- 19 Eylül 2024
- 1.171
- 1.255
- 48
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #23.461
Minişlerimizden güzel haberler inşallah heyecanla bekliyoruz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sag ve sol simitler dedikleri bolfede olustu canim 2 3 cizgi oda 28. Haftadan snra olustu gibegimde gorebildifim kadaryla yok biraz kalcamdada var ben adkaya ve yanlara dofru genisliyorumdasağlıkla gelsin bebişlerrrr
Kızlar bu arada karında çatlağınız oluştu mu? Oluştuysa hangi hafta oluştu?
Ne zaman giriyorsun canım
Kızlar daha almadılar doktordan haber bekliyoruz hala yaa heyecan yaptırdılar iyice
Hayırlısıyla sağlıkla doğur gel canımKızlar daha almadılar doktordan haber bekliyoruz hala yaa heyecan yaptırdılar iyice![]()
Uykusuzluk psikolojik olarak da fiziksel olarak da çok yoruyor gerçekten. Doğum öncesi evde birazcık dinlenmek iyi gelir sana da.Bende bu haftadan sonra evden devam edeceğim işe gitmeyeceğim muhtemelen
İş yerinde daha rahatım evde çok düşünüp stres yapıyorum sanırım
Sanırım 33 de gitmiştim bende , haftaya gidicem tekrar 36+0 da bu ayın sonunda da sezeryan istersem güm vereceğini söylemişti
Mesela şuan uyandım daha uyuyamambu da yoruyor galiba
Ayy inşallah güzel haberlerle gelicem canımHayırlısıyla sağlıkla doğur gel canım![]()
Benimde öyle canım …Benım de dün nst çekilirken kustum afedersiniz kaç kere . Mide suyum ağzıma gelıyordu sürekli ne güzel bitti sandım. İki gündür yine başladı
Ayy inşallah güzel haberlerle gelicem canım![]()
Evet benim eşimde panikledi ,elini koyuyor hem çok aşağıda, hem asiri hareketliydi ,dediğin gibi çıktı çıkacak asagiya yaptigi baski o kadar cok kiGünaydın, gece bildiğin vajinam yırtıldı yırtılacaktı. Eşim elini koydu kasıgıma o bile panik oldu sürekli gidelim dedi. Tam olarak kafası kasığımda değil de daha aşağıda vurdukça pubiste hissediyorum başını.
Zor bir geceydi. Öğlen kontrole gidicem umarım az kalmıştır gelmesine artık cidden zorluyor .
Ah evet bende şu perşembe bi gelse modundayim ,neler oluyor bi söylesinlerDüzenli değilse öyle diyorlar baskı da aşağıda olduğu için kendini gerdikçe oluyordur bir an önce perşembe olsaydı içerde ne oluyor öğrenirdik
Evet yalancı diyorlarBende de öyle canım. Yalancı diyorlar . Aralıkları 2,3 dkya düşmeden dikkate almıyorlar . Dinlenince gecıyor mu senin
Normal galiba değil mi zaten ne zaman midem öyle olsa bebek üstte oluyorBenım de dün nst çekilirken kustum afedersiniz kaç kere . Mide suyum ağzıma gelıyordu sürekli ne güzel bitti sandım. İki gündür yine başladı
Ben iyiyim canım ama bebiş daha çıkmadı, herşey yolunda gidiyor Bi sıkıntı yok, doktor yakın zamanda entübe den çıkaracağını söyledi. 2175 oldu kilosu
maşallah canım, inşallah sabrının mukafatını alacaksın siz anne bebek çok güçlüsünüzBen iyiyim canım ama bebiş daha çıkmadı, herşey yolunda gidiyor Bi sıkıntı yok, doktor yakın zamanda entübe den çıkaracağını söyledi. 2175 oldu kilosudün gittik benim sesimi duyar duymaz hep ağlıyor hiç dayanamıyorum
birde çok hareketli oradaki hemşirede buradaki en hareketli bebeklerden demiş eşime
karnımda da çok hareketliydi sıpa
Amin canım çok sağolmaşallah canım, inşallah sabrının mukafatını alacaksın siz anne bebek çok güçlüsünüz![]()
Oyy kıyamam kuzucuğa az kalmış o zaman ikinizin de iyi olmasına çok sevindim. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahBen iyiyim canım ama bebiş daha çıkmadı, herşey yolunda gidiyor Bi sıkıntı yok, doktor yakın zamanda entübe den çıkaracağını söyledi. 2175 oldu kilosudün gittik benim sesimi duyar duymaz hep ağlıyor hiç dayanamıyorum
birde çok hareketli oradaki hemşirede buradaki en hareketli bebeklerden demiş eşime
karnımda da çok hareketliydi sıpa