Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Haha normalde hasta o kadar telaş yapmaz mı, doktorum öyle olsaydı muhtemelen olmayan şekerim çıkardı. Çünkü ben pimpirikliyim. Şeker yüklemesi yapılmadı diye şöyle oldu acaba gebelik şekerim mi var, şu olsa hocam gebelik zehirlenmesi mi, gebelik kolestazı mı , çarpıntım oldu tiroid mi diye diye tüm testlerimi yaptırıyorum temiz çıkıyo ben hala bazen acaba mı 😅
Ben haşimato hastasiyim troid ilacı kullanıyorum ama benim diğer iki bebeğimde kilolu doğdular o zamanlar hiç böyle sorun olmamıştı

Riskli gebelik zor psikolojik olarak hırpalıyor insanı. Tek çocuk istersiniz veya istemezsiniz o ayrı ama her hamilelik birbirinden faklı geçiyor yine olursa böyle olur diyip o kısma takılmayın 😊

Yaş konusunda %100 haklısınız 38 yaşındayım 13 ve 10 yıl önce olan gebeliklerimde doğuma kadar ağrı sancı sızı ödem vb hiç birşey olmadı, şimdi her yerim aynı anda ağrıyor nerenin ağrıdığını seçemiyorum yamuldum resmen 😂😂😂
Aynen annem diyo ne olcak kızım diye ama mesela bizde doğurduk filan. Ki annem 3. Yani son çocuğunj 28. Doğurmuş ben o yaşta evlendim. Belimde fıtık var boynum düzleşme dizimde kıkırdak problemi. Diyorum sizde bunlar yoktu anne. Erken yaş gebelik çok farkediyordır eminim. Benim ne olduysa 30 dan sonra oldu 😅 bir de dediğim gibi riskli olunca korkuyo insan. Yoksa evlendiğimde eşime 3 çocuk filan diyodum. Nasip 8 sene sonrayaymış ☺️

Aynen annem diyo ne olcak kızım diye ama mesela bizde doğurduk filan. Ki annem 3. Yani son çocuğunj 28. Doğurmuş ben o yaşta evlendim. Belimde fıtık var boynum düzleşme dizimde kıkırdak problemi. Diyorum sizde bunlar yoktu anne. Erken yaş gebelik çok farkediyordır eminim. Benim ne olduysa 30 dan sonra oldu 😅 bir de dediğim gibi riskli olunca korkuyo insan. Yoksa evlendiğimde eşime 3 çocuk filan diyodum. Nasip 8 sene sonrayaymış ☺️
Birde fıtık olunca normal doğum oluyomu onuda druma sormadım bakın boynumda iki fitigim var bel fıtığında sorun oluyo diye duydum boyun da da oluyomu acaba hiç soran yada bilen varmi

Birde fıtık olunca normal doğum oluyomu onuda druma sormadım bakın boynumda iki fitigim var bel fıtığında sorun oluyo diye duydum boyun da da oluyomu acaba hiç soran yada bilen varmi
Bende öyle duydum canım bel fıtığı biraz problem olabiliyomuş. Ama fıtığı bilmeden çok normal doğum yapan da varmış. Yani kimisi sorun yok diyo kimisi var diyo. En güzeli doktorla konuşmak.

Rabbim sağlıkla kazasız belasız sorunsuz zamanında kucağınıza almayı nasip etsin inşallah size ve tüm hamile annelere 😊
Benim annemde öyle 21 yaşında ben olmuşum bana duvar boyadığını anlatıyor 8 aylık hamileyken, ne istiyorsun anne bende mi evi boyarken çocuğumu doğrayım dedim gülüyor 🤣

Bende öyle duydum canım bel fıtığı biraz problem olabiliyomuş. Ama fıtığı bilmeden çok normal doğum yapan da varmış. Yani kimisi sorun yok diyo kimisi var diyo. En güzeli doktorla konuşmak.
Bidahaki gidişimde bı sorayım bakalım ne diyecek 37 oluyoruz ozaman

Rabbim sağlıkla kazasız belasız sorunsuz zamanında kucağınıza almayı nasip etsin inşallah size ve tüm hamile annelere 😊
Benim annemde öyle 21 yaşında ben olmuşum bana duvar boyadığını anlatıyor 8 aylık hamileyken, ne istiyorsun anne bende mi evi boyarken çocuğumu doğrayım dedim gülüyor 🤣
Aynen aynen annelerimin yorumları çok ilginç. Onlar bence daha sağlıklıymış bizden.

Kızlar molfix yeni bez çıkarmış premium bugün geldi çok yumuşaklar umarım pişik yapmazlar. Bez almayan varsa tavsiye ederim yumuşaklık arayanlara.

