- 3 Eylül 2015
- 1.915
- 3.025
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
- #22.961
O çok popüler bir çay happy mom uygulamasında doğuran herkes ondan bahsediyorGerçekten yok ya şaka gibi kaç yere baktımherkes mi doğuruyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O çok popüler bir çay happy mom uygulamasında doğuran herkes ondan bahsediyorGerçekten yok ya şaka gibi kaç yere baktımherkes mi doğuruyor
Ördek yürüyüşünü yapıyorum ben arada, yarın da merdiven inip çıkayım. Bugün çok yürüdüm aşırı çatı ağrım varBir de ördek yürüyüşü merdiven inip çıkmak falan da işe yarıyor diyorlar kızlar deneyebilirsiniz.
Malesef öyle biz ne yapsam onların canı istemeyince gelmiyorlarBence bunlar sadece yardımcı oluyor spor ve besinler. Gerisi bebeğe kalmış ne zaman isterse o zaman oluyor![]()
Bende bugün alacaktım hazır evdeyken eşim unuttumKasılma var bende de hafif ağrı eşliğinde geldi bizim saatler yineananas ve ahududu yaprağı çayı açılmayı hızlandırıyor diyorlar. Ahududu yaprağı çayını kaç tane aktar gezdim bulamadım. Yarın eşim de bakacak ona da başlıycam. Bir de adaçayı diyorlar
Sağlıkla kucağına al canım yaaAmin inşallah hepimiz
Yarın 36+6 olacağım sali günü de 37+0 ultrasona görede 1.5 hafta önde
Nst güzel sıkıntı olmadığını söyledi aktif açıklık olduğu için 37 de sezeryan yapalım dedi 36 bitmeden almak istemedi
İnşallah öyle olurÇaylar ve doğumu kolaylastıran yiyecekler denenmeye baslansın o zamankesisiz ağrısız bir doğum olur inşallah
![]()
Teşekkür ederim canımSağlıkla kucağına al canım yaa![]()
Canım getir kullanıyorsan getir çarşı tarafında bir sürü aktar var ahududu yaprağı yazdım şimdi çıktı bizim bu çevrede varmış mesela aklında olsunKasılma var bende de hafif ağrı eşliğinde geldi bizim saatler yineananas ve ahududu yaprağı çayı açılmayı hızlandırıyor diyorlar. Ahududu yaprağı çayını kaç tane aktar gezdim bulamadım. Yarın eşim de bakacak ona da başlıycam. Bir de adaçayı diyorlar
Baktım canım çıkmadı ya orada da Trendyol dan sipariş verdim. Eşim de yarın bakacak . Teşekkür ederimCanım getir kullanıyorsan getir çarşı tarafında bir sürü aktar var ahududu yaprağı yazdım şimdi çıktı bizim bu çevrede varmış mesela aklında olsun
Ben ananas çok severim haftada 3 net yiyordum hamilelik öncesinde ödem vs attırdığı için, hamilelik haberini öğrendiğimden beri yemedimAnanasın doğumu hızlandırdığını bilmiyordum 34. Haftada beri hep yedim suan suan 37 olacağım 2cm açıklık var bence yemek değilde sporlar daha çok kolaylastırıyor
Rica ederiiim ben beylikdüzündeyim burda çıktı hayatım online sipariş olduğu için direk aklıma geldiBaktım canım çıkmadı ya orada da Trendyol dan sipariş verdim. Eşim de yarın bakacak . Teşekkür ederim![]()
Bende hamilelikten sıkıldım diye ağladım dün, herkes bugünleri özlersin hamilelik çok güzel diyor ben sevemedimBana sikinti geldi tabi saglikla gelsinde ben bu hafta itibariyle ananas cay dates merdiven falan hepsine basliom kizlar![]()
Ay evet aynen yaa baydi hani uykusuzluk cok yordu beniBende hamilelikten sıkıldım diye ağladım dün, herkes bugünleri özlersin hamilelik çok güzel diyor ben sevemedimbu hafta yürüyüşleri arttırıyorum haftaya tüm tuşlara basmaya başlayacağım
![]()
Benide bol bol yürüyememek yoruyor hemen kasıklarımda hissediyorum sanki çıkacak gibi, doğa yürüyüşü kamp vs çok severiz biz her haftasonu yürüyüşe giderdik şimdi kendime güvenemiyorum ki hemen heryerin tutuluyorAy evet aynen yaa baydi hani uykusuzluk cok yordu beni
Sezaryen olacağın kesinse çatı muayenesi vs yapmıyorlar diye biliyorum canım ama bilemedim açıkçası, tansiyon yüksek çıkarsa bebeğin kilo alması yavaşlıyor bildiğim kadarıyla alttan muayene eder gibi düşünmüyorum aslındaKizlar merhaba.
Yarın kontrolüm var tansiyon yüksekliğinden dolayı bir hafta sonra kontrole çağırmıştı doktorum alttan muayene edermi tansiyon tekrardan yüksek çıkarsa beden temizliği biraz yapmak istemiyorum ağda yapabilmek için bakarsa da utanırım bilemdim kararsız kaldım
Sezeryan olacagım bir ay sonra .