Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ayy kızlar ilk posta olarak Mayıs in ilk hafta annelerini takipteyiz😂 Rahatlıkla sağlıkla gelsin bebisler. Sonra sıra bize de gelsin. Ben de sıkıldım yaaa. Sancı vs yok şükür ama çok agirlastim sistim🤦🏻‍♀️
Eveeet ilk hafta annelerini bekliyoruz onlar nisan gibi doğurur ben mayısın ilk haftası gibi bizlere sıra gelir diye düşünüyorum 😂😂😂 doktor ilk haftası gibi düşün dedi, kızlar erken gelir diyorlar bakalım ne kadar gerçek 😬

Benide bol bol yürüyememek yoruyor hemen kasıklarımda hissediyorum sanki çıkacak gibi, doğa yürüyüşü kamp vs çok severiz biz her haftasonu yürüyüşe giderdik şimdi kendime güvenemiyorum ki hemen heryerin tutuluyor 🥹 az kaldı kızım sağlıkla doğsun da bebek arabasına atıp bütün yaz gezicez inşallah 🥰🥰🙏🙏
Yürümeyi çok özledim dün annem gile gittim o da mecburi olarak merdiven inip çıktım arabayı da bir sokak aşağı park etmişti ona yürüdüm gelir gelmez de kendimi zor yatağa attım 😔 lavaboya bile gidince doğuracağım sanıyorum bebişko rahim ağzında zaten gaz sancısı gibi de olunca her an doğum olacak gibi oluyor

Bana sikinti geldi tabi saglikla gelsinde ben bu hafta itibariyle ananas cay dates merdiven falan hepsine basliom kizlar🥵🥵
Ben de bastım valla tüm tuşlara. Bu sancılarla nefes bile alamıyorum. Ananas, hurma yiyorum. Yürüyüş yapamıyorum kasılma ve çeşitli ağrılardan.

Ben ananas çok severim haftada 3 net yiyordum hamilelik öncesinde ödem vs attırdığı için, hamilelik haberini öğrendiğimden beri yemedim 🥹 günde 1 tane yersen doğumu kolaylaştırıcı etkisi varmış
benim de canım çok çekmişti 3 hafta içinde 5 tane yedim Suanlık gelen giden yok 2cm açıklık dışında 😅
Gerçekten ödem attırıyor mu

benim de canım çok çekmişti 3 hafta içinde 5 tane yedim Suanlık gelen giden yok 2cm açıklık dışında 😅
Gerçekten ödem attırıyor mu
Aşırı ödem attırıyor, ara öğün olarak yarım ananas yanına üç dört kaşık yoğurt üzerine tarçın 🤤 şuan azıcık ödem hissettiğim gün ara öğün yoğurtlu kabak ve ıhlamur içerim onlarda çok ödem attırıyor elim ayağım hiç şişmedi bu dönemde, bazen şişecek gibi oluyor hemen müdahale ediyorum. Artık ananasta yerim 🥰

Bende hamilelikten sıkıldım diye ağladım dün, herkes bugünleri özlersin hamilelik çok güzel diyor ben sevemedim 🥹 bu hafta yürüyüşleri arttırıyorum haftaya tüm tuşlara basmaya başlayacağım 😂😂😂
Ben de çok daraldım bugün ya böyle üstüme üstüme geliyorlar sanki modum düşük sinirliyim saçma sapan ağladım bir de hormonlar coştu 🤣

Yürümeyi çok özledim dün annem gile gittim o da mecburi olarak merdiven inip çıktım arabayı da bir sokak aşağı park etmişti ona yürüdüm gelir gelmez de kendimi zor yatağa attım 😔 lavaboya bile gidince doğuracağım sanıyorum bebişko rahim ağzında zaten gaz sancısı gibi de olunca her an doğum olacak gibi oluyor
Evde durmaktan psikolojim bozuldu hava bugün çok güzeldi istanbulda ne güzel yürünürdü ama ben azıcık yürüyünce kasıklarımı tutarak eve geliyorum 😩

Aşırı ödem attırıyor, ara öğün olarak yarım ananas yanına üç dört kaşık yoğurt üzerine tarçın 🤤 şuan azıcık ödem hissettiğim gün ara öğün yoğurtlu kabak ve ıhlamur içerim onlarda çok ödem attırıyor elim ayağım hiç şişmedi bu dönemde, bazen şişecek gibi oluyor hemen müdahale ediyorum. Artık ananasta yerim 🥰
Ayy öyleyse emzirme sürecinde zararı olmazsa ara öğünlerime ekleyeyim
Kabukları da ödem attırıyormus internette görmüştüm onu denediniz mi

Ayy öyleyse emzirme sürecinde zararı olmazsa ara öğünlerime ekleyeyim
Kabukları da ödem attırıyormus internette görmüştüm onu denediniz mi
Emzirme dönemini sormak lazım onu hiç bilemedim 🫤 kabukları ile çay yapıyordum, içine yeşil elma limon tarçın ve karanfil ekliyordum soğuk içmesi çok keyifli 😍

Sezaryen olacağın kesinse çatı muayenesi vs yapmıyorlar diye biliyorum canım ama bilemedim açıkçası, tansiyon yüksek çıkarsa bebeğin kilo alması yavaşlıyor bildiğim kadarıyla alttan muayene eder gibi düşünmüyorum aslında
Ay almiyacam insAllah alttan bakmaz diye dua ediyorum.

Kizlar bu raspberry yapragi cayi yani ahududu yapragi cayi nerden bulacaz? 91nana91 91nana91 trendyoldan baktim ama ya bize zararli bisey yollarlarsa 😭😭🥲 ordan baska yerde de yok..

Kizlar bu raspberry yapragi cayi yani ahududu yapragi cayi nerden bulacaz? 91nana91 91nana91 trendyoldan baktim ama ya bize zararli bisey yollarlarsa 😭😭🥲 ordan baska yerde de yok..
Ben Carrefour’dan aldım markası traditional medicinals gibi bir şey pregnancy tea olarak geçiyor poşet çay şeklinde bu iyi çıkarsa emzirme çayını da almayı düşünüyorum

Emzirme dönemini sormak lazım onu hiç bilemedim 🫤 kabukları ile çay yapıyordum, içine yeşil elma limon tarçın ve karanfil ekliyordum soğuk içmesi çok keyifli 😍
Eğer sıkıntı olmazsa o dönemde bu çay tarifini deneyeceğim
Teşekkür ederim ☺️

Eğer sıkıntı olmazsa o dönemde bu çay tarifini deneyeceğim
Teşekkür ederim ☺️
İçine yeşil çay demleyip ekleyebilirsin harika olur tam bir detox çayı oluyor, emzirme dönemi için sıkıntı olmazsa o dönemde kilo vermemize çok destek olabilir metabolizma hızlandırıyor 🥰

Back
X