İyi geceler benimde kalp atışı falan ilk ogrendigimiz zamanlarda çok sıkmışım yarısı kırıldı arka tarafta ama acıtıyor sökmek icin anestezi lazım dayanamazsan yaparız demistiİyi geceler kızlar birkaç gündür hiç iyi değilim sanırım dişimi sıkmışım uykuda ve kaplama olan dişim inanılmaz ağrıyor dişten ziyade diş eti kızarmış hafif şişlik var ağrı elmacık kemiğime kadar vuruyor ve geceleri ağrı iki katına çıkıyor parol alıyorum öyle uyuyorum çok yoruldum artık
Yaa başta çok ciddiye almadım ama ağrı git gide arttı katlanılmaz bir hal aldı bende ha geçti ha geçecek derken doktora falan da gitmedim ama şimdi bilmiyorum ne yapacağımı acile falan da gitsem parol dışında ne önerirler kiİyi geceler benimde kalp atışı falan ilk ogrendigimiz zamanlarda çok sıkmışım yarısı kırıldı arka tarafta ama acıtıyor sökmek icin anestezi lazım dayanamazsan yaparız demisti
Doğurdum canım ve de kuvezdeCanım gözün aydın. Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin
Çok güzel canım çok beğendim lavanta keseside çok şık olmuş
Kuzum geçmiş olsun umarım vaktini bekler ama beklemezsede korkma 2700 güzel bi kilo arkadaşımda 35. Haftada doğurdu hiç küvöze girmedi bebişi
DoğurdumEve gönderdiker mi canim hala hastanedemisin geçmiş olsun
Yaa ilk hamileligimde yaşamamiştim insallah hemen gecer ya sinirimi bozuyorEvet hamilelikte oluyor maalesef. Doğumdan sonra da kısa bir süre devam edebiliyor. Ben bileklik kullanmıştım.
Ay canim gözünaydin kavuştunuz ne güzel dogum hikayeni bekliyorumKizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu.cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Sağol kuzumYaa ilk hamileligimde yaşamamiştim insallah hemen gecer ya sinirimi bozuyor
Ay canim gözünaydin kavuştunuz ne güzel dogum hikayeni bekliyorum
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu.cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Ay diş ağrısı çok zor ya , bi doktorunla konuşup diş hekimine gitsen aslında ? Enfeksiyon falan olduysa bu dönemde bebek için çok tehlikeliİyi geceler kızlar birkaç gündür hiç iyi değilim sanırım dişimi sıkmışım uykuda ve kaplama olan dişim inanılmaz ağrıyor dişten ziyade diş eti kızarmış hafif şişlik var ağrı elmacık kemiğime kadar vuruyor ve geceleri ağrı iki katına çıkıyor parol alıyorum öyle uyuyorum çok yoruldum artık
Ayy gözünüz aydın canımKizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu.cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Yaaa tez zamanda kucağınıza alın, nasıl iyi mi durumu? Çok heyecanlanıyorum miniğiyle kavuşan anneleri okudukçaDoğurdum canım ve de kuvezde
Doğurdum
Sağol cnm amin inşallahAyy gözünüz aydın canımsağlıkla çıkacak inşallah küvözden
analı ,babalı , sağlıkla büyüsün şansı bahtı güzel olsun inşallah Zeynep Azra’nın
Boyu kilosu falan nasıl ? Sen nasılsın ? Doğum nasıl oldu ?
Amin cnm sağolasın cümlemizin bebeğini inşallahHayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
İnşallah cnm.iyi dediler hatta eşime göstermişler.çok güzel diyor eşimYaaa tez zamanda kucağınıza alın, nasıl iyi mi durumu? Çok heyecanlanıyorum miniğiyle kavuşan anneleri okudukça
Sezeryan oldu sanırım o yüzden mi henüz göremediniz? Süt yolladınız mı? Bence de çok güzeldir yaAmin cnm sağolasın cümlemizin bebeğini inşallah
İnşallah cnm.iyi dediler hatta eşime göstermişler.çok güzel diyor eşimgerçi kendi kızına çirkin mi dicek de
Evet sezaryen oldum .oğlum sezaryendi.sut çıkmadı daha .bı çay kaşığı anca.makinayla istemediler.elle de çok cikmadiSezeryan oldu sanırım o yüzden mi henüz göremediniz? Süt yolladınız mı? Bence de çok güzeldir ya
Canım gözün aydın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu.cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Ay tez zamanda göğsünüze alın inşaallahEvet sezaryen oldum .oğlum sezaryendi.sut çıkmadı daha .bı çay kaşığı anca.makinayla istemediler.elle de çok cikmadi
Ay inanmıyorum ya adaya bir kişi daha veda ettiKizlar doğurdum ve bebek kuvezde.iki kez nst ye girdim ikinci de daha düzenli ve çok çıktı sancı acil aldı doğuma nöbetçi dr.23.45te doğumum oldu.cinnabon beni de ekle 6 Aralık Zeynep Azra
Diş eti enfeksiyonu olabilir o dişim kanal tedavili üzerinde kaplama var bugün bir görüşelim bakalım gerçekten çok zorAy diş ağrısı çok zor ya , bi doktorunla konuşup diş hekimine gitsen aslında ? Enfeksiyon falan olduysa bu dönemde bebek için çok tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?