- 18 Ağustos 2024
- 359
- 619
- 18
Çok güzellerBen hediyelik olarak kokulu mum yaptırdım kızlar
Çok güzellersiz nereye yaptırdınız
Doğum kanalına mı girmiş yaniBelli bir haftadan sonra doğum kanalına giriyor galiba ama daha aşağıdaysa belki sabırsızdır gönlünü ferah tutmaya çalış erken haftalarımızda geride kaldı çok şükür Olası bir doğum durumunda inşallah sağlıkla gelecek bebişlerimiz.Dualarımız seninle
Rahatlatmayya calis kendinii canim . Hic uzulme erken gelirsede haftalarimiz cok iyi
Ah canım geçmiş olsun inşallah geçicidir de belki nazlı kızımız , sağlıkla vaktinde gelsin
Geçmiş olsun canım bir şey olmaz sen gönlünü ferah tut serum vs ile durdururlar zaten açılma yoksa izne mi ayrılsan artık sende belki yoruluyorsundur
Geçmiş olsun, umarım vakti geldiğinde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kizlar çok sağolun.1 saati geçkin nst de kaldım.asagida zonklama olunca sancı cikio ve karnım taş oluyor.serum verdler .haftası küçük olunca durdurmak istemişler.kan idrar alındi ona bakcaklarCanım hayırlısı olsun, hiç korkma haftan güzel. Dursa daha iyi tabi ama gelirse de sağlıkla gelsin
İyi yapmışsınız bence, bizde doğuma eşim gelir annem evde olur oğluma bakar . Şehir dışında olduğumuz için kardeşlerimde yok bende o halde odayı süsleyebilir miyim bilmemYaa teşekkür ederimya aslında kendin yapmak çok daha kolay. Bebek beşiği süslemesi falan bile Trendyolda satılıyor. Ama eşim uğraşmayalım diyince benimde kolayıma geldi. 3200 E ayarladık bunları
Benımde şuan yarım saatte bir geliyo ama sınırım benım düzenli 15 dkya inerse doktora gitmek oda erken doğum riskim var benim o yüzdenTeşekkür ederim canım ben de daha önce burda okuduğum için dakika tutuyorum. 20-25-40 dk arasında gelip geliyo. Öyle düzenli değil. Ama durmak bilmedi yani gerdi beni :)
Merhaba, ilk gebeliğimde 20.haftalae dahil 2 3 hafta önde olan oğlum 32 den sonra karım çevresi geriye düşmeye başladı. Ben farkettim dr um söylemedi bile umursamadı yani. Bana dediği şey şu sadece karın çevresi gerideyse ve bu 3 haftayı geçmiyorsa bi sorun yok sadece zayıf bi bebek olacaktır. Ki bende yüksek tansiyon yok aksine hep düşük seyreder protein kaçağı ve hipertansiyondan da bahsetmedi. Şu anda da 33+4 üm ve 10 gün geride karın çevresi, dr un acil sezaryene gitmesi gerekiyordu alelacele muayene etti ben usg kağıdını alırken farkettim geride olduğunu yine aynı dr yine umursamadı. Nitekim oğlum sağlıklı doğdu çok şükür sadece 2660 gr dı doğumda ama ben forumda karın çevresi 3 hafta geriden gelip 3 kiloya yakın doğum yapanda gördüm. Sağlıklı doğsunlarda zayıf doğsunlar gerçekten sonradan toparlıyorHerkese merhaba. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Belki başına gelen olmuştur.
Şu anda 35+2 deyim. 2 hafta önceki doktor kontrolümde doktor bebeğin karın bölgesinin olması gerektiğinddn 1 hafta küçük olduğunu söyledi. Yeteri kadar beslenemiyor olabilir bu da sezaryen işareti olabilir ama bişeyleri söylemek için şu an erken dedi. 2 gün önceki kontrolde yine karın bölgesi bir hafta eksik çıktı ve kan sonuçlarıma göre de ürik asit 6.2 çıktı. referans aralığı (2.5-5.7). Ben ellerimin de acıdığını söylemiştim, ürik asit sonucuyla birlikte direkt preeklampsi den şüphelendi ve karın küçüklüğüyle birlikte de artık kesin sezaryen olur dedi. Sezaryen ya da vajinal benim için farketmiyor ikisinden de korkuyorum tamamen doktoruma bırakmıştım ama bebeğin sağlık durumumunun kötü olabileceği düşüncesi beni biraz yıprattı. İdrar tahlili verdim protein görünmedi ama yine de 24 saatlik tahlil istedi bugün onu topluyorum. Ve kan sulandırıcı iğne verdi ona başla dedi.
