Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Beni dahiliye direk diyetisyene göndermişti ismim onların ekranında çıkmıştı.
şuan hastanede misin yoksa randevu alman lazım
Yok kızlar tamamdır anladım endokrinolojiye ancak dahiliye uzmanı yönlendirebiliyor zaten randevu alsbileceğime dair sistemden açılıyor kafamıza göre alamıyoruz randevu endokrinolojiye dahiliye doktorun yönlendirmesi gerekiyor

Bizde hala isme karar vermedik ortada fav isim bile yok ama ilk bebegimi de dogduktan sonra koymustuk o yuzden hic bisey yaptiramamiştim kapi süsünü sonradan yaptirip odasina asmistim yine isimsiz herşey benimde

Ay kizlar ya üzerime kiz ismi atin hayriniza

Bizde de aynı durum hala ismini netleştiremedik, benim beğendiğim eşimin içine sinmiyor, ona bırakıyorum o da aşırı kararsız ve biraz mükemmeliyetçi olduğu için bulamıyor. Pes ettim ben ne öneri sunsam yok diyor, kendin bul dedim. Muhtemelen doğduktan sonra koyarız o zamanda eminim, acaba daha iyisi olabilir miydi der

Ahahhahaha benim koca bu ama bizde durum ben onun buldugu isimleri begenmiyorum kavga edip oturuyoruz

Amin canım hayırlısıyla kucağımıza alalım sağlıcakla inslalah içini ferah tut dualarını eksik etme

Valla ben beğendiklerimi sayıyim beğenip beğenmemek size kalmış
Duru
Arya
Liva
Lina
Pera
Deva
Naz
Rüya
Zeynep
Nil
Ece
Parla
Nare

Aklıma geldikçe yazarım
Cok güzeller
Defne, Gökçe , Toprak bu isimleri beğeniyorum
Defne istiyordum isim analizini dinledim resmen kaynanam ve görümcemin karişimini anlatiyordu sogudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…