Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya evet hizmet almak konusunda burası çok iyi; benim amsterdam’da yaşayan bir arkadaşım bakıcı bulmakta da aşırı zorlandı mesela; kimse yok diye anlatıyordu.

Hanimlar nasilsiniz? Doktordan geldim simdi cinsiyet tahmini erkek olabilir dedi evde 3 erkekle nerelere gidem ben ya rabbim neyse olsun maarafim az olcak abisinin bütün kiyafetleri duruyo yikar yikar giydiririm artik

Arkadaslar bebegimizi ilk ogrendigimizden beri her seyini didik didik arastirip her seye dikkat ederek karnimizda buyutuyoruz ama densiz akrabalar dogunca sap sup opecegiz diyor yurtdisinda doguracagim zaten 40 gun donmem artik en az nasil kufur etmeden uyarabilirim boyle insanlari :):):):)

amerikada mi dogurucaksiniiiz? ben amerikada dogurucam gibi duruyor uzak kalicam diye mutluyum buraya gelince de annemi cagiririm dedim

opmeye calisirlarsa opmeyin diyiin siz anne ve lohusa olucasiniz bosverin kizamazlar da

Hanimlar nasilsiniz? Doktordan geldim simdi cinsiyet tahmini erkek olabilir dedi evde 3 erkekle nerelere gidem ben ya rabbim neyse olsun maarafim az olcak abisinin bütün kiyafetleri duruyo yikar yikar giydiririm artik
allah saglikla buyutsun hayirli olsun

amerikada mi dogurucaksiniiiz? ben amerikada dogurucam gibi duruyor uzak kalicam diye mutluyum buraya gelince de annemi cagiririm dedim

opmeye calisirlarsa opmeyin diyiin siz anne ve lohusa olucasiniz bosverin kizamazlar da
Evet bi problem cikmazsa oyle dusunuyorum ama 15-20 gune donerim diyordum vazgectim

Ama prof. Doktor kaan kocatepe var YouTube da videoları var bakarsanız eğer. O bile diyorki bebek ister 1 hafta ileride olsun ister 1 hafta geride, bu durum bebeğin doğum tarihini değiştirip etkilemez diyor. Benim doktorumda aynısını dedi. Bu sadece bebeğin kilosu ve eniyle alakalı dedi. 1 hafta önde çıkınca 40. Hafta doğuma denk gelen dün 1 hafta geriye gelmiyormuş

anladim, sanki sati geriye ceken ya da haftayi ileri geri atan doktorlar var TRde oyle olunca 40.haftasi son gunu olan bebek birden 39.hafta olur ya da 41 olur gibi gelmisti, sorun olmuyosa burda da o yuzden soylemiyolar demek ki

Ayhh ben de gıcık oluyorum bu muhabbete; valla ben soyledim kimseyi yanımda istemiyorum 2 hafta sonra gelir görür gidersiniz dedim. Nasıl yani dediler; dedim şimdi görüyor musun görmüyorsun ama aslında var; yani iki hafta 1 ay daha görmese bişi olmaz. Bana yardım etmeyen kimseyi asla yanımda istemiyorum. Bebek sevmek isteyen doğursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…