Bugün başka bir doktora gittim içim rahat etsin diye. O da ürik asit seviyesinin ciddi olmadığını, bu süreçten sonra iğne için geç olduğunu, bu haftada başlamanın negatif etkisi olacağını söyledi. Eğer preeklampsiden şüpheleniyorsak tansiyon kontrolü yap 14/9 üstüne olursa almam için ilaç yazdı. Yurtdışında yaşadığım için burda doktorların tavrı da alıştığımızdan farklı biraz ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Hiç böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda?
Uzun oldu kusura bakmayın ama net olsun diye yazınca uzadı birazşimdiden herkese çok teşekkürler.
Hastanede oda süslemesi için anlaşırsanız yapılıyor canım ben 5 m tül aldım kapı süsümüzüde götürcez yapışkanlı askı aldık kendimiz yapıcazKızlar diger dogumum pandemiye denk gelmisti süs vs götürmedim hastaneyede dogumda gidicem anca suan doktorun klinigine gidiyorum, kapı süslerini kapıya asmak için bişey götürüyor muyuz hastanedekiler asıyor mu tül falan götürmemiz gerekiyor mu
Yok anlaşma yapmam heralde diger dogumum akşam 8 de olmuştu sabah 10 da çıktım yine erken çıkarsam gerek yok gibi tül alayım bende o zaman balon standı falan var cikolata kolonya süslerle falan kendimiz biseyler yaparızHastanede oda süslemesi için anlaşırsanız yapılıyor canım ben 5 m tül aldım kapı süsümüzüde götürcez yapışkanlı askı aldık kendimiz yapıcaz
Tüle tutturmak bence kolay olur kapı süsünü. Ben atölye sel diye bir instagram sayfasından aldım henüz gelmedi ama onların da bir aparatı vardı tutturmak için. Tüle tutturduklarını gördüm hastanede de.Yok anlaşma yapmam heralde diger dogumum akşam 8 de olmuştu sabah 10 da çıktım yine erken çıkarsam gerek yok gibi tül alayım bende o zaman balon standı falan var cikolata kolonya süslerle falan kendimiz biseyler yaparız
Trendyolda lastikli tüller satılıyor onlardan mı alsam dedim bizimkiler beceremeyebilirTüle tutturmak bence kolay olur kapı süsünü. Ben atölye sel diye bir instagram sayfasından aldım henüz gelmedi ama onların da bir aparatı vardı tutturmak için. Tüle tutturduklarını gördüm hastanede de.
Bence olur ya. Ben de içime sinen başka bir şey bulmasam öyle lastikli tül alacaktım.Trendyolda lastikli tüller satılıyor onlardan mı alsam dedim bizimkiler beceremeyebilir
Bnde onlardan alcaktım gereksiz bi fiyattalar sadece altına lastik dikmişler 400 tl civarıydı almadımTrendyolda lastikli tüller satılıyor onlardan mı alsam dedim bizimkiler beceremeyebilir
Siz böyle yazınca şimdi ben de düşündüm. Beni sezaryene alsalar ne olursa olsun önce tedbir amaçlı yoğun bakıma alacaklar galiba. Orada da diyelim iyileştim ne bileyim sezaryen olanlar gaz çıkarınca çıkıyor ya öyle oldu. E ben daha odaya çıkamadan kapı süsünü takamadan eve gidebilirim gibi geldi. Aman evde asarım ben deKızlar diger dogumum pandemiye denk gelmisti süs vs götürmedim hastaneyede dogumda gidicem anca suan doktorun klinigine gidiyorum, kapı süslerini kapıya asmak için bişey götürüyor muyuz hastanedekiler asıyor mu tül falan götürmemiz gerekiyor mu
Bizim hastanede kapılara birer çivi takmışlar kapı süsü için. Her hastanede olmayabilir tabi çift taraflı bant vs götürmek işe yarayabilirKızlar diger dogumum pandemiye denk gelmisti süs vs götürmedim hastaneyede dogumda gidicem anca suan doktorun klinigine gidiyorum, kapı süslerini kapıya asmak için bişey götürüyor muyuz hastanedekiler asıyor mu tül falan götürmemiz gerekiyor mu
