Grup en başından beri sessiz sanırım
Gecelik beyaz tehlikeli olmazmı
Ben lc den almıştım pudra renk ti rahat penye onu giyeceğim
Herkes beyaz alıyor ya insan bir özeniyor bende beyaz almayı düşünüyorumama aklımdan kötü senaryolar geçmedi değil
Fotoğraf çekilirken güzel görünüyor gerçektenHerkes beyaz alıyor ya insan bir özeniyor bende beyaz almayı düşünüyorumama aklımdan kötü senaryolar geçmedi değil
Bu grup en sessiz grup sanirim mayis haziran bile gecti biziSelam anneler nasılsınız?
Grup pek bi sessizhastane için beyaz gecelik arayışındayım. Sabahligim var o yüzden sadece gecelik alsam yeterli diyorum.
Alan ve memnun olan varsa link atabilir mi?
32. Haftada toparlamaya başlarım diye düşünüyorum. Deneyimli anneler bizlere yol gösterir diye umut ediyorumFotoğraf çekilirken güzel görünüyor gerçektenaz önce bizde hastaneye gidecekleri konuşuyorduk ilk doğumda tam dört defa eksik için eve gidip gelmişler
Ne unutmuşsunuz, kesin bende benzer şeyler unuturumFotoğraf çekilirken güzel görünüyor gerçektenaz önce bizde hastaneye gidecekleri konuşuyorduk ilk doğumda tam dört defa eksik için eve gidip gelmişler
Oh ne guzelmis, hersey elinizin altında.Ne unutmuşsunuz, kesin bende benzer şeyler unuturumgerçi bebeğin eşyalarından unutmazsam çok sorun olmaz diye düşünüyorum hastaneye çok çok yakın avm var birde hastanenin içinde gratis market vs var eksik olursa oralardan alırım dedim
Evimiz hastaneye çok yakındı burdada avm var yakınında ama beni tek bırakmışlardı gidip gelmek içinNe unutmuşsunuz, kesin bende benzer şeyler unuturumgerçi bebeğin eşyalarından unutmazsam çok sorun olmaz diye düşünüyorum hastaneye çok çok yakın avm var birde hastanenin içinde gratis market vs var eksik olursa oralardan alırım dedim
Evet ben gerek olsun olmasın biberon mama emzik süt sağma makinesi süt poşeti göğüs pedi vs hepsini alcam ya çok zor olur gidip almaları zaten benim eşime fotosunu çekip yerini göstersem de bulamaz diye düşünüyorum arabanın bagajında durur odaya çıkarmayız ama gidip alınır şekilde baya taşınacağım ben Fe emzirme çayı süt artırıcı damla anesteziyi atmak için kahve vs baya baya detaylı hazırlıkEvimiz hastaneye çok yakındı burdada avm var yakınında ama beni tek bırakmışlardı gidip gelmek için
Bizde şöyle oldu biraz erken geldi 36 gibi beklemiyordum aniden gece başlayınca hepte yalancı sancı va duyuyordum doğmaz sandım sadece yenidoğan takımını alıp gitmiştik battaniye vs hiçbişey almamışız telaşta olmuş ne olursa olsun almalıydık onun harici terlik gerek oldu
Hiç çantaya koymak aklıma gelmedi
Ben sabah doğurunca kahvaltı istedi canım süt de olsun diye evden kahvaltı hazırladılar getirdiler hastaneninki çok boştu doymadımyorulmuştum zaten akiama çaycı götürdük sonra misafir çoktu baya taşınmışız hastaneye
Sütüm tam doyurmadı mama gerek oldu biberon vs
Merhaba bende de hiç belirti yokken idrarda enfeksiyon çıktı. Ki 1 ay önceki tahlilde bişey yoktu . Doktor tek kullanımlık şase verdi 1-2 hafta sonra tekrar baktıracağım. İnşallah geçmiş olur.Merhaba herkese mutlu haftasonlarıkasılma olayını yaşayan arkadaşlarım vardı doktoruma sordum günde 8 kere fln yaşarsın bu haftalar yalancı kasılmalar dedi.10 dk da bir çok sancılı olmadıkca korkma dedi.sizleride bilgilendireyim.Birde idrar testini en son 2 ay önce vermişim.Hiç bir şikayetimiz olmasa bile enfeksiyon çıkabiliyormu idrarda? Tekrar idrar testi vermeme gerek varmı sizce?