Valla ramazanda bir de annem neler yapıyor ama işte glutensiz beslendiğim için ağzıma alamıyorum çocuğa bişe olcak korkusuyla 😞geçen köfte yicektim galeta unu var diye tadına bile bakamadım. İnşallah çocuğumun vücudumda adana kebaplar lahmacun lekeleri çıkmaz 😅😅 şurda 5-6 hafta kaldı dayan diyorum.
Az bişey yeseydin canım o kadar da kısma kendini eğer sağlık sorunun yoksa

Umarım öyledir canım bugün kan idrar verdim herşeyimi kendim çalıştım normal öyle bi aksi durum yok gibi görünüyor. Nst ye girdim o da normal bebeğin kalp atışları filan olması gerektiği gibi. İdrarda protein yok Glukoz yok temiz bakalım bana ne dicek minik papatyam umarım zamanında gelir
Bugüne kadar geride değilse 1 anda olmaz zaten canım benim fl 28. Haftadan beri hep 1 hafta geride sadece biri bacağı kısa dedi onu da önemsemedim oğlumda da boyu kısa dedi doktora güldüm anası babası ne ki çocuk ne olsun diye şimdi yaşıtlarından uzun

herax0 herax0 kuzum bilge kuşun hastane çıkışını sana gönderirken hiç son görselini paylaşmadılar mı ? Dün benim siparişimi kargoya vermişler ne görselini ne kargo bilgisi hiç birşey paylaşmadılar kafamda deli sorular dolanıyor 🤔
Canım mesajla konuşmuştuk son görseli paylaşmışlardı ama kargo bilgisi sms olarak gelecek demişlerdi, sms geldi sorunsuz teslim edildi. Sanırım bayram yoğunluğu görsel iletmedilerse, ben çok memnun kaldım kumaşı nakışı tam istediğim gibi geldi hepsini yıkadım ütüledim dolabında bekliyorlar 🥹

Bencede çocuklu hamilelere Allah kolaylık versin. Benim ilk çocuğum olcak inşallah ama riskli geçirdiğim için sürekli yatarak, herkes bazen diyo ikinciyide hemen peşine yap diye. Yaş da ilerledi çünkü 36 yım. Diyorum rabbim bu çocuğuma sağlıklı uzun ömür versin yeter. Daha düşünmem. Çünkü bu halde bir de çocuğum olduğunu düşünemiyorum. Kucağına alsan karnındakini düşüncen bişe olcak mı diye, almasan ona haksızlık olcak. Çok uğraştık çok istedik. Rabbim doğcak olan bebişimize sağlıklı uzun ömür versin 🙏🏻
Bu hafta 2 kez beni mahvetti rahatsızlanıyor istifra ediyor kimseyi yanına yaklaştırmıyor illa sen bakacaksın bana diyor bugün mesaideydik yine oturamıyorum dedikçe ağlıyor hangisine üzüleceğimi şaşırdım yok desem olmuyor tamam desem olmuyor illa kucağında yatacağım diyor zor ikna ettim yan yana yatmaya ki onu bile yapmıyorum normalde ayrı yatıyorum babasıyla yatıyor kendi

Kayınvalidemde bana dedi ben hiç gebeliklerimde ağrı sızı hatırlamıyorum doğru düzgün beslenmiyorduk bile gebeliği sende gördüm dedi şakayla karışık bende dedim ki sen 18 ve 20 yaşında doğurmuşsun ben 34 oluyorum sence bu etken değilmidir annem 😂😂😂 ki 32 haftaya kadar metrobüsle günde 2buçuk saat git gel yaptım işe, onlar evdelermiş. Azıcık oram buram ağrıyor diyince şımarıklık mı görüyorlar ne anlamadım 🥲

Az bişey yeseydin canım o kadar da kısma kendini eğer sağlık sorunun yoksa
Bebek için canım genetikte gluten hassasiyetim çıktı bağışıklığımı etkileyip bebekle savaşıyomuş malesef. O yüzden ben elimden geleni yapıyorum ❤️ bişe olsa yemeseydim keşke derim ilgisi bile olmasa.

Kayınvalidemde bana dedi ben hiç gebeliklerimde ağrı sızı hatırlamıyorum doğru düzgün beslenmiyorduk bile gebeliği sende gördüm dedi şakayla karışık bende dedim ki sen 18 ve 20 yaşında doğurmuşsun ben 34 oluyorum sence bu etken değilmidir annem 😂😂😂 ki 32 haftaya kadar metrobüsle günde 2buçuk saat git gel yaptım işe, onlar evdelermiş. Azıcık oram buram ağrıyor diyince şımarıklık mı görüyorlar ne anlamadım 🥲
Aman yani şöyle bende bazen başka konularda bizden küçüklere öyle yorumlar yapabiliyorum 😅😅herkes kendi dönemini biliyo işte. Çok fazla anlayamabiliyoruz. Anneme alınmam da kayınvalidem dese alınırdım 😅

Bu hafta 2 kez beni mahvetti rahatsızlanıyor istifra ediyor kimseyi yanına yaklaştırmıyor illa sen bakacaksın bana diyor bugün mesaideydik yine oturamıyorum dedikçe ağlıyor hangisine üzüleceğimi şaşırdım yok desem olmuyor tamam desem olmuyor illa kucağında yatacağım diyor zor ikna ettim yan yana yatmaya ki onu bile yapmıyorum normalde ayrı yatıyorum babasıyla yatıyor kendi
İşte bende bunu tekrardan yaşamaktan korktum. Ben kendime bakamazken bir de başka çocuğum olsa ona nasıl bakıcam diye düşündüm. Nasip tabi bu işler. Ama kolay değil.

Bebek için canım genetikte gluten hassasiyetim çıktı bağışıklığımı etkileyip bebekle savaşıyomuş malesef. O yüzden ben elimden geleni yapıyorum ❤️ bişe olsa yemeseydim keşke derim ilgisi bile olmasa.
Öyleyse yeme canım haklısın az kaldı bana da oğlumda hurma yeme dedi ağzıma vurmadım canım istemesine rağmen sağlıkla doğsunlar varsın biz yemeyelim

Back
X