- 5 Eylül 2018
- 305
- 129
- 103
- 37
Sana da çok geçmiş olsunMerhabalar çok geçmiş olsunben yemek yapıyorum kahvaltı hazırlıyorum onun dışında hep uzanıyorum . Daha 3 ayım var zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum sağlıkla vakitlice doğsun bebeklerimiz inşallah.
Antibıyotik kullanıyorum enfeksiyon çıkmıştı crp 16ydı bu haftaiçi kontrole gideceğim.
Ay ben yazmayı unutmuşum benim kız ona rağmen gelmeyecek gibi hissediyorumBende oyle biliyorum . Benim bebegım de erkekbi arkadaşım 37.haftada doğurdu ama o bana umut oldu
Hiç korkmayın yalancı kasılmaları herkes yaşıyor benim de kız yazmayı unutmuşum. Ben hiç yaşamayınca acaba geç mi doğacak diye düşünmeye başladım28+5 deyim.
Benimki kız :) erken gelmez ise sevinirimyalanci kasılma galiba dün yaşadım. Karnımın alt kısmı çok sert idi. Ama agri sancı vs yoktu.
Maşallah 4 kilo doğurması da zor olurmuşBenim ilk bebeğim erkekti. Şimdi de erkek. Ikisinde de 20. Haftalarda yalancı sancılarım başladı ama ilk oğlum 40. Haftaya girdiğimizde hala gelmeye niyetli değildi.Doktorum neredeyse 4 kiloya yaklaşmış doğumu baslatmalıyız dedi suni sancı aldım ama yine de yeterli açılmam olmayınca sezeryana aldılar. İnşallah bu oğlum da sağlıkla son haftaya kadar bekler. Eşim de 4 erkek kardeş kayinvalidem hep son haftaya kadar durdular demişti diye hatırlıyorum.
Bnm alt ust beyaz lohusa takimim var onu al dedi ablam bnde hastaneye olmaz dedim ama su an bi aklıma düştü bnmdeBir tane bordo rengi aldımbir tane de beyaz alayım fotolar için diye düşündüm
Kendime geldim toparlandım beyazi giyerim 3-5 foto çekip hatıraları oluştururuz. Kuzenim giymişti, sezeryan doğum idi. Kaza olmamıştıbiraz da onda görünce cesaretlendim.
Beyaz güzel bulan olursa linklere açığım
Vallahi ben bavulla gittim sor ne kullandin diye hic32. Haftada toparlamaya başlarım diye düşünüyorum. Deneyimli anneler bizlere yol gösterir diye umut ediyorum
Hoşaf kuru meyveler tuketmekte fayda var dogumdan önce de sonrada ben ilkte 15 gün kabızlık cekmistim cok zordu hastanede o gazi bi sekilde cikartiyosun ama sonra evde yeme duzeni bozuldugu icin kabizlik oluyo hosaf engeller bence bu da bolca yapip icicem bendeSezeryan doğumdan sonra kabızlık ve gaz ihtimalini azaltmak için ameliyat öncesindeki günde yapılması gereken tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar
38 haftada dogdu oglum ama bende zorlamis olabilir o hafta cok yormustum kendimiBir sorum olacak hep erkek bebekler zamanında yaptı da geç doğuyor kızlar erken geliyor denildiğini duydum sizce doğru mu? Ya da böyle bir şey duyan oldu muyani kesin doğrudur diyemeyiz de öylesine merak birde sanki bebeğim hiç doğmaya istekli değil gibi içimde kıpır kıpır ama 30.hafta oldum ne yalancı kasılma var ne öyle beni çok zorluyor. Tabi zamanında doğsun ama doğum yaklaştıkça sanki zaman geçmiyor. Sizde durum nasıl
Çok tatlısınız 23 nisana iyileşmek istemeniz bende tebessüm oluşturdu38 haftada dogdu oglum ama bende zorlamis olabilir o hafta cok yormustum kendimivalla bende saglikla gelsin ama 1 2 hafta onden gelse keske diyorim ne kadar erken o kadar iyi bide sacma gelebilir ama 23 nisana iyilesmis olmak istiyorum oglumun gösterisi olcakmis ogretmen soyledi
Lekenin üstüne karbonat döküp üstüne limon sıkılıyor diye görmüştüm ama işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum daha önce denemedim. Eskiden köpeğim varken yatağıma çiş yapmıştı daha sonra oluşan o lekeleri karbonat ile çıkardım ama her şeyde işe yarar mı bilmiyorumBu bebek kiyafetlerinde sari lekeler icin cozumu olan var mi ? Oglumun kiyafetlerini yikadim oncesinde deterjanli suda beklettim yine cikmayanlar var atmaya kiyamiyorum oyle de kullanilmaz napsam bilemedim
Amin hepimizin evlatları sağlıkla vaktinde doğsun inşallah.Maşallah 4 kilo doğurması da zor olurmuşbekler zamanında doğar inşallah
Kasım indiriminde çok uyguna geldiği için baby mom hands free aldım, is yerinde kullanmak için diye düşündüm.Merhaba göğüs pompası aldınız mı? Aldıysanız ne tercih ettiniz?
Philips ve lansinoh arasındayım. Kısa bir zaman önce eller serbest de düşünüyordum ama çekiminin elektrikliler kadar kuvvetli olmadığını okudum bilemedim arada kaldımKasım indiriminde çok uyguna geldiği için baby mom hands free aldım, is yerinde kullanmak için diye düşündüm.
Philip’s avent elektrikli tekli olan da geldi. İkisinin de nasıl çıkacağını bilmiyorumPhilip’s den arkadaş memnun imiş.