Kültürde üremeye bakılıyormu peki ? Çok geçmiş olsun umarım geçmiştirMerhaba bende de hiç belirti yokken idrarda enfeksiyon çıktı. Ki 1 ay önceki tahlilde bişey yoktu . Doktor tek kullanımlık şase verdi 1-2 hafta sonra tekrar baktıracağım. İnşallah geçmiş olur.
Merhabalar çok geçmiş olsunSerklajlı hamişler nasılsınız? Ben 3gündür hastanede yatıyorum. Kum döküyorum yine zor bir süreçilk gebeliğimde de oldu çok. Erken doğumu tetikliyor maalesef Allah'ım sağlıkla vaktinde doğmalarını nasip etsin.
Çok geçmiş olsun. Kum dökmek başlı başına zor bir süreçSerklajlı hamişler nasılsınız? Ben 3gündür hastanede yatıyorum. Kum döküyorum yine zor bir süreçilk gebeliğimde de oldu çok. Erken doğumu tetikliyor maalesef Allah'ım sağlıkla vaktinde doğmalarını nasip etsin.
Bende oyle biliyorum . Benim bebegım de erkekBir sorum olacak hep erkek bebekler zamanında yaptı da geç doğuyor kızlar erken geliyor denildiğini duydum sizce doğru mu? Ya da böyle bir şey duyan oldu muyani kesin doğrudur diyemeyiz de öylesine merak birde sanki bebeğim hiç doğmaya istekli değil gibi içimde kıpır kıpır ama 30.hafta oldum ne yalancı kasılma var ne öyle beni çok zorluyor. Tabi zamanında doğsun ama doğum yaklaştıkça sanki zaman geçmiyor. Sizde durum nasıl
28+5 deyim.Bir sorum olacak hep erkek bebekler zamanında yaptı da geç doğuyor kızlar erken geliyor denildiğini duydum sizce doğru mu? Ya da böyle bir şey duyan oldu muyani kesin doğrudur diyemeyiz de öylesine merak birde sanki bebeğim hiç doğmaya istekli değil gibi içimde kıpır kıpır ama 30.hafta oldum ne yalancı kasılma var ne öyle beni çok zorluyor. Tabi zamanında doğsun ama doğum yaklaştıkça sanki zaman geçmiyor. Sizde durum nasıl
Benim ilk bebeğim erkekti. Şimdi de erkek. Ikisinde de 20. Haftalarda yalancı sancılarım başladı ama ilk oğlum 40. Haftaya girdiğimizde hala gelmeye niyetli değildi.Bir sorum olacak hep erkek bebekler zamanında yaptı da geç doğuyor kızlar erken geliyor denildiğini duydum sizce doğru mu? Ya da böyle bir şey duyan oldu muyani kesin doğrudur diyemeyiz de öylesine merak birde sanki bebeğim hiç doğmaya istekli değil gibi içimde kıpır kıpır ama 30.hafta oldum ne yalancı kasılma var ne öyle beni çok zorluyor. Tabi zamanında doğsun ama doğum yaklaştıkça sanki zaman geçmiyor. Sizde durum nasıl
Çok şükür 3. Günden sonra çıktım hastaneden. Dikkat edeceğim. Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Kum dökmek başlı başına zor bir süreçinsallah vaktinde sağlıklı sıhhatli doğumlar olur. Hastanede olmanız tüm müdahalelerin hızlıca yapilacagi anlamina geliyor, gönlünüzü ferah tutun. Dualarımız sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?