- 12 Mayıs 2024
- 135
- 114
- 31
500 liraydıÇok güzelnekadara yaptırdınız acaba
Benimki de 19 mm olmuş az önce muayeneden çıktım. Yatmaya devamDüzenli sıklıkta devam ediyosa sancıdır benim ağrım olmadı karnım sertleşti her zamanli gibi ama tek farkı düzenli olarak 3-5 dk da bir gelmesiydi
İnşallah zamanına kadar tutcaz içimde seninde sancın sık sık olmuşmuydu geçen günBenimki de 19 mm olmuş az önce muayeneden çıktım. Yatmaya devam
Evet öyle söylediler şuan çok şükür herşey yolunda bu hafta doktor kontrolümüz vardı kilosu boyu vs normal iyi dedi doktor Rabbime şükürler olsunMerhaba,sizle daha önce yazışmıştık. Size de tek arter tek venn denilmişti. Süreciniz nasıl geçiyor. Kaçıncı haftadasınız?Umarım herşey yolundadır .
Çok sevindim inşALLAH bütün süreciniz böyle geçerEvet öyle söylediler şuan çok şükür herşey yolunda bu hafta doktor kontrolümüz vardı kilosu boyu vs normal iyi dedi doktor Rabbime şükürler olsunsizin nasıl gidiyor herşey yolundami
Hastaneye yatırdığında 50lerde 3 5 dakikada bir olmuştu. Şimdi progestan kullanıp dinlendiğim halde yine hiç olmuyor değil. Mesela belli bir saatte 4 5 kere oluyor sonra duruyor. Akşam bi daha oluyor geçiyor. Bazı günler bi kaç kere oluyor. Doktora sordum bu düzenli mi demek diye? Yok dedi gerçek doğum sancısı doğurana kadar geçmez azalmaz dedi. Ama yine de günde 10 15i geçiyosa gel dedi. 2 hafta sonraya çağırdı bir daha. 32den sonra biraz daha serbest bırakıcam dedi aksilik olmazsa. Özellikle 34 sonrası çok korkmuyor doktorlar, sizin az bi zaman kalmış zaten gönlünüz rahat olsunİnşallah zamanına kadar tutcaz içimde seninde sancın sık sık olmuşmuydu geçen gün
Benim 70-80 lerde en son 1-2 dkda bir geliyordu hastanede
çok bakındım bende dün artık bunu siparis verdim nasıl gelcek bilmiyorumKapı süsünü nereden yaptırdınız kızlar. Sade ve orijinal bişey istiyorum. Ya çok pahalı ya çok çirkinkör oldum sabahtan beri
Güzelmiş inş aynısı gelir. Çok zor seçim yapmak gerçekten. Her şeyin en güzeli olsun diye çok uğraşıyorum ama geçen hafta aldığım şeyi beğenmiyorum bazen. Nasıl aldım ben bunu diyip çöpe tıkasım geliyoçok bakındım bende dün artık bunu siparis verdim nasıl gelcek bilmiyorum
Benim oğlanında pahalı olmuş 1200 lira ama el mahkum yaptıracağızKapı süsünü nereden yaptırdınız kızlar. Sade ve orijinal bişey istiyorum. Ya çok pahalı ya çok çirkinkör oldum sabahtan beri
Ben de buyuk ogluma bundan yaptirmistim. Mecbur kucugune de yaptircaz. Ama daha ismini netleştiremedik.Kapı süsünü nereden yaptırdınız kızlar. Sade ve orijinal bişey istiyorum. Ya çok pahalı ya çok çirkinkör oldum sabahtan beri
Çok tatlışBen de buyuk ogluma bundan yaptirmistim. Mecbur kucugune de yaptircaz. Ama daha ismini netleştiremedik.
Eki Görüntüle 3503955
Evet kesin ilerde böyle bir sorun olurBenim oğlanında pahalı olmuş 1200 lira ama el mahkum yaptıracağızküçük modelleri de var ama sabah eşime aynısını yaptıralım değil mi büyüyünce neden benimki küçük demesin dedim oda evet aynısını yaptır dedi zaten ilerde odaları olunca duvara asacağım çok şık duruyor
Ben minikobaby sayfasından yaptırdım kızıma da oradan yaptırmıştım çok memnunum.Bebek için isimli hastane çıkışını hangi sitelerden yaptırdınız kızlar güvenilir memnun kaldığınız sayfaları önerebilir misiniz?
Kapı süsü 15 günde geldi. Çikolata için buradan ev yapımı çikolata yapan biryere yaptıracağım süslemesi vs ile 1 hafta önce sipariş vermeniz yeterli demişlerdi.Biz hala isme karar veremediğimiz için kapı süsü hediyelik çikolata vs yaptıramadık henüz. Onlar ne kadar sürüyor? Sipariş veren yaptıran var mı? Ne kadar sürüyor? En geç ne zaman yaptırmak lazım?
Çok geçmiş olsun cnm ben de çok duydum sancıyı durdurabiliyorlarmis. Doktorun ne derse harfiyen uygula gerekirse hastanede kal yakın takipte ol. Vakti gelince sağlıcakla bebeğine kavuşman dileğiyleÇok teşekkür ederim hepinize beklemedeyiz yarın öğlene kadar hastanedeyim sonrasına bakacak doktor tedaviye cevaba göre kaldam veya evde tedavi olacağım
Beni dahiliye direk diyetisyene göndermişti ismim onların ekranında çıkmıştı.kızlar birşey daha sorscağım doktor endokrinoloji bölümüne görünmemi de istedi kimliğimi aldılar yeşil alan açtılar sanırım da endokrin için. Şimdi ben randevusuz direk gidebilir miyim ? Yoksa ramdevu mu almam lazım
şuan hastanede misin yoksa randevu alman lazımkızlar birşey daha sorscağım doktor endokrinoloji bölümüne görünmemi de istedi kimliğimi aldılar yeşil alan açtılar sanırım da endokrin için. Şimdi ben randevusuz direk gidebilir miyim ? Yoksa ramdevu mu almam lazım
Ben sadece doktora gitmeden önce 8 gün boyunca bir gün kahvaltı sonrası ki günler sırasıyla öğle yemeği akşam yemeği ve gece 11 olacak şekilde açlık tokluk ölçüyorum doktorum onun dışında ölçün yapmana gerek yok dediŞeker takibi yapanlar akşam da şekerinizi ölçüyor musunuz ? Ölçüyorsanız eğer yine açlık tokluk olarak mı ölçüyorsunuz ?