Erkek bebeğe özel olduğunu sanmıyorumKızlar erkek bebekler gerçekten düz duvara tırmanıyor muOğluşum yatarken ayaklarından destek alıp totosunu kaldırarak kendini geri kaydırıyor Bacakları kolları asla durmuyor çok hareketli.Şimdiden bezini zor değiştiriyorum
Maşallah ay ben de dikkat edeyim düşmesinErkek bebeğe özel olduğunu sanmıyorumbizim kız kendini ana kucağından aşağı indirdi gözümün önünde. Yanımda duruyorken ön kısmını bağlamıyorum. Bi baktım ayaklarıyla poposunu kaldırıp kendini aşağıya kaydırıyo. Baktım ne kadar inebilir diye. Baya ucuna kadar indi oturdu. Şaka gibi
Kızlar erkek bebekler gerçekten düz duvara tırmanıyor muOğluşum yatarken ayaklarından destek alıp totosunu kaldırarak kendini geri kaydırıyor Bacakları kolları asla durmuyor çok hareketli.Şimdiden bezini zor değiştiriyorum
Bunlar hep folik asittenErkek bebeğe özel olduğunu sanmıyorumbizim kız kendini ana kucağından aşağı indirdi gözümün önünde. Yanımda duruyorken ön kısmını bağlamıyorum. Bi baktım ayaklarıyla poposunu kaldırıp kendini aşağıya kaydırıyo. Baktım ne kadar inebilir diye. Baya ucuna kadar indi oturdu. Şaka gibi
Birebir aynısı benim bebişde de var. İlk başlarda her şeyi çok kafaya takıyordum bence takmamak lazım artık daha rahat olmaya çalışıyorum. Kötü bir durum olsa Allah korusun kendini belli eder, bence bu durum normal. Daha bağırsakları yeni gelişiyor yada o gün yediğimiz bir şey bu etkiyi yapmıştır vs her şeyi hastalık belirtisi yada anormal görüp ne kendimizi ne de bebişlerimizi üzerim stressiz rahat zamanlar geçirelim inşallahBenim oğlumun kakası da son 1 haftadır aşırı cıvık bildiğiniz ishal gibi yapıyor rengi hardal rengi gibi ama birde kaka yaparken yaptığı ses duyuluyor gürültülü kaka diyorlar sanırım buna henüz doktora götürmedim götürsem mi yoksa normal bir durum mu bu
Aynen bildiğin gök gürlüyor sankiBizimki de aybi canım kaka yaparken bı ses çıkıyor içimiz rahatlıyor baya
Acayip tedirgin oluyorum kaşık biberon siparişi verdim bari onu kullanayım olmayacak böyleŞuan benimkide memede kol bastı oynuyor sanki bir yandan beni yumrukluyorsinirli hanfendi
Kafaya hiç takmadım canım da buradan okuyunca acaba bizde de mi var bir sorun diye düşündüm yoksa sakin huzurlu bir bebekBirebir aynısı benim bebişde de var. İlk başlarda her şeyi çok kafaya takıyordum bence takmamak lazım artık daha rahat olmaya çalışıyorum. Kötü bir durum olsa Allah korusun kendini belli eder, bence bu durum normal. Daha bağırsakları yeni gelişiyor yada o gün yediğimiz bir şey bu etkiyi yapmıştır vs her şeyi hastalık belirtisi yada anormal görüp ne kendimizi ne de bebişlerimizi üzerim stressiz rahat zamanlar geçirelim inşallah
2 ay kontrolünü yaptırdık şükür kilo alımı güzel huzursuz da değil karnı tok altı temizse sakindir geneldeGürültülü kaka bizde de oluyor uzun süredir.Huzursuzluk yoksa kilo alımında sorun yoksa bir şey yoktur diyorlar.2.ay kontrolüne giderseniz sorarsınız
Bi emzirme danışmanı takip ediyorum. Bizlerin zamanında doğum yaptı o da. Kendi sağdığı sütün fotoğrafını atmıştı. İncecik bir yağ tabakası. Ama bebeği o ay 1 kilo almış. Önemli olan düzenli kilo alımı. İdrarını günde 5-6 kere yapıyorsa sütün yetiyordur arkadaşım. Bende aynı endişeyi oğlumun hemşirelerine dile getirmiştim. Bana bu endişemin annelikten olduğunu söylediler ve sanırım haklıydılarKızlar süt sağıp beklettiğinizde üstteki tabaka yağlı bölüm ne kadar görünüyor? Buzdolabına koyuyorum bazen. Çok ince bir tabaka oluyor benimki. Baya az yağlı sanırım sütüm. İnstagramda gördüm de 1 parmak neredeyse yağ birikmiş üzerinde sütün. Bebeğim ondan doymuyo galiba ya
Ben emzirme arası da gaz çıkartıyordum. Bana hastanede hemşireler öyle öğrettiler.Kızlar bebişlerimiz hızlı emdiği zaman da kusabilir.Emzirirken pozisyonuna dikkat ediyorum hemen dik bir şekilde kucağıma almıyorum.Ona rağmen benim oğlum da kusuyor.Kilo alımı iyiyse doktorlar çok önemsemiyor.
