Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Bi baktırayım eşime havuç suyunu. Normalde de çok su içerim zaten bence benim su içmemle alakalı değil bu durum neden olduğunu da bilemiyorum
Evet canım amniyon sıvısı annenin su içmesiyle alakalı olmuyor. Ben nerdeyse 8 aydır su içemiyorum, kusuyorum çünkü, bebeğin suyu iyi diyorlar bana.

Evet canım amniyon sıvısı annenin su içmesiyle alakalı olmuyor. Ben nerdeyse 8 aydır su içemiyorum, kusuyorum çünkü, bebeğin suyu iyi diyorlar bana.
Maşallah iyi olsun canım zira kontrol edebildiğimiz bir şey değil insan fazlaca stres oluyor. Sen neden kusuyorsun ? Bulantıların geçmedi mi ?

Maşallah iyi olsun canım zira kontrol edebildiğimiz bir şey değil insan fazlaca stres oluyor. Sen neden kusuyorsun ? Bulantıların geçmedi mi ?
Evet canım bulantıları gebelik sürecinde devam eden %5 lik grubun içinde olduğumu söyledi doktor. Mide yanmalarıyla birlikte yine şiddetli kusmaya başladım. İlaç kullanıyorum. Bir an önce doğum olsun istiyorum bende artık. Hayırla ve guzellikle İnşallah.

Kuzum meyve sıkacağım yok direk soyup kıtır kıtır yiyorum ama şunu farkettim dün bu su meselesine çok yedim diye bebeğin hareketleri azaldı sabah rutinime geri dönünce hareketlendi yine çok mu yüklendim bir anda bilemedim
Öyle yemek fayda etmıyor boşuna o kadar yiyip mideni incitme bence. Suyunu içmen lazım çünkü . Bide armut da ye oda iyi gelıyormus. Kuzenımın olmuştu perinatolog mutlaka suyunu iç öyle katı yemen fayda etmez demişti .

Bi baktırayım eşime havuç suyunu. Normalde de çok su içerim zaten bence benim su içmemle alakalı değil bu durum neden olduğunu da bilemiyorum
Normal içtiğimiz suyla hiç alakası yok canım doğru biliyorsun. Altta yatan farklı sebepler oluyor .

Kızlar dün dr um suyumun sınırda olduğunu söyledi yanlış hatırlamıyorsam 100 ml gibi bir değer söyledi havuç aldım hemen 3 haftayı sorunsuz geçireyim diye. Daha önceden suyum azmış diyen arkadaşlar olmuştu sizde kaç demişlerdi suyunuzu ?
Bana miktarını söylemedi sınırda dedi zaten diğer gebeliklerime göre de karnım sert ve küçük suyum azaldığından beri hareketlerde az haftada bir kontrole gidiyorum. Muhtemelen arabayla sehirdisina gitmek sebep oldu doktor bol istirahat ve yürüyüş önerdi.

5 km filan yürüdüm sanırım bugün ama pert oldum bacak aram iptal
Dinlenmeyide ihmal etme yürüyüş dışında bol istirahat et. Benim yatarak 2 den 10 cm oldu açılmam vücudunu gevşet bol bol nefes egzersizi yap çok heyecanlı günler hep kolay olduğunu hızlı olduğunu hayal et 🥰

Dinlenmeyide ihmal etme yürüyüş dışında bol istirahat et. Benim yatarak 2 den 10 cm oldu açılmam vücudunu gevşet bol bol nefes egzersizi yap çok heyecanlı günler hep kolay olduğunu hızlı olduğunu hayal et 🥰
Duş aldım hemen yatağa koştum 😊 çoğunlukla dinleniyorum ilk defa bu kadar yürüdüm ama iyi geldi 😇

Evet canım bulantıları gebelik sürecinde devam eden %5 lik grubun içinde olduğumu söyledi doktor. Mide yanmalarıyla birlikte yine şiddetli kusmaya başladım. İlaç kullanıyorum. Bir an önce doğum olsun istiyorum bende artık. Hayırla ve guzellikle İnşallah.
Çok zor olmalı Allah yardımcın olsun. Sağlıkla sorunsuz tamamla sürecini kuzunu kucağına al inşallah 🌸

Öyle yemek fayda etmıyor boşuna o kadar yiyip mideni incitme bence. Suyunu içmen lazım çünkü . Bide armut da ye oda iyi gelıyormus. Kuzenımın olmuştu perinatolog mutlaka suyunu iç öyle katı yemen fayda etmez demişti .

Normal içtiğimiz suyla hiç alakası yok canım doğru biliyorsun. Altta yatan farklı sebepler oluyor .
Evet öyleymiş annemden istedim sıkacağı sıktım öyle içtim inşallah faydası olur 🥺
Bana miktarını söylemedi sınırda dedi zaten diğer gebeliklerime göre de karnım sert ve küçük suyum azaldığından beri hareketlerde az haftada bir kontrole gidiyorum. Muhtemelen arabayla sehirdisina gitmek sebep oldu doktor bol istirahat ve yürüyüş önerdi.
Ben 25. Hafta da ameliyat oldum o haftadan sonra her hafta düzenli kontrolüm vardı hiç böyle bir şey söylemedi dr um ne olduysa son hafta oldu şimdi çok dikkat ediyorum toparlayacak inşallah.

Kızlar dün dr um suyumun sınırda olduğunu söyledi yanlış hatırlamıyorsam 100 ml gibi bir değer söyledi havuç aldım hemen 3 haftayı sorunsuz geçireyim diye. Daha önceden suyum azmış diyen arkadaşlar olmuştu sizde kaç demişlerdi suyunuzu ?
Ben bu sebeple 2 gün hastanede yatmıştım suyu azaldığı için hareketlerinde azalmisti nst de hareketi çıkmadı tekrar girdim hareketleri yine yoktu damardan sıvı takviyesi yapıldı bana. Ben suyum geldi de ben mi anlamadım diye sordum oda seninle ilgili değil plesenta kaynaklı dedi. Bana miktarını söylemedi ama toplam suyunu değil cepleri varmış 3 yada 4 yerde suyun olması gerekiyormuş ayaklarının olduğu yerde kollarının olduğu yerde vs gibi böyle soylemisti. Havuç suyu içtim deveci armudu da iyi geliyormuş sonradan ne etkili oldu bilemem ama suyunda artış olmuş demişti

Teşekkür ederim 🙏 sağlıkla kavuşalım
Salı günü en ince ayrıntısına kadar sizlerle paylaşacağım yarın doğum saati için arayacaklar heyecanliyim
Kavuşuyoruz çok şükür 🥹💖💖
Darısı bekleyen herkese 🥰🥰
İnşallah sağlıkla kavuşun. Şuan tam kaç haftalık, doktorun yorumu ne oldu nstye

Back
X