- 24 Ağustos 2024
- 299
- 549
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallahSelam kızlar benimde dün belli oldu cinsiyet 15+6 bugün. Erkek bebiş geliyor bir kızım vardı şimdi bir de erkek tadacağız allahın izniyle sağlıkla gelsin inşallahbende erkek için Giray düşündüm isim bulmak erkek için gerçekten zor ya
Valla bende izlemem normalde dizi o gün dediğiniz dizide denk geldim. Kızımına dı Umay oğlum da Giray olsa dedim bi hoşuma gitti uyumlu oluyor hem kardeşlerin ismi . Öyle bi güzel geldi kulağıma ama bakalım tabi zamanla başka birşey bulamazsam muhtemelen Giray olurHayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah
Evet dediginiz gibi erkek ismi bulmak cok zorben de giray dusunuyordum, kizilcik serbeti giraydan sonra vazgectim
Umay giray cok guzel oluyorValla bende izlemem normalde dizi o gün dediğiniz dizide denk geldim. Kızımına dı Umay oğlum da Giray olsa dedim bi hoşuma gitti uyumlu oluyor hem kardeşlerin ismi . Öyle bi güzel geldi kulağıma ama bakalım tabi zamanla başka birşey bulamazsam muhtemelen Giray olur
ben bisey almadim, bi kac hamile pakedinden avent biberon falan cikmisti bi de uc bes zibin gibi sey, onun harici almiyorum 19.haftam bu hafta ama erken gibi geliyor, 7-8 ayda baslarim ama indirim varsa sonra da o fiyata inmicekse degerlendirilebilinir orada :)kasım indirimlerinden birşeyler alan var mı ?
Çok erken diye almayacaktım da indirimlere dayanamadımkasım indirimlerinden birşeyler alan var mı ?
Ben park yatak aldim bide oioi mama seti ve philips in alistirma bardagini baya ucuza yakaladim aldim. Bez icin cop kovasini da almayı düşünüyorumkasım indirimlerinden birşeyler alan var mı ?
Ben büyük bişi almadım henüz ama ufak ufak battaniye; müslin bez; zıbın gibi şeyler alıyorum denk geldikçe…Mesela nevresim takımı buldum keten çok tatlı bişi; öyle şeyler…Daha yeni yıl indirimi var, bahar indirimi varkasım indirimlerinden birşeyler alan var mı ?
Kaç haftalık oldu? İlk gebelikte 22 haftaya kadar hissettirmeyebilirmiş.Kızlar ben geçen ufak bi pırpır hissettim karnımda sonra daha başka bi hareket hissetmedim. Doppler ile dinliyorum hareket ettiğini anlayabiliyorum; kalp atışını da duyuyorumAma artık tekmelesin istiyorum acaba daha erken mi
benim kuzenimin eşi 22 haftalık (ilk gebelik) hissetmediğini söylediKaç haftalık oldu? İlk gebelikte 22 haftaya kadar hissettirmeyebilirmiş.
Kızlar ben geçen ufak bi pırpır hissettim karnımda sonra daha başka bi hareket hissetmedim. Doppler ile dinliyorum hareket ettiğini anlayabiliyorum; kalp atışını da duyuyorumAma artık tekmelesin istiyorum acaba daha erken mi
carter'sten birkaç şey aldım iyi gibi geldi fiyatıkasım indirimlerinden birşeyler alan var mı ?
Ya dimi içime de siniyor ya bana da öyle bi güzel geldiUmay giray cok guzel oluyor
Ben almaya başladım yavaş yavaş ocakta her şey zamlanıyor bir anda hepsini almaktansa favorileyip düştükçe alıyorumkasım indirimlerinden birşeyler alan var mı ?
Lansinoh ciftli elektrikli gogus pompasikasım indirimlerinden birşeyler alan var mı ?
17+2 henüzKaç haftalık oldu? İlk gebelikte 22 haftaya kadar hissettirmeyebilirmiş.
Çöp kovasını bende istiyorum belki ilk başta kokmaz ama sonra ev bez kokar ya sürekli çöp atacak koca da yok bendeBen park yatak aldim bide oioi mama seti ve philips in alistirma bardagini baya ucuza yakaladim aldim. Bez icin cop kovasini da almayı düşünüyorumbi de babybjörn alip almamakta kararsızım