R rosmari335 Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2023 370 282 Dün 23:20 Konu Sahibi Cizi22 #6.821 Mavimun .!.: Kızlar mayıs anneler grubundan geliyorum bebeğim normal olursa Nisanda da gelebilir, sizd sorum Yusuf Olgaçta doğum yapacak var mı aranızda? Genişletmek için tıkla... Benim araştırdığım doktorlardan biri ama kötü yorumlar da vardı. Fiyat olarak da merak ediyorum. Siz hastası mısınız?
Mavimun .!.: Kızlar mayıs anneler grubundan geliyorum bebeğim normal olursa Nisanda da gelebilir, sizd sorum Yusuf Olgaçta doğum yapacak var mı aranızda? Genişletmek için tıkla... Benim araştırdığım doktorlardan biri ama kötü yorumlar da vardı. Fiyat olarak da merak ediyorum. Siz hastası mısınız?
Mavimun Üye Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2023 999 868 37 Dün 23:39 Konu Sahibi Cizi22 #6.822 rosmari335 .!.: Benim araştırdığım doktorlardan biri ama kötü yorumlar da vardı. Fiyat olarak da merak ediyorum. Siz hastası mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet ben çok sevdim kendisini. Etrafımda çok giden var hepsi tavsiye etti
rosmari335 .!.: Benim araştırdığım doktorlardan biri ama kötü yorumlar da vardı. Fiyat olarak da merak ediyorum. Siz hastası mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet ben çok sevdim kendisini. Etrafımda çok giden var hepsi tavsiye etti