Çok geçmiş olsun. Benim de karnım son zamanlarda çok taş gibi oluyor. Ama beraberinde hareket vs de hissediyordum o yüzden çok takmamaya çalışıyordum. Bir de ara ara bel den başlayıp kasiklara doğru karnın alt taraflarında adet ağrısına benzer ağrılar olmaya başladı. Meğer o sanciymis . Bende bugün nst ye girdim de öyle çıktı. O kadar çok bir sancı ağrı gibi düşünmüyordum halbuki çünkü herkes bu dönemlerde ağrılar çok normal deyip duruyordu. Bana da bugün doktorbaya büyük bir serum verdi. Çok şükür yatışa gerek duyulmadi .Normal de muayene den sonra herşey yolunda 3 hafta sonra gel dediği halde nst den sonra haftaya tekrar gel dedi. 33 haftadayim bende bebeğimiz 34+4 le uyumlu. İnşallah hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.Kizlar çok sağolun.1 saati geçkin nst de kaldım.asagida zonklama olunca sancı cikio ve karnım taş oluyor.serum verdler .haftası küçük olunca durdurmak istemişler.kan idrar alındi ona bakcaklar
Bnm bugün olmaya başladı.qbuyuk boy serum yedim nst de sancı çıkıyor.yarim saat dinlen bidaha bklim dedi.simdi yine serum yine nst.qkucuk die almak istemiyor.35haftaligim.2700gr geldi.insallah sağlıcakla kucağımiza alalımÇok geçmiş olsun. Benim de karnım son zamanlarda çok taş gibi oluyor. Ama beraberinde hareket vs de hissediyordum o yüzden çok takmamaya çalışıyordum. Bir de ara ara bel den başlayıp kasiklara doğru karnın alt taraflarında adet ağrısına benzer ağrılar olmaya başladı. Meğer o sanciymis . Bende bugün nst ye girdim de öyle çıktı. O kadar çok bir sancı ağrı gibi düşünmüyordum halbuki çünkü herkes bu dönemlerde ağrılar çok normal deyip duruyordu. Bana da bugün doktorbaya büyük bir serum verdi. Çok şükür yatışa gerek duyulmadi .Normal de muayene den sonra herşey yolunda 3 hafta sonra gel dediği halde nst den sonra haftaya tekrar gel dedi. 33 haftadayim bende bebeğimiz 34+4 le uyumlu. İnşallah hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Sadece karın bölgesi geride ise çok önemli değil bence. Bir yada iki hafta geride olabilir. Önemli olan Bebeğin geride olan haftasının git gide geriye doğru olmaması . Bebeğin kordon kan akışına ve plasenta kan akışına bakildimi ki bebek beslenmiyor dedi doktorunuz. Tansiyon takibi yaparsınız. Zaten 24 saatlik idrarda vermisiniz totolda gebelrde 300 mg kadar idrarda protein kaçağı olması normaldir diyor buradaki Doktorlar.Herkese merhaba. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Belki başına gelen olmuştur.
Şu anda 35+2 deyim. 2 hafta önceki doktor kontrolümde doktor bebeğin karın bölgesinin olması gerektiğinddn 1 hafta küçük olduğunu söyledi. Yeteri kadar beslenemiyor olabilir bu da sezaryen işareti olabilir ama bişeyleri söylemek için şu an erken dedi. 2 gün önceki kontrolde yine karın bölgesi bir hafta eksik çıktı ve kan sonuçlarıma göre de ürik asit 6.2 çıktı. referans aralığı (2.5-5.7). Ben ellerimin de acıdığını söylemiştim, ürik asit sonucuyla birlikte direkt preeklampsi den şüphelendi ve karın küçüklüğüyle birlikte de artık kesin sezaryen olur dedi. Sezaryen ya da vajinal benim için farketmiyor ikisinden de korkuyorum tamamen doktoruma bırakmıştım ama bebeğin sağlık durumumunun kötü olabileceği düşüncesi beni biraz yıprattı. İdrar tahlili verdim protein görünmedi ama yine de 24 saatlik tahlil istedi bugün onu topluyorum. Ve kan sulandırıcı iğne verdi ona başla dedi.
Bugün başka bir doktora gittim içim rahat etsin diye. O da ürik asit seviyesinin ciddi olmadığını, bu süreçten sonra iğne için geç olduğunu, bu haftada başlamanın negatif etkisi olacağını söyledi. Eğer preeklampsiden şüpheleniyorsak tansiyon kontrolü yap 14/9 üstüne olursa almam için ilaç yazdı. Yurtdışında yaşadığım için burda doktorların tavrı da alıştığımızdan farklı biraz ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Hiç böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda?
Uzun oldu kusura bakmayın ama net olsun diye yazınca uzadı birazşimdiden herkese çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?