Günaydın canım. Toktur ya da çok uykusu vardır. Acıkınca mızırdanır zaten bence yatır uyusun. Bizimki 5ten beri ne uyuyo ne uyanık. Kedim uykusundan miyavlayaram uyandı bi irkildi bebiş o saatten beri Sürekli gerinip duruyo. Ha uyandı uyanacak diye beklerken ben de uyuyamadım. Sinirim kalktı iyice.Günaydın canlar bugün bebeğimi sağ memedem emzirdim uyudu yatırdım geri uyandı gazını kakasını falan yaptı sol memeyi emzirim dedim ama.bir emip bir birakiyor bu tokmu demek acaba
Ben öyle yaptığımda gazı çıkarıyor peşine hemen ağzına sıvı geliyor kusuyorBen emzirme arası da gaz çıkartıyordum. Bana hastanede hemşireler öyle öğrettiler.
Günaydıınn.Benimki öyle yaptığında keyfi yerindeyse doymuştur diyorumGünaydın canlar bugün bebeğimi sağ memedem emzirdim uyudu yatırdım geri uyandı gazını kakasını falan yaptı sol memeyi emzirim dedim ama.bir emip bir birakiyor bu tokmu demek acaba
Uykusu varmış sallaya sallaya uyuttum çok şükürGünaydın canım. Toktur ya da çok uykusu vardır. Acıkınca mızırdanır zaten bence yatır uyusun. Bizimki 5ten beri ne uyuyo ne uyanık. Kedim uykusundan miyavlayaram uyandı bi irkildi bebiş o saatten beri Sürekli gerinip duruyo. Ha uyandı uyanacak diye beklerken ben de uyuyamadım. Sinirim kalktı iyice.kediyi camdan sallandırasım var şu an. O da uyuyo eşek gibi şimdi
Uyumadım vallaUykusu varmış sallaya sallaya uyuttum çok şükürsen naptın uyuyabildinmi herkes uyur bı anneler uyumaz zaten
Uykusu varmış sallaya sallaya uyuttum çok şükürsen naptın uyuyabildinmi herkes uyur bı anneler uyumaz zaten
Yine mi atak başladı anlamadım. 7de uyandı 9da zor uyuttum. 9.30da geri uyandı uykusu açılmadan hemen zar zor yine uyuttum 15 dk sonra uyandı bide enerjik. Dışarı çıkacağız, üstünü falan giydireyim dedim. Tuniş giydirme tarifi vererek eğleniyorduk, bezini değiştirsim altını giydirdim üstünü giydirirken çocuk bozulduUyumadım vallabu gün biraz huzursuz geçiyor kahvaltı bile yapamadım :)
Şu an bunu ben ne zaman yazdım diye düşündüm. Bire bir aynı durumdayız.Yine mi atak başladı anlamadım. 7de uyandı 9da zor uyuttum. 9.30da geri uyandı uykusu açılmadan hemen zar zor yine uyuttum 15 dk sonra uyandı bide enerjik. Dışarı çıkacağız, üstünü falan giydireyim dedim. Tuniş giydirme tarifi vererek eğleniyorduk, bezini değiştirsim altını giydirdim üstünü giydirirken çocuk bozulduağlama krizine girdi. Karnı tok, altı temiz her şeyi tam. Memeye tutuyorum sakinleşmiyor, sarılıyorum konuşuyorum sakinleşmiyor. Hemen az mama yaptım onu içemeden uyuya kaldı hala uyuyor. Üstü çıplak 5 dk anca ağlamıştır belki ama bana saatler sürdü gibi geldi
Yine mi atak başladı anlamadım. 7de uyandı 9da zor uyuttum. 9.30da geri uyandı uykusu açılmadan hemen zar zor yine uyuttum 15 dk sonra uyandı bide enerjik. Dışarı çıkacağız, üstünü falan giydireyim dedim. Tuniş giydirme tarifi vererek eğleniyorduk, bezini değiştirsim altını giydirdim üstünü giydirirken çocuk bozulduağlama krizine girdi. Karnı tok, altı temiz her şeyi tam. Memeye tutuyorum sakinleşmiyor, sarılıyorum konuşuyorum sakinleşmiyor. Hemen az mama yaptım onu içemeden uyuya kaldı hala uyuyor. Üstü çıplak 5 dk anca ağlamıştır belki ama bana saatler sürdü gibi geldi
Bnm oldu cnm.kirkimiz çıktı böyle leke leke kahverengiydi.daha sonra bı iki gün kesildi .sonra beyaz giymistim iç çamaşıri nasılsa yok gelmiyor diye günlük pette yapmadım.o gün kıpkırmızı para büyüklüğünde leke oldu bidaha gelmedi.yarin 4 aylık olcaz inşeAllah gelmedi maşallah diyim.bide emzirmeyle alakaliymis.sutun çokluğuyla .ebemiz öyle demişti.erken olabilirsin dedi.cunku sütüm çok az çıkıyor.gunde 2 yada 3 kez mama veriyorum.oglumda aşırı çoktu sütüm ve 8 ay sonra olmustm.Kizlar kirkimiz çıkınca ben regl oldum sanırım ama bidaha olmadım olan varmı acaba 2.kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?