Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    74
Benim iki sezeryan var. Mecburi bu arada. Bir hayli sancıdan sonra alındım. Normal doğuranlar bordo berelidir bana göre sezeryan çok daha kolay. Tâbi kişiden kişiye değişiyor demek ki.

Dikiş hissedilmiyor doğum herkeste farklıdır ben yarım saat sancı çekip doguranida gördüm saatlerce açılmasını bekleyenide ama normalde hemen kalkmak güzel 2 doğumunda normal oldu bunu sezeryan düşünüyorum bakalım hangisi daha rahat deneyimliycem bende

Evet iki doğumunda da kesi aynı yerde

Merhaba arkadaşlar.

Ben 2025 temmuz grubundayım.
İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.
Zeynep Kamil’e gebelik takibi yaptıran arkadaşlar varsa, Dr tavsiyesi almak istiyorum.

Hastanenin sistemi nasıl, gidince randevu aldığımız Dr a muayene olabiliyor muyuz yoksa asistanlar mı bakıyor? Bu konularda tecrübelerinizi paylaşırsanız bizim için büyük yardım olur.

Bebeklerinizi sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almanızı diliyorum

Benım de çok fena kuyruk şokumu ve asagısı tam kalça kısmı bi süpürge yapayım bi bulaşık yerlestıreyım feci sızlıyor bende 21. Haftadayım şimdiden böyleyse sonrası bilemedim

Doktora gittim bugün ürolojıye . Böbrek büyümesi için. Doktor şuanda müdahale edilecek bısey yok bol su iç sola yat hep, her ay kontrol edeceğiz dedi . İnşallah sonuna kadar bir müdahale gerekmez. Kaldı 4 ay

Kizlar selam bugun detayliya gittim ve sisterna magna sinirda cikti. Bunu yasayan var mi acaba? Doktorum cok rahat konustu acikcasi fetal dna temiz diye ama hic rahat degilim moralim cok bozuldu

Arkadaşlar 22+1 oldum. Aşırı derecede bel ağrım var bu gebeliğimin başında beri var bacaklarıma falan iniyor ağrı daha öncede buraya yazmıştım. Ama artık kasık ve karın ağrılarımda oluyor. Gün içerisinde devamlı kasık ağrım var. Dün kontrolüm vardı. Rahim ağzı uzunluğu, rahim ağzında açılma olup olmadığına bakıldı. Hatta erken hafta olmasına rağmen nst ye bağlanıp kasılma olup olmadığına da bakıldı. Kan ve idrarda enfeksiyon da çıkmadı. Bir sorun görünmüyor. Ama şiddetli bel ve kasıklarda sancı erken doğum belirtisi deniyor ve ben aşırı korkuyorum. Böyle ağrıları olan var mı aranızda ? Doktorunuz ne diyor?

Başka bulgu yoksa 15 mm kadar sorun olmadığı yazıyor ultrason kontrollerinde devamında da doğumdan sonra kontrol ediyorlar çoğu kişinin genetik anne babanın kafası büyükse sadece bebeğin kafa çapının büyük olduğu sağlık sorunu olmadığı bilgisi var hem fetal dna da temiz içinizi ferah tutun kontrolleri de ihmal etmeyin tekrardan geçmiş olsun dualarım sizinle
10 mm gecmemesi lazimmis benim rapoda 8.70 yaziyor ama bi baska olcumde de 9.20 cikti

Kafasi hep bir hafta onde cikiyordu ama iste detaylida gorduk hayirlisi ya ne diyeyim cok sagolun tesekkur ederim

O anomali bu sendrom diyerek korkutup amniyosenteze yönlendirmeye çalışıyorlar arkadaşım amniyosentez sonrası erken doğum yapıp bebeğini kaybetti öncesi ve sonrasında 2 tane vaktinde doğan sağlıklı çocuğu var yani erken doğuma yatkınlığı yok bu tür durumlarda içim rahat etsin diyenler için en doğrusu fetal dna testi yaptırmak

Baş çapı 3-4 hafta ileri gidip sağlıklı bebek tanıdığımda var cisterna magna görüldü mü bilmiyorum. Benim bebek de karın çapında önde.
Ikili testten beri zaten basi buyuktu hep onde gidiyordu doktor aslinda tek basina bu anlam ifade etmez fetalin de var normal diyelim dedi ama gel de bana anlat.. ust sinira yakin adamcagiz olctu olctu durdu vajinal de olctu ama olcum ortalama 9 cikti hep. Yapacak bir tedavisi falan da yok o yuzden baska bir sey yaptirmayacagiz ama hamilelikte bi yüzüm gulemedi durup durup beyninde fazla sivi var diye agliyorum moralimin bozulmasi bir yana surekli bunu dusunecegim anksiyeteden ona yaniyorum ayri. Icimi doktorum kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…