Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    73
Günaydın ben 24+4 üm gece sağa sola dönmekten benimde belimde agri oluyordu. Artik gobegimiz buyudugu icin sirta ve bele destek gerekiyor sanirim ben ekstra bel yastigi almadim normal yastikla destek sagliyorum cok iyi geliyor

Annem geldi sağolsun her şeyimle ilgileniyor yoksa çok daha zor olurdu benim için. Hastanede kalınca insan çok daha fazla strese giriyor sanki gerçekten ciddi bir sorun varmış gibi hissediyor buna da şükür en azından evimdeyim
27.haftayı bir görsem derin nefes alicam stresim azalacak. Stres gerçekten çok etkili ne zaman üzülsem aklıma kötü şeyler getirsem direk kasıklarıma ağrı giriyor ya da ben psikolojik öyle hissediyorum bilmiyorum. Daha bebeğime 1 tane eşya kıyafet vs alamadim korkularla yasamaktan. Bakıyorum odasını hazirlayan bile var. O günleri görmek nasip olur inşallah
Benim plesentam rahim ağzını kapatmıyor sadece çok yakın diye sıkı yatak istirahati vermesi beni direk bunalıma soktu. Henüz bebeğime alışveriş yapamıyorum çünkü korkularımı atamıyorum Allah korusun bir şey olursa o eşyaları görmek vs çok ağır gelir. 27.haftadan sonra başlayacağım Allah izin verirse

Benim olmuştu ilkinde. İdrar yolu enfeksiyonum sürekli tekrarlıyor diye olmuş. Bebek baskı yaptığı için de tetikliyormuş.Bir gece aniden sancıyla acile gittim ama doğum sancısı sandım öyle şiddetli ağrıyordu. Kan ve idrar da alındı ama öncesinde nst ye bağladılar. Sancı çıkmayınca bekledik sonucu. Yüksek oranda enfeksiyon çıkmıştı. Antibiyotik kullandım, öncesinde hep toz tek kullanımlık ilaç veriyordu dr. Antibiyotikle geçti tabii ertesi gün ultrasonla bakılmıştı ve büyüme oluşmuş. 29 haftalıkken olmuştu bu. Doğuma kadar da geçmişti. Şimdi yine olmasın diye bol su içiyorum.

Benim de oyle bazen cok hissedediliyo bazen az zaten su haftalarda cok da düzenli bi hareket beklememek lazim bebek hala küçük bazilari hissedilmiyo olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…