Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    102
Grup en başından beri sessiz sanırım
Gecelik beyaz tehlikeli olmazmı
Ben lc den almıştım pudra renk ti rahat penye onu giyeceğim

Herkes beyaz alıyor ya insan bir özeniyor bende beyaz almayı düşünüyorum ama aklımdan kötü senaryolar geçmedi değil

Bir tane bordo rengi aldım bir tane de beyaz alayım fotolar için diye düşündüm
Kendime geldim toparlandım beyazi giyerim 3-5 foto çekip hatıraları oluştururuz. Kuzenim giymişti, sezeryan doğum idi. Kaza olmamıştı biraz da onda görünce cesaretlendim.
Beyaz güzel bulan olursa linklere açığım

Herkes beyaz alıyor ya insan bir özeniyor bende beyaz almayı düşünüyorum ama aklımdan kötü senaryolar geçmedi değil
Fotoğraf çekilirken güzel görünüyor gerçekten az önce bizde hastaneye gidecekleri konuşuyorduk ilk doğumda tam dört defa eksik için eve gidip gelmişler

Selam anneler nasılsınız?
Grup pek bi sessiz hastane için beyaz gecelik arayışındayım. Sabahligim var o yüzden sadece gecelik alsam yeterli diyorum.
Alan ve memnun olan varsa link atabilir mi?
Bu grup en sessiz grup sanirim mayis haziran bile gecti bizi

Ben siyah, bordo ve lacivert aldim siyahi dogumdan cikinca giycem. Beyaz almadim ya foto cektirmek ister miyim emin degilim

Fotoğraf çekilirken güzel görünüyor gerçekten az önce bizde hastaneye gidecekleri konuşuyorduk ilk doğumda tam dört defa eksik için eve gidip gelmişler
32. Haftada toparlamaya başlarım diye düşünüyorum. Deneyimli anneler bizlere yol gösterir diye umut ediyorum

Ne unutmuşsunuz, kesin bende benzer şeyler unuturum gerçi bebeğin eşyalarından unutmazsam çok sorun olmaz diye düşünüyorum hastaneye çok çok yakın avm var birde hastanenin içinde gratis market vs var eksik olursa oralardan alırım dedim

Oh ne guzelmis, hersey elinizin altında.

Evimiz hastaneye çok yakındı burdada avm var yakınında ama beni tek bırakmışlardı gidip gelmek için
Bizde şöyle oldu biraz erken geldi 36 gibi beklemiyordum aniden gece başlayınca hepte yalancı sancı va duyuyordum doğmaz sandım sadece yenidoğan takımını alıp gitmiştik battaniye vs hiçbişey almamışız telaşta olmuş ne olursa olsun almalıydık onun harici terlik gerek oldu
Hiç çantaya koymak aklıma gelmedi
Ben sabah doğurunca kahvaltı istedi canım süt de olsun diye evden kahvaltı hazırladılar getirdiler hastaneninki çok boştu doymadım yorulmuştum zaten akiama çaycı götürdük sonra misafir çoktu baya taşınmışız hastaneye
Sütüm tam doyurmadı mama gerek oldu biberon vs

Evet ben gerek olsun olmasın biberon mama emzik süt sağma makinesi süt poşeti göğüs pedi vs hepsini alcam ya çok zor olur gidip almaları zaten benim eşime fotosunu çekip yerini göstersem de bulamaz diye düşünüyorum arabanın bagajında durur odaya çıkarmayız ama gidip alınır şekilde baya taşınacağım ben Fe emzirme çayı süt artırıcı damla anesteziyi atmak için kahve vs baya baya detaylı hazırlık

Lohusa pedleri de önemli bence en acilinden kanama vs için o unutulmamalı

Ben de bordo bir takım aldım sabahlıklı bir de mavi üstüne yapraklı trendyol dan aldım uygun şeyler çünkü normal hayat tarzıma uygun değiller ;( daha öncekilerde de sonrasında atıldı hep

Merhaba bende de hiç belirti yokken idrarda enfeksiyon çıktı. Ki 1 ay önceki tahlilde bişey yoktu . Doktor tek kullanımlık şase verdi 1-2 hafta sonra tekrar baktıracağım. İnşallah geçmiş olur.

Merhabalar çok geçmiş olsun ben yemek yapıyorum kahvaltı hazırlıyorum onun dışında hep uzanıyorum . Daha 3 ayım var zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum sağlıkla vakitlice doğsun bebeklerimiz inşallah.
Antibıyotik kullanıyorum enfeksiyon çıkmıştı crp 16ydı bu haftaiçi kontrole gideceğim.

Çok geçmiş olsun. Kum dökmek başlı başına zor bir süreç insallah vaktinde sağlıklı sıhhatli doğumlar olur. Hastanede olmanız tüm müdahalelerin hızlıca yapilacagi anlamina geliyor, gönlünüzü ferah tutun. Dualarımız sizlerle

Bir sorum olacak hep erkek bebekler zamanında yaptı da geç doğuyor kızlar erken geliyor denildiğini duydum sizce doğru mu? Ya da böyle bir şey duyan oldu mu yani kesin doğrudur diyemeyiz de öylesine merak birde sanki bebeğim hiç doğmaya istekli değil gibi içimde kıpır kıpır ama 30.hafta oldum ne yalancı kasılma var ne öyle beni çok zorluyor. Tabi zamanında doğsun ama doğum yaklaştıkça sanki zaman geçmiyor. Sizde durum nasıl

Bende oyle biliyorum . Benim bebegım de erkek bi arkadaşım 37.haftada doğurdu ama o bana umut oldu

28+5 deyim.
Benimki kız :) erken gelmez ise sevinirim yalanci kasılma galiba dün yaşadım. Karnımın alt kısmı çok sert idi. Ama agri sancı vs yoktu.

Benim ilk bebeğim erkekti. Şimdi de erkek. Ikisinde de 20. Haftalarda yalancı sancılarım başladı ama ilk oğlum 40. Haftaya girdiğimizde hala gelmeye niyetli değildi. Doktorum neredeyse 4 kiloya yaklaşmış doğumu baslatmalıyız dedi suni sancı aldım ama yine de yeterli açılmam olmayınca sezeryana aldılar. İnşallah bu oğlum da sağlıkla son haftaya kadar bekler. Eşim de 4 erkek kardeş kayinvalidem hep son haftaya kadar durdular demişti diye hatırlıyorum.

Çok şükür 3. Günden sonra çıktım hastaneden. Dikkat edeceğim. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…