım Gözünüz aydınnKizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu.cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Masallah canim alllah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin.gozun aydinKizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu.cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Kuzummm Rabbim analı babalı büyütsün sağlıcakla insallahh ,prensesinde sağlıcakla çıkacak kuvezden inşallah kilosu falan gayet iyi aslında gorebildin sen dimi bebişi sen nasılsın bu arada ağrın sızın varmıKizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu.cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Allah anali babali buyutsun canim bizimkiler aceleci cikti
Nee ayyy çok mutlu oldummhayırlı olsun Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Kız neresi bücür maşallah boyuda iyi kilosu daçabucak toparlar da annesinin koynuna gelir inşallah
Canım çok normal gelir bi kaç güne sütün, bol bol sıvı al en az 3 lt su iç hurma ye , komposto falan yapabilirlerse de harika olur
Gözünüz aydın canımmRabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Güzel huzurlu bir ömrü olsun prensesin .
Çabucak toparlan bizlere de dua et senin gibi sağ Salim alalım inşallah kucağımıza
Hayirli olsun saglikla buyusun
Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinsüt de gelir zamanla işin zor kısmı bitti bundan sonrası kolay
Allah analı babalı büyütsün inşallah hemencicik toparlar ve yanınıza gelir prensesiniz
Hocam sağlıkla kolaylıkla büyüsüngözünüz aydın. İnşallah Zeynep ve sizde de hemen toparlarsınız
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versinMaşallah sağ salim oldu ya kucağına da alırsın hayırlısı ile hiç stres yapma çok sevindim senin adına darısı bizlerin başına artık
Hayırlı olsun canım Gözünüz aydınnsağlıcakla kuvezdende çıkacaktır inşallah
Masallah canim alllah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin.gozun aydincok kalmaz kuvezde boyuda kilosuda iyi kontrol amacli tutyorlardir.
Kizlar iyi dilekleriniz için çok tşk ederim.amin inşallahKuzummm Rabbim analı babalı büyütsün sağlıcakla insallahh ,prensesinde sağlıcakla çıkacak kuvezden inşallah kilosu falan gayet iyi aslında gorebildin sen dimi bebişi sen nasılsın bu arada ağrın sızın varmı
Canım benim gönlünü ferah tut rabbim sana bağışlasın minik.kizini şifalar versin bir an önce inşallahKizlar iyi dilekleriniz için çok tşk ederim.amin inşallahkizlar az önce bebeğimi gördüm.solunumu yetersiz makinadan destek alıyor.cok kötü oldum.nolur dua edin kızıma ellerinde ve ayaklarında morluk var.ecopirinden kaynaklanmış olabilir demiş Dr hemşireye.az önce makinayla sagip gönderdim çok çok az çıktı.elle deneyince cikmamisti.az da olsa gönder dediler.nolur dua edin kızıma..
Ayyyy aynı şeyi yaşıyorum günlerdir. Benimde ellerim sürekli uyuşuyor özellikle sağ elimin ilk 3 parmak ucu nerdeyse hep uyuşuk. Bende ptrsi soracağım doktorumaKizlar bende el ayak uyusmasi oluyor normalmiş dr bişey sendromu dedi ama unuttum özellikle sağ elimi resmen bazen hissetmiyorum ya
Kizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu.cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Canım benim sağlıkla kurtulmanıza çok sevindim boyuda kilosuda gayet iyi haftasına göreKizlar iyi dilekleriniz için çok tşk ederim.amin inşallahkizlar az önce bebeğimi gördüm.solunumu yetersiz makinadan destek alıyor.cok kötü oldum.nolur dua edin kızıma ellerinde ve ayaklarında morluk var.ecopirinden kaynaklanmış olabilir demiş Dr hemşireye.az önce makinayla sagip gönderdim çok çok az çıktı.elle deneyince cikmamisti.az da olsa gönder dediler.nolur dua edin kızıma..
Canımm gözünüz aydın inşallah bebeğin de çok yakında kucağında olacakKizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu.cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?