Evet aradaki farkı ben de okudum ama işe başladığım dönem artık ilerleyen dönem olacağı için elektriğe bağlı rahat hareket edemeyeceğimi düşünerek hands free model deneyebilirim diye düşündüm. Şuanki fiyatına baktım da nerede ise 3de birine almışım. Kendimi takdir ettim mantıklı alışveriş olmuş diyePhilips ve lansinoh arasındayım. Kısa bir zaman önce eller serbest de düşünüyordum ama çekiminin elektrikliler kadar kuvvetli olmadığını okudum bilemedim arada kaldım
Iyi yapmışsınız ilk zamanlar için elektrikli sonrası için eller serbest daha mantıklı özellikle çalışanlar için. Eller serbest ile ilk sütü getirmek zor olabilir süt gelmezse.Evet aradaki farkı ben de okudum ama işe başladığım dönem artık ilerleyen dönem olacağı için elektriğe bağlı rahat hareket edemeyeceğimi düşünerek hands free model deneyebilirim diye düşündüm. Şuanki fiyatına baktım da nerede ise 3de birine almışım. Kendimi takdir ettim mantıklı alışveriş olmuş diye
Son dönemde hamile beyni iyice vurdu, kocama baktırıp mantıklı mı diye soruyorum
Haftalık değişen modlarHiç korkmayın yalancı kasılmaları herkes yaşıyor benim de kız yazmayı unutmuşum. Ben hiç yaşamayınca acaba geç mi doğacak diye düşünmeye başladımgeçen haftaya kadar da hep erken doğacak gibi geliyordu
Yaşasın ablalar, bende abla yok maalesefBnm alt ust beyaz lohusa takimim var onu al dedi ablam bnde hastaneye olmaz dedim ama su an bi aklıma düştü bnmde
Uzun uzun listeler var korktum valla. Seninki içimi rahatlattıVallahi ben bavulla gittim sor ne kullandin diye hicbebege bez 2 takim kiyafet kendime de 2 pijama kullanmistim gerisi oldugu gibi eve geldi hasta beziyle rahat edemedigim icjn uzun pedlerden aldirmistm sadece
Eşim de 23 nisanda dogaun diye dua ediyor38 haftada dogdu oglum ama bende zorlamis olabilir o hafta cok yormustum kendimivalla bende saglikla gelsin ama 1 2 hafta onden gelse keske diyorim ne kadar erken o kadar iyi bide sacma gelebilir ama 23 nisana iyilesmis olmak istiyorum oglumun gösterisi olcakmis ogretmen soyledi
Teşekkür ederim, evet bakılıyor ben sağlık ocağında yaptırıyorum en başından beri testlerimi sonucu özelde doktora atıyorum. Gebelik diyince herşeye bakıyorlar d vitamini hariçKültürde üremeye bakılıyormu peki ? Çok geçmiş olsun umarım geçmiştir
Bende anne abla erkek bebek takım pijama istiyorum yılbaşı aile takımlarından başka takım yok onda da bebek bedeni 2-3 yaştan başlıyor bej gri yada mavi aynı renkteki pijamalardan kendim takım yapacağım gibi duruyor tonları tutmayabilir tabiSelam anneler nasılsınız?
Grup pek bi sessizhastane için beyaz gecelik arayışındayım. Sabahligim var o yüzden sadece gecelik alsam yeterli diyorum.
Alan ve memnun olan varsa link atabilir mi?
Benim geceliğim çok inceymiş iç gösterdiği için fotoğraf çekinememiştim sabahlığı yoktu alt üst takım sözde mağazadan görerek almıştım dikkat etmemişimGrup en başından beri sessiz sanırım
Gecelik beyaz tehlikeli olmazmı
Ben lc den almıştım pudra renk ti rahat penye onu giyeceğim
Kızım 41. Haftada suni sancıyla doğdu erkek bebek daha geç doğar diyorlar ama ablasından daha da geç doğamaz diye düşünüyorum kızım da hiç kasılmam olmadı bu gebeliğimde başladı çok erken olmasın ama erken doğsun istiyorumBir sorum olacak hep erkek bebekler zamanında yaptı da geç doğuyor kızlar erken geliyor denildiğini duydum sizce doğru mu? Ya da böyle bir şey duyan oldu muyani kesin doğrudur diyemeyiz de öylesine merak birde sanki bebeğim hiç doğmaya istekli değil gibi içimde kıpır kıpır ama 30.hafta oldum ne yalancı kasılma var ne öyle beni çok zorluyor. Tabi zamanında doğsun ama doğum yaklaştıkça sanki zaman geçmiyor. Sizde durum nasıl
Benim kızımın da gösterisi olacak kızım şaka gününde 1 nisan doğsun istiyor o zaman 23 nisana toparlanır giderim nasip38 haftada dogdu oglum ama bende zorlamis olabilir o hafta cok yormustum kendimivalla bende saglikla gelsin ama 1 2 hafta onden gelse keske diyorim ne kadar erken o kadar iyi bide sacma gelebilir ama 23 nisana iyilesmis olmak istiyorum oglumun gösterisi olcakmis ogretmen soyledi
Beyaz sabunla çitiledim leke çıkarıcı kullandım çıkmayan çıkmıyor bende attımBu bebek kiyafetlerinde sari lekeler icin cozumu olan var mi ? Oglumun kiyafetlerini yikadim oncesinde deterjanli suda beklettim yine cikmayanlar var atmaya kiyamiyorum oyle de kullanilmaz napsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?