Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Grip asısı oldum bugun eczacı son bi tane var uzun sure gelmicek tarzı bir seyler soyledi bakin isterseniz

Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah
Evet dediginiz gibi erkek ismi bulmak cok zor ben de giray dusunuyordum, kizilcik serbeti giraydan sonra vazgectim

Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah
Evet dediginiz gibi erkek ismi bulmak cok zor ben de giray dusunuyordum, kizilcik serbeti giraydan sonra vazgectim
Valla bende izlemem normalde dizi o gün dediğiniz dizide denk geldim. Kızımına dı Umay oğlum da Giray olsa dedim bi hoşuma gitti uyumlu oluyor hem kardeşlerin ismi . Öyle bi güzel geldi kulağıma ama bakalım tabi zamanla başka birşey bulamazsam muhtemelen Giray olur

Buarada benşmm kızımda da Çin takvimi tutmuştu bunda da tuttu tesadüf müdür bilmiyorum tabi çok inandığımdan değil de meraktan bakıyordum Çin takvimine ikisinde de tuttu benim

Umay giray cok guzel oluyor

kasım indirimlerinden birşeyler alan var mı ?
ben bisey almadim, bi kac hamile pakedinden avent biberon falan cikmisti bi de uc bes zibin gibi sey, onun harici almiyorum 19.haftam bu hafta ama erken gibi geliyor, 7-8 ayda baslarim ama indirim varsa sonra da o fiyata inmicekse degerlendirilebilinir orada :)

Kızlar ben geçen ufak bi pırpır hissettim karnımda sonra daha başka bi hareket hissetmedim. Doppler ile dinliyorum hareket ettiğini anlayabiliyorum; kalp atışını da duyuyorum Ama artık tekmelesin istiyorum acaba daha erken mi

Kaç haftalık oldu? İlk gebelikte 22 haftaya kadar hissettirmeyebilirmiş.

Kaç haftalık oldu? İlk gebelikte 22 haftaya kadar hissettirmeyebilirmiş.
benim kuzenimin eşi 22 haftalık (ilk gebelik) hissetmediğini söyledi

Ben park yatak aldim bide oioi mama seti ve philips in alistirma bardagini baya ucuza yakaladim aldim. Bez icin cop kovasini da almayı düşünüyorum bi de babybjörn alip almamakta kararsızım
Çöp kovasını bende istiyorum belki ilk başta kokmaz ama sonra ev bez kokar ya sürekli çöp atacak koca da yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…