Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
İnşallah sağlıkla kavuşun. Şuan tam kaç haftalık, doktorun yorumu ne oldu nstye
Amin inşallah hepimiz❤️
Yarın 36+6 olacağım sali günü de 37+0 ultrasona görede 1.5 hafta önde
Nst güzel sıkıntı olmadığını söyledi aktif açıklık olduğu için 37 de sezeryan yapalım dedi 36 bitmeden almak istemedi

Bende bugün biraz yürüyüş yaptım sancım var doğum için hurma hariç başka ne yiyip içiyorsunuz
Kasılma var bende de hafif ağrı eşliğinde geldi bizim saatler yine 🤣 ananas ve ahududu yaprağı çayı açılmayı hızlandırıyor diyorlar. Ahududu yaprağı çayını kaç tane aktar gezdim bulamadım. Yarın eşim de bakacak ona da başlıycam. Bir de adaçayı diyorlar

Kasılma var bende de hafif ağrı eşliğinde geldi bizim saatler yine 🤣 ananas ve ahududu yaprağı çayı açılmayı hızlandırıyor diyorlar. Ahududu yaprağı çayını kaç tane aktar gezdim bulamadım. Yarın eşim de bakacak ona da başlıycam. Bir de adaçayı diyorlar
Canım adaçayı sütü azaltıyormuş ama şuan henüz daha doğurmadığımız için süte etki eder mi bilemiyorum.

Amin inşallah hepimiz❤️
Yarın 36+6 olacağım sali günü de 37+0 ultrasona görede 1.5 hafta önde
Nst güzel sıkıntı olmadığını söyledi aktif açıklık olduğu için 37 de sezeryan yapalım dedi 36 bitmeden almak istemedi
Anladım canım,aman herşey yolunda olsun zaten. Sağlıkla gelsin bebisler

Acaba bu çaylar bebeğe zarar verirmi ben hiç içmedim bitki çayı falan kaç aydır ne olur ne olmaz diye

Canım adaçayı sütü azaltıyormuş ama şuan henüz daha doğurmadığımız için süte etki eder mi bilemiyorum.
G gofret0926 Ahududu yaprağı çayını öneriyorlar doğum hızlandırmak için doktorum da içebilirsin dedi ama adaçayından emin değilim ben de . Bir iki yerde okudum ama içmedim

Ahududu yaprağı çayını öneriyorlar doğum hızlandırmak için doktorum da içebilirsin dedi ama adaçayından emin değilim ben de . Bir iki yerde okudum ama içmedim
Ahududu çayını duydum evet ama daha dün sütü arttıran ve azaltan şeylerle ilgili video izledim doktor adaçayı içmeyin diyordu.

Ananasın doğumu hızlandırdığını bilmiyordum 34. Haftada beri hep yedim suan suan 37 olacağım 2cm açıklık var bence yemek değilde sporlar daha çok kolaylastırıyor

Ahududu eşime soyledim bakmış yokmuş aktarda 🙄
Evet ben de bulamadım 3-4 farklı aktara sordum. Yarın eşimde bakacak, olmadı trendyoldan söyliceö hızlı teslimat yapan bir mağazadan.

Bu arada ahududu yaprağı çayı sütü de artırıyormuş SixFeetUnder SixFeetUnder . Bu süt yapıcı çayların içinde varmış hep

Ananasın doğumu hızlandırdığını bilmiyordum 34. Haftada beri hep yedim suan suan 37 olacağım 2cm açıklık var bence yemek değilde sporlar daha çok kolaylastırıyor
Bence bunlar sadece yardımcı oluyor spor ve besinler. Gerisi bebeğe kalmış ne zaman isterse o zaman oluyor 😀

Back
X