- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #19.521
Bende de yok, valla geçen hafta gittiğimde 2300 küsürdü bu hafta 2700 küsür çıktı. 1 haftada bu kadar alırsa bilmiyorum. 3-6 mayıs arası diyor usg de ama benimde 5-6 hafta var. her hafta 300 bile alsa 5 haftada 4 ü geçer benimki. Ama o kadar kalmaz diye umuyorum 37- 38 gibi gelse keşkeŞekerde çıkmadı sezeryan olsa hiç sıkıntı değil doğum pozisyonunda şuan o beni korkutuyo 40 doldurursa 5 hafta var 1 kilo daha alirmi
20 altına düşünce risk görüyoruz demişti bana peritonolog nst deki sancı önemli sancı değil pazartesi benim ki 20 den aşağı düşmedi dünkünde hiç çıkmadı bebek hareket ettikçe de sancı yüksek çıkıyor nst deCanım bi 25 ölçtü, bi 29 ölçtü ama bel ve bacak ağrımdan bi de hafif sulu kan şeklinde akıntımdan dolayı tedbiren yatırdı. Az önce nst yi taktılar en yüksek 24 gördüm onda da kalçamdan o sırada ciğer geliştiriciyi vuruyolardı herhalde ondan öyle oldu. Bakalım doktor ne dicek.
Aynen doktor geldi az önce bi problem yok dedi. Yarın tekrar kontrol edelim dedi duruma göre çıkış verirler artık.20 altına düşünce risk görüyoruz demişti bana peritonolog nst deki sancı önemli sancı değil pazartesi benim ki 20 den aşağı düşmedi dünkünde hiç çıkmadı bebek hareket ettikçe de sancı yüksek çıkıyor nst de
Bir sorun yoktur diye düşünüyorum ama yinede temkinli ol akta fayda var. Güzel haberlerle gel inşallahHiç bişe demedi canım suan endişe etme haftaya gel bakalım dedi bende başka doktora randevu aldım yarın gidicem
Ben yatış yaptığımda her gün ultrason yapıyorlardı ya kızın normal de 2 hafta geride deyip yatırmışlar aynı karın çevresiydi sonra ölçüm yapan doktor 4 hafta geride ölünce kız fıttırdı aşağı peritonolog doktoruna indi 2 hafta geriden ölçtü kız bunun üstüne imza atıp hastaneden çıktı ölçümler çok önemli milimlik kayma yanlış ölçüm yaptıValla neye baktı naptı bilmiyorum açıkçası canım sağlık personeli olmama rağmen donakaldım. Nstye girdim nst normal çıktı haftaya gel bakalım sonrasında detaylı bakarız dedi ben ikna olmadığım için yarın farklı bi doktora randevu aldım. Cuma günü olmayan gerilik bugün nası oldu anlamadımya da cuma günü görmediler mi bilemedim açıkçası.
İyi bari canım sancı olmazsa zaten kısalık olmaz yatışla güzel haftalar seni bekliyor inşAynen doktor geldi az önce bi problem yok dedi. Yarın tekrar kontrol edelim dedi duruma göre çıkış verirler artık.
İnşallah canım sağolİyi bari canım sancı olmazsa zaten kısalık olmaz yatışla güzel haftalar seni bekliyor inş
Bana yatış vs demedi ama ayakta çok durma dediBen yatış yaptığımda her gün ultrason yapıyorlardı ya kızın normal de 2 hafta geride deyip yatırmışlar aynı karın çevresiydi sonra ölçüm yapan doktor 4 hafta geride ölünce kız fıttırdı aşağı peritonolog doktoruna indi 2 hafta geriden ölçtü kız bunun üstüne imza atıp hastaneden çıktı ölçümler çok önemli milimlik kayma yanlış ölçüm yaptı
Dr 3200 falan en ideal diyo kizimda hiç böyle hesaplama yapılmamıştı 16 sene oldu tabi şimdi geride ileride bir sürü şeyler çıktı Dr kızıyo diyet yapmiyomusun diye hamileyken de çok zor meyvede az yenilecek kötü oluyorum yemeyince elimde değil ne yapalim yaniBende de yok, valla geçen hafta gittiğimde 2300 küsürdü bu hafta 2700 küsür çıktı. 1 haftada bu kadar alırsa bilmiyorum. 3-6 mayıs arası diyor usg de ama benimde 5-6 hafta var. her hafta 300 bile alsa 5 haftada 4 ü geçer benimki. Ama o kadar kalmaz diye umuyorum 37- 38 gibi gelse keşke
ya ben sabah akşam yemeği yiyorum öğün olarak sadece. arada meyve, kuruyemiş filan. Onları da yemesem açlıktan bayılırım. Durulmuyor ki öyle de bir şey yemeden. Bir kere yemedim bir kaç saat bir şey fenalık geçirdim bayılcam sandım. Bana da hiç bir şey demedi yemekle ilgili. Hurma ve çaya başlamak için 1 hafta daha bekle dedi sadeceDr 3200 falan en ideal diyo kizimda hiç böyle hesaplama yapılmamıştı 16 sene oldu tabi şimdi geride ileride bir sürü şeyler çıktı Dr kızıyo diyet yapmiyomusun diye hamileyken de çok zor meyvede az yenilecek kötü oluyorum yemeyince elimde değil ne yapalim yani
Aynen ben de öyle umuyorum arkadaşım da sezaryen oldu ama öncesinde suni sancı verilince erken geldi sütü. Benim oğlumda tam anlamıyla 3. Gün gelmişti. Ve aksi gibi oğluma mamayı da zorla vermiştik emmeye başlayınca mamayı ağzına sürmediHemen gelir umarım, