- 7 Ağustos 2024
- 387
- 491
- 39
Ya evet hizmet almak konusunda burası çok iyi; benim amsterdam’da yaşayan bir arkadaşım bakıcı bulmakta da aşırı zorlandı mesela; kimse yok diye anlatıyordu.aslinda oyle olabilir ama amerikada da bu sistem boyle, elle ve mezurayla olcum yapiyolar ve amerikada saglik sorunlari, beslenmeye yonelik sikayetler hepsi had safhada. bence olay hamileligi hastalik ya da ozel bir durum gibi degil de hayatin akisinin icinde bir surec olarak gormeleri, olacak olan kendiliginden oluyorsa zaten olur demeleri.
riskli bir durum icin siz aradiginizda zaten takibinizi detayli yapmaya basliyolar, sadece bir turk olarak bana cok rahat geliyor buradaki sistem, biz ilgi gormeye etmeye alismisiz ya da istedigimiz anda hizmet almaya sanirim. bi yandan iyi bi yandan da boyle durumlarda etkiliyor insani :)
Tetenoz ertssi gün kolu cok agritiyo hazırlıkli olun2 saat oldu herhangi bir şey hissetmiyorum daha ama ağrı kızarıklık olabilir dedi hemşire. Bakalım bekliyorumsağlık ocağında yaptırdım hemşire aradı gelin diye.
Bence de gönül rahatlığıyla alabilirsinizTeşekkür ederim cevabınız için ben de randevumu bekliyordum öyleyse eczacıya sorup ben de alayım. O markanın folik asidini kullanmıştım güzeldi. Bel ağrısı için de iyi geliyormuş magnezyum.
amerikada mi dogurucaksiniiiz? ben amerikada dogurucam gibi duruyor uzak kalicam diye mutluyum buraya gelince de annemi cagiririm dedimArkadaslar bebegimizi ilk ogrendigimizden beri her seyini didik didik arastirip her seye dikkat ederek karnimizda buyutuyoruz ama densiz akrabalar dogunca sap sup opecegiz diyoryurtdisinda doguracagim zaten 40 gun donmem artik en az nasil kufur etmeden uyarabilirim boyle insanlari :):):):)
allah saglikla buyutsun hayirli olsunHanimlar nasilsiniz? Doktordan geldim simdi cinsiyet tahmini erkek olabilir dedievde 3 erkekle nerelere gidem ben ya rabbim neyse olsun maarafim az olcak abisinin bütün kiyafetleri duruyo yikar yikar giydiririm artik
Evet bi problem cikmazsa oyle dusunuyorum ama 15-20 gune donerim diyordum vazgectimamerikada mi dogurucaksiniiiz? ben amerikada dogurucam gibi duruyor uzak kalicam diye mutluyum buraya gelince de annemi cagiririm dedim
opmeye calisirlarsa opmeyin diyiin siz anne ve lohusa olucasiniz bosverin kizamazlar da
ay hadi bakalim insallah planlarimiz basarili olur :) ben 10 gun sonra donucem ama burda zaten kimse yok akrabalardan, 10 gun sonra donebilirsem tabiEvet bi problem cikmazsa oyle dusunuyorum ama 15-20 gune donerim diyordum vazgectim
Ama prof. Doktor kaan kocatepe var YouTube da videoları var bakarsanız eğer. O bile diyorki bebek ister 1 hafta ileride olsun ister 1 hafta geride, bu durum bebeğin doğum tarihini değiştirip etkilemez diyor. Benim doktorumda aynısını dedi. Bu sadece bebeğin kilosu ve eniyle alakalı dedi. 1 hafta önde çıkınca 40. Hafta doğuma denk gelen dün 1 hafta geriye gelmiyormuşdun ultrasona girdim ya kizlar, ne bebegin kilosu olculdu ne boyu. hatta bazi yerlerini olcunce ekranda altta gordum bazi yerleri bir hafta ilerde falan cikti, ama genel olarak ayni gun ve haftada birakti ebe.
sordum total bi olcum yapicak misiniz diye, burda yapmiyoruz degistirmiyoruz artik bebeklerin bazisi geri gelir bazisi ileri, en sonunda hepsi ayni tarihte gelir sonuc olarak dedi ama bana biraz garip geldi, sonucta ilerde gerideyse dogum tarihi bile oynar bazen, ne garip adetler var burda ama sanirim anneleri stres yapmamak icin oynatmiyolar
anladim, sanki sati geriye ceken ya da haftayi ileri geri atan doktorlar var TRde oyle olunca 40.haftasi son gunu olan bebek birden 39.hafta olur ya da 41 olur gibi gelmisti, sorun olmuyosa burda da o yuzden soylemiyolar demek kiAma prof. Doktor kaan kocatepe var YouTube da videoları var bakarsanız eğer. O bile diyorki bebek ister 1 hafta ileride olsun ister 1 hafta geride, bu durum bebeğin doğum tarihini değiştirip etkilemez diyor. Benim doktorumda aynısını dedi. Bu sadece bebeğin kilosu ve eniyle alakalı dedi. 1 hafta önde çıkınca 40. Hafta doğuma denk gelen dün 1 hafta geriye gelmiyormuş
Evet evet o yüzdendir, sorun olmuyormuş merak etmeyinanladim, sanki sati geriye ceken ya da haftayi ileri geri atan doktorlar var TRde oyle olunca 40.haftasi son gunu olan bebek birden 39.hafta olur ya da 41 olur gibi gelmisti, sorun olmuyosa burda da o yuzden soylemiyolar demek ki
Ayhh ben de gıcık oluyorum bu muhabbete; valla ben soyledim kimseyi yanımda istemiyorum 2 hafta sonra gelir görür gidersiniz dedim. Nasıl yani dediler; dedim şimdi görüyor musun görmüyorsun ama aslında var; yani iki hafta 1 ay daha görmese bişi olmaz. Bana yardım etmeyen kimseyi asla yanımda istemiyorum. Bebek sevmek isteyen doğursun.Arkadaslar bebegimizi ilk ogrendigimizden beri her seyini didik didik arastirip her seye dikkat ederek karnimizda buyutuyoruz ama densiz akrabalar dogunca sap sup opecegiz diyoryurtdisinda doguracagim zaten 40 gun donmem artik en az nasil kufur etmeden uyarabilirim boyle insanlari :):):):)