- 13 Aralık 2024
- 90
- 95
- 3
- 22
- Konu Sahibi Mervenur277
- #19.641
Kızlar kontrolden çıktım şimdi yarın 35. Haftaya giriyoruz 2550 gram olmuş boyu da haftasıyla uyumlu dedi makat gelişti şimdi de yan yatıyor doğum pozisyonu almamış hala 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım ya aynısı oldu, sürekli su içtim midem ağrıyor sanıp, 3-4 gün filan sürdü sonra geçti. ben ilaç yan etkisidir diye düşündüm hiç olmamıştı çünkü. Eğer aynı durumsa bir süre sonra geçer ama kötü bir ağrı :/
Bence kilosu çok kötü değil banada 32 haftalıkken 2250 gram olduğu için kilolu diyete baslayalim dediler yani bunun tam orta yolunda olan varmı bilmiyorumKızlar 33. Haftamdayım bebeğimin kilosu 2100 görünüyor, karın çevresi bir hafta geri dedi. Kordonum tek arter tek ven olduğu için biraz endişeliyim açıkcası gelişim geriliği yaşanabilir demişlerdi başlamış mıdır acaba![]()
Çok geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün küçük savaşçı kızımızıKızlar bebek hareketi azaldı demiştim öğlen size kontrole geldik apar topar sezeryana aldılar. Kızçem küvezde dua edin bize
Bende çok uyuyorum akşam 8de uyuyorum sahura kalkıyorum sonra uyumuyorum çocukları okula yollayıp bidaha 11 kadar tekrar uyuyorum çalışan hamilelere Allah yardım etsin ben 2 aylık olunca istifa ettim okadar uyku sorunu yaşadim kiGünaydın kızlar umarım güzel haber bekleyen herkes güzel haberler alır. Doğan bebişlerimiz sağlıkla annelerine kavuşur.
Ben uyku konusunda ilk trimestera döndüm gözümü açamıyorum sabah bebiş acıktı diye vicdan yapıp zorla kendimi kaldırıyorum yemekten sonra bir daha uyuyorum, öğleden sonra bir daha kendimi zorla uyandırma seansı... sadece yemek yapabilmek için![]()
Valla hem çalışan hamilelere hem de çocuğu olan hamilelere yardım etsinBende çok uyuyorum akşam 8de uyuyorum sahura kalkıyorum sonra uyumuyorum çocukları okula yollayıp bidaha 11 kadar tekrar uyuyorum çalışan hamilelere Allah yardım etsin ben 2 aylık olunca istifa ettim okadar uyku sorunu yaşadim ki![]()
Benimde mesela 32 de 1880 e iyi dedi doktor kimisine 2 iyi diyolar. Bebek yapısı da önemli bence çok büyük bi fark olmadığı sürece. Minyon bebek olabilir, daha gelişatlı bebekler oluyo. Genetikte önemli bence. Ben minyonum mesela. 155 boyum var eşimim 175 ama o da çok değil. Sağlıklı olsunlar da. 2-3 hafta geriden ileriden gitmediği sürece çok problem değil gibi.Bence kilosu çok kötü değil banada 32 haftalıkken 2250 gram olduğu için kilolu diyete baslayalim dediler yani bunun tam orta yolunda olan varmı bilmiyorum
Ne güzel bedenin dinleniyor hamileliğin son zamanlarında buna fazlasıyla ihtiyaç duyuyor insan. Keşke ben de birazcık uyuyabilsem zombi gibi 1/2 saatlik uykuyla gün geçiriyorumGünaydın kızlar umarım güzel haber bekleyen herkes güzel haberler alır. Doğan bebişlerimiz sağlıkla annelerine kavuşur.
Ben uyku konusunda ilk trimestera döndüm gözümü açamıyorum sabah bebiş acıktı diye vicdan yapıp zorla kendimi kaldırıyorum yemekten sonra bir daha uyuyorum, öğleden sonra bir daha kendimi zorla uyandırma seansı... sadece yemek yapabilmek için![]()
Her gittiğim de bu konuda sıkıntı Dr biraz pimpirikli kilolu olmasını istemiyo şekerde çıkmadı belki gizli şeker vardır diyo ama ben ne yapabilirim elimden geldiği kadar azalttım yemeyincede kötü oluyorumBenimde mesela 32 de 1880 e iyi dedi doktor kimisine 2 iyi diyolar. Bebek yapısı da önemli bence çok büyük bi fark olmadığı sürece. Minyon bebek olabilir, daha gelişatlı bebekler oluyo. Genetikte önemli bence. Ben minyonum mesela. 155 boyum var eşimim 175 ama o da çok değil. Sağlıklı olsunlar da. 2-3 hafta geriden ileriden gitmediği sürece çok problem değil gibi.
Evet vücudum herhalde son uykuları olduğunun farkında doya doya uyumak istiyorNe güzel bedenin dinleniyor hamileliğin son zamanlarında buna fazlasıyla ihtiyaç duyuyor insan. Keşke ben de birazcık uyuyabilsem zombi gibi 1/2 saatlik uykuyla gün geçiriyorum![]()
Biraz büyüsun başlarım inşallah sıkıntısız büyütebilirizValla hem çalışan hamilelere hem de çocuğu olan hamilelere yardım etsinçocukla da zor.
Endişelenmeyin sorun olmuyor beslenmenize extra özen gösterirseniz. Detaylıda bana da çentik var denildi dr um özellikle çentikden dolayı kan sulandırıcıyı sakın bırakmamamı söyledi bebeğin gelişimi yavaşlamasın diye. 30+6 da 2120 gramdı gelişimi de çok iyi yani ki şekerimde yok. 37 de doğum yapacağım dr um 34 ü doldur öyle bırak dedi kan sulandırıcıyı.Çok teşekkürler detaylı ultrasyonda öğrendiğimizden beri hep bir diken üstündeyiz, tüm bebişleri sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
Haha normalde hasta o kadar telaş yapmaz mı, doktorum öyle olsaydı muhtemelen olmayan şekerim çıkardı. Çünkü ben pimpirikliyim. Şeker yüklemesi yapılmadı diye şöyle oldu acaba gebelik şekerim mi var, şu olsa hocam gebelik zehirlenmesi mi, gebelik kolestazı mı , çarpıntım oldu tiroid mi diye diye tüm testlerimi yaptırıyorum temiz çıkıyo ben hala bazen acaba mıHer gittiğim de bu konuda sıkıntı Dr biraz pimpirikli kilolu olmasını istemiyo şekerde çıkmadı belki gizli şeker vardır diyo ama ben ne yapabilirim elimden geldiği kadar azalttım yemeyincede kötü oluyorum
En güzel hamilelik ilk olanı arkada çocuk yok iş yükü az ohhh mis gibiEvet vücudum herhalde son uykuları olduğunun farkında doya doya uyumak istiyorsenin 2 çocuk vardı bir de değil mi? İzne ayrıldın mı?
Iyi bari en azından yasal süreyi beklemek zorunda kalmamışsınEn güzel hamilelik ilk olanı arkada çocuk yok iş yükü az ohhh mis gibi
Evet evet 2 tane daha var ben de, kızın sınav haftasıydı perişan etti bizi tek soruyu kaçırınca ben bunu biliyordum nasıl böyle yaptım diye evi inletti
Kuzum ben home office çalışıyorum kendi işim, e ticaret yapıyordum geçen hafta kendimi izne ayırdımtatil moduna aldım tüm platformları daha gücüm kalmadı. Doğumdan sonra tamamen psikolojik ve bebişimin durumuma bağlı devam edip etmeyeceğim.
Bencede çocuklu hamilelere Allah kolaylık versin. Benim ilk çocuğum olcak inşallah ama riskli geçirdiğim için sürekli yatarak, herkes bazen diyo ikinciyide hemen peşine yap diye. Yaş da ilerledi çünkü 36 yım. Diyorum rabbim bu çocuğuma sağlıklı uzun ömür versin yeter. Daha düşünmem. Çünkü bu halde bir de çocuğum olduğunu düşünemiyorum. Kucağına alsan karnındakini düşüncen bişe olcak mı diye, almasan ona haksızlık olcak. Çok uğraştık çok istedik. Rabbim doğcak olan bebişimize sağlıklı uzun ömür versinEn güzel hamilelik ilk olanı arkada çocuk yok iş yükü az ohhh mis gibi
Evet evet 2 tane daha var ben de, kızın sınav haftasıydı perişan etti bizi tek soruyu kaçırınca ben bunu biliyordum nasıl böyle yaptım diye evi inletti
Kuzum ben home office çalışıyorum kendi işim, e ticaret yapıyordum geçen hafta kendimi izne ayırdımtatil moduna aldım tüm platformları daha gücüm kalmadı. Doğumdan sonra tamamen psikolojik ve bebişimin durumuma bağlı devam edip etmeyeceğim.
E ticaret yapmamın sebebidir, zorunluluk olmadan kafama göre takılacak alanım olsun istedim. Gerçekten zor çünkü hamileyken çalışmak.Iyi bari en azından yasal süreyi beklemek zorunda kalmamışsın![]()
Riskli gebelik zor psikolojik olarak hırpalıyor insanı. Tek çocuk istersiniz veya istemezsiniz o ayrı ama her hamilelik birbirinden faklı geçiyor yine olursa böyle olur diyip o kısma takılmayınBencede çocuklu hamilelere Allah kolaylık versin. Benim ilk çocuğum olcak inşallah ama riskli geçirdiğim için sürekli yatarak, herkes bazen diyo ikinciyide hemen peşine yap diye. Yaş da ilerledi çünkü 36 yım. Diyorum rabbim bu çocuğuma sağlıklı uzun ömür versin yeter. Daha düşünmem. Çünkü bu halde bir de çocuğum olduğunu düşünemiyorum. Kucağına alsan karnındakini düşüncen bişe olcak mı diye, almasan ona haksızlık olcak. Çok uğraştık çok istedik. Rabbim doğcak olan bebişimize sağlıklı uzun ömür versin![]()
Olabildiğince sola yatmaya çalış ama çok da zorlama dedi. Dikkat ediyorumBöyle durumlar için daha çok sol tarafa yatılması öneriliyor diye dinlemişti Dr Kağan Kocatepeden. Doktorun öyle bişe dedi mi. Yoksa sağa sola yatmakta bi problem yok demişti.
Endişelenmeyin sorun olmuyor beslenmenize extra özen gösterirseniz. Detaylıda bana da çentik var denildi dr um özellikle çentikden dolayı kan sulandırıcıyı sakın bırakmamamı söyledi bebeğin gelişimi yavaşlamasın diye. 30+6 da 2120 gramdı gelişimi de çok iyi yani ki şekerimde yok. 37 de doğum yapacağım dr um 34 ü doldur öyle bırak dedi kan sulandırıcıyı.