Babyseq yani Ankara'daki Intergen firmasının genetik araştırmalar yaptığı yerli kuruluş. 'Babnyseq' duymadım. Çok benziolar.Sevgili anneler yine bir şey danışmak istiyorum size
9 haftalıkken doktoruma fetal dna testini sorduğumda genstar (babnyseq) diye bir laboratuvar önermişti. Türk laboratuvarı demişti. 13 haftalıkken gitmemi istedi ben de o süreçte araştırırım diye düşünmüştüm.
Labaratuvarı bugün aradığımda 12500 fiyat verdiler. Detaylı analiz yapılıyormuş. Bu laboratuvarı duyan var mı ya da tecrübesi olan?
Bir de siz fetal dna testini doktorun önerdiği yerde mi yaptırdınız? Gideceğim perinatologda yaptırırım diyordum ama aradığımda onların da yapmadığını önerdim. Tecrübesi olanlar süreçle ilgili bilgi verebilirse çok sevinirim. Gün itibariyle 10+4 bu arada.
Cok normalBende aynı durumdayım kusma ve bulantım da yok çok şükür "hala hamile miyim acaba" diyorum
Geçenlerde doktora bu bebeği hissedemiyorum, sanki yok gibi dedim. Çok doğal, çünkü henüz çok küçük,dediKızlar ben 10+2deyim ama bazen kendimi hamile gibi hissetmiyorumçünkü hareket etme döneminde değil, doktor randevuma daha 2.5 hafta var.. Bu hissiyat sizlerde de oluyor mu?
Başı sağ tarafta yatar posizyonda, sola doğru gövdesi ve kolları görünüyorHerkese merhaba.
Bugün kontrolüm vardı. Sat’a göre 12+4, usgye göre 11+3 çıktı. Geç döllenme olabileceğini söyledi doktorum.
Ultrason görüntüsü verdi ama ben tam anlayamadım, başı ne taraf acaba?
Yalnız olmadığıma sevindim desemGeçenlerde doktora bu bebeği hissedemiyorum, sanki yok gibi dedim. Çok doğal, çünkü henüz çok küçük,dedimantıklı ama mantıksız
E nabızda tanı kısmına gebelikle ilgili tanı yazılırsa ertesi gün arıyorlarKızlar beni henüz sağlık ocagindan aramadilar. Aranan oldu mu? Kac haftalikken ariyorlar acaba
Aile hekimim gebe oldugumu biliyor aslinda. Bizim mi girmemiz gerekiyor o bilgiyiE nabızda tanı kısmına gebelikle ilgili tanı yazılırsa ertesi gün arıyorlar
Canım normalde aramaları lazım ama bizimkilerin arama huyu yokmuş kendileri ağzıyla söylediKızlar beni henüz sağlık ocagindan aramadilar. Aranan oldu mu? Kac haftalikken ariyorlar acaba
Bizimkilerinde arayacagi yok galiba. Asi zamani gelince doktoruma danisip oyle giderim o zaman. Baska bir sey icin gitmek gerekiyor mu acaba 20.haftadan once veya sonraCanım normalde aramaları lazım ama bizimkilerin arama huyu yokmuş kendileri ağzıyla söylediBi de 20 haftalık olunca tetanoz için gelirsin bizim aramamızı bekleme kendin gel dediler
Hastanedeki doktorum tanı kısmına hep adet gecikmesi yazıyordu bir kontrolümde gebeliğin izlenmesi yazmış ertesi gün aradılarAile hekimim gebe oldugumu biliyor aslinda. Bizim mi girmemiz gerekiyor o bilgiyi
Sadece sağlık bilgilerimi alıp tansiyon falan ölçtülerBizimkilerinde arayacagi yok galiba. Asi zamani gelince doktoruma danisip oyle giderim o zaman. Baska bir sey icin gitmek gerekiyor mu acaba 20.haftadan once veya sonra
Bizimkilerinde arayacagi yok galiba. Asi zamani gelince doktoruma danisip oyle giderim o zaman. Baska bir sey icin gitmek gerekiyor mu acaba 20.haftadan once veya sonra
Ay benim aşımı da 18. haftaya yazmış ona bir gıcık oldum 5 doz aşı vuruldum dr a sorayım diyorum yine aşı ol diyor valla gıcık oldum aşıyı 20. haftaya almazsa sağlık ocağımı değiştireceğimCanım normalde aramaları lazım ama bizimkilerin arama huyu yokmuş kendileri ağzıyla söylediBi de 20 haftalık olunca tetanoz için gelirsin bizim aramamızı bekleme kendin gel dediler
Ultrasonda dönüp dönüp duruyordu 2 dk durmadı ama hiç hissetmedim çok şaşırdım. Yani hissettirmese de içerde kıpır kıpır o minişKızlar ben 10+2deyim ama bazen kendimi hamile gibi hissetmiyorumçünkü hareket etme döneminde değil, doktor randevuma daha 2.5 hafta var.. Bu hissiyat sizlerde de oluyor mu?
Sen kaçıncı haftadasın ben en son 9. Hafta gittim pek anlayamadım kıpırdıyo mu napıyo diyeUltrasonda dönüp dönüp duruyordu 2 dk durmadı ama hiç hissetmedim çok şaşırdım. Yani hissettirmese de içerde kıpır kıpır o minişbaya hamileyiz ama kendimize hatırlatmak lazım
Bence de sana gerek olmayabilirAy benim aşımı da 18. haftaya yazmış ona bir gıcık oldum 5 doz aşı vuruldum dr a sorayım diyorum yine aşı ol diyor valla gıcık oldum aşıyı 20. haftaya almazsa sağlık ocağımı değiştireceğim