- 4 Ocak 2020
- 2.181
- 5.936
- 31
Onlar giydiriliyo yalnizBir de bebeğe hırka örmece var…Allahım o hırkaları hiç bir zaman giydirmicem yani güzel olmuyor işte niye zorluyorlar anlamıyorum
Ahahah masrafsız geliyor kardeşler genelde. ya benim eşim de yine özele git diyor yine sezaryen olacak ne diye masraf yapalım ki devlette para vermeyiz o parayla büyük oğlumun odasını yaparız diyorum ya da Dyson airwrap alırım shsvjdjffkBesikle araba bizimde saglam bi mama sandalyesiyle elektrikli ana kucagi almayi düşünüyorum baska büyük masraf olmicak şükür esimde özel hastaneye git diyo sezeryan olcak zaten gerek yok diyorum ona vercem.parayla.kurutma makinasi aldirmayi planlıyorum
Ay bu arada özel hastanelere güvenim kalmadı benim son olaylar yüzündenBesikle araba bizimde saglam bi mama sandalyesiyle elektrikli ana kucagi almayi düşünüyorum baska büyük masraf olmicak şükür esimde özel hastaneye git diyo sezeryan olcak zaten gerek yok diyorum ona vercem.parayla.kurutma makinasi aldirmayi planlıyorum
Kendileri de rahat gelip gidebilmek icin diyolar muhtemelen ama ilkte de bi faydasi olmamisti uyudu durdu bütün geceAhahah masrafsız geliyor kardeşler genelde. ya benim eşim de yine özele git diyor yine sezaryen olacak ne diye masraf yapalım ki devlette para vermeyiz o parayla büyük oğlumun odasını yaparız diyorum ya da Dyson airwrap alırım shsvjdjffk
Aaa ama sezaryende 2 gün kalınıyordu devlette kaç gün şimdi değişmiş mi? Amaan ben ilkte eve göndermiştim annemle kalmıştım bi de senle uğraşamam diyerekKendileri de rahat gelip gidebilmek icin diyolar muhtemelen ama ilkte de bi faydasi olmamisti uyudu durdu bütün gecezaten artik devlette bi gece tutuyomus onun yerine baska bi eksigi tamamlamak daha mantikli
Gercekten öyle bnde rutin kontrollerden sonra hastaneden hemen cikmayi planliyorum bi kac kendini bilmez yüzünden bütün doktorlardan korkar oldukAy bu arada özel hastanelere güvenim kalmadı benim son olaylar yüzündenAllah korumuş resmen bizi gerçi Ankara'dayız ama yine de belli olmaz para için insanların ne kadar vahşileştiğini gördük.
Ya bir de acaba devlet hastanesinde dikişler estetik dikiş mi oluyor özelde yapılan gibiKendileri de rahat gelip gidebilmek icin diyolar muhtemelen ama ilkte de bi faydasi olmamisti uyudu durdu bütün gecezaten artik devlette bi gece tutuyomus onun yerine baska bi eksigi tamamlamak daha mantikli
Evet artik 1 günmus bende eltim doğum yapti ondan ogrendim bence cokta iyi olmus hastane yoruyo insani gerci evdekiler daha cok yoruyo ama olsunAaa ama sezaryende 2 gün kalınıyordu devlette kaç gün şimdi değişmiş mi? Amaan ben ilkte eve göndermiştim annemle kalmıştım bi de senle uğraşamam diyerek
Artık dikiş aldirma yokmus sanirim devlette de muhtemelen estetik dikistir bnm tam iyice silinmisti dikiş izi belli olmuyodu yenisi gelcek simdiYa bir de acaba devlet hastanesinde dikişler estetik dikiş mi oluyor özelde yapılan gibi
Evet o korku bende de var ama her yerde ikincisi zor dedikleri için biraz da. İlki çok kolaydı bilmiyorum bu da kolay olur herhaldeArtık dikiş aldirma yokmus sanirim devlette de muhtemelen estetik dikistir bnm tam iyice silinmisti dikiş izi belli olmuyodu yenisi gelcek simdiizinden ziyade acısı korkutuyo beni gerci
Doktorum bana recete olarak yazdi eczaneden alip aile hekimliginde yaptiracagimGrip aşısını aile hekimliğine gittiğimde sordum ama kronik hastalığı olanlara yapıyoruz dediler. 'Hamilelikte de doktorunuza danışın, ücretsiz değil ayrıca' dediler. Anlamadım. Aşıyı olanlar ücretsiz mi olmuştu? Doktora mı yazdırmıştı?
Kolay olur inşallah okula giden cocugum var mecbur zatenEvet o korku bende de var ama her yerde ikincisi zor dedikleri için biraz da. İlki çok kolaydı bilmiyorum bu da kolay olur herhaldesiz isim düşündünüz mü?
O zaman doktora sorayım hemşire bilmiyordu sanırım. Şansıma da grev vardı bugün Dr yoktuDoktorum bana recete olarak yazdi eczaneden alip aile hekimliginde yaptiracagim
Kız olsaydı biz de Almila koyacaktık. Eski Türkçe isimlerden erkek ismi pek gelmiyor aklıma benim de ama Alparslanı düşünüyoruz bu aralar bakalım çok değişir dahaKolay olur inşallah okula giden cocugum var mecbur zatenisim kiz olursa gökçe olcakti ama simdi hic bi fikrim yok oglumun ismi bartu belki ona uygun bi isim koyariz ama eski turk isimlerine bakiyorum yine fikir olsun diye
Ay cok guzel isim esimin ismi olmasa kesin ogluma Alparslan ismini koyardimKız olsaydı biz de Almila koyacaktık. Eski Türkçe isimlerden erkek ismi pek gelmiyor aklıma benim de ama Alparslanı düşünüyoruz bu aralar bakalım çok değişir daha
İnsanın sevdiğinin her şeyi güzel gelirmişAy cok guzel isim esimin ismi olmasa kesin ogluma Alparslan ismini koyardimbelki esimin ismi oldugu icinde bu kadar seviyor olabilirim
Evet kiz olsa kolaydi ama erkek simdi oglumun isminden daha guzel bi isim yokmus gibi geliyoKız olsaydı biz de Almila koyacaktık. Eski Türkçe isimlerden erkek ismi pek gelmiyor aklıma benim de ama Alparslanı düşünüyoruz bu aralar bakalım çok değişir daha
Keske esimizin ismini koyabilsek bnmkide ufuk bnde cok begeniyorum ama 2 ufuk bana cok gelir huyu benzer fln neme lazımAy cok guzel isim esimin ismi olmasa kesin ogluma Alparslan ismini koyardimbelki esimin ismi oldugu icinde bu kadar seviyor olabilirim