Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
ya ben sabah akşam yemeği yiyorum öğün olarak sadece. arada meyve, kuruyemiş filan. Onları da yemesem açlıktan bayılırım. Durulmuyor ki öyle de bir şey yemeden. Bir kere yemedim bir kaç saat bir şey fenalık geçirdim bayılcam sandım. Bana da hiç bir şey demedi yemekle ilgili. Hurma ve çaya başlamak için 1 hafta daha bekle dedi sadece
Hiç çay hurma öyle şeyler söylemedi unutmuşum sormayida Dr gidince akıl tutulması yaşıyorum

Kızlar doğum yapacağım tarih yakın olduğu için dr göğüs ucu kremi başlayabilirsin dedi ben de başladım kullanmaya ama deli gibi kaşınıyor göğsümün uçları görünüş olarak bir alerjik reaksiyon yok neden oluyor bilemedim başına gelen var mı ?

Kızlar doğum yapacağım tarih yakın olduğu için dr göğüs ucu kremi başlayabilirsin dedi ben de başladım kullanmaya ama deli gibi kaşınıyor göğsümün uçları görünüş olarak bir alerjik reaksiyon yok neden oluyor bilemedim başına gelen var mı ?
Benim epeydir kaşınıyor ya, göbeğimi yağlarken göğüs uçlarıma da sürüyorum.

Teyzelwri prensesimin besigi tmmdr alez kaldi sadecw nevrwsimi flndabyapildi cibinligimiz geldi bugn bu arada benimde meme uclarimda asiri kasinti var ozellikle sag meme ucumda felaket

Eklentiler

• 20250327_175715.webp
    20250327_175715.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 90
Teyzelwri prensesimin besigi tmmdr alez kaldi sadecw nevrwsimi flndabyapildi cibinligimiz geldi bugn bu arada benimde meme uclarimda asiri kasinti var ozellikle sag meme ucumda felaket
Sağlıkla kullansın bebeğiniz ama yorgan var galiba yatağın içerisinde bebeğin omurga yapısı için sert yatak öneriliyor belli bir aya kadar. Benim kaşıntım olmayınca konuşmaları kaçırmışım galiba herkeste varmış demek ki

Güle güle kullansın. Bize hastanedeki eğitimde bu yatak yanına koyduğuz pembe uzun yastıkları tavsiye etmediklerini söylediler. Hava akımını azaltıyormuş, bebek yatakları hava akımı için belirli standartlara göre üretiliyormuş.

Sağlıkla kullansın bebeğiniz ama yorgan var galiba yatağın içerisinde bebeğin omurga yapısı için sert yatak öneriliyor belli bir aya kadar. Benim kaşıntım olmayınca konuşmaları kaçırmışım galiba herkeste varmış demek ki
Yo yo kullanmiycam kuzu benim yüne alerjim var zaten o yer kaplamasn die orda biraktim o kullanilmiycak ben direkt yatagn ustune alez nevresim o kdr döşek tarzi kullanmiycam

Güle güle kullansın. Bize hastanedeki eğitimde bu yatak yanına koyduğuz pembe uzun yastıkları tavsiye etmediklerini söylediler. Hava akımını azaltıyormuş, bebek yatakları hava akımı için belirli standartlara göre üretiliyormuş.
Banada tam.tersi korumanin cok iyi olucagini soylediler geri zekali bunlar ya 😂 herkese baska bisi soyluyorlar ben tamamen sus icin aldm foto cekerm vs die surwkli kullanmayi dusunmiyorum canm

Kızlar yediğiniz içtiğiniz rahatsız ediyor mu ya ben fazla kaçırdım bu akşam sanırım ramazan pidesini çok severim malum kalmış 2 gün abandım sanırım şimdi ölüyorum sıcakta basıyor insanın başına ne geliyorsa boğazdan gelirmiş 🤦‍♀️😂😂

Normal doğumda geliyor süt hemen ama sezeryan içi aynı ley söz konusu olmuyor malesef 😔 kızımda 7 gün oğlumda 5 gün sürdü sütün gelmesi ve çocuklarım sarılık olmuştu 21 leri görüp fototerapi almışlardı o yüzden bana hastaneden getirme deselerde inatla götürürüm. O süt gelmedi stresini tekrar yaşamak daha hırpalayıcı bir süreç bence. Emer bebek arkasından mama veririm içim rahat eder sarılık olmaktansa mamaya razıyım yada meme reddine.
Ben de aynı disuncedeyim bu kadar mama olayına karşı olunmasını da anlamış değilim bana göre önemli olan bebeğin aç kalmaması,buna bağlı kötü sonuclar dogurmamasi. bu anne sütüyle ya da mamayla olursa olsun ben eve falan da dinlemem buna ben karar veririm

Kızlar yediğiniz içtiğiniz rahatsız ediyor mu ya ben fazla kaçırdım bu akşam sanırım ramazan pidesini çok severim malum kalmış 2 gün abandım sanırım şimdi ölüyorum sıcakta basıyor insanın başına ne geliyorsa boğazdan gelirmiş 🤦‍♀️😂😂
Hemde nasillll. Ne çekiyorsam bu gaz olayindan çekiyorum 😃

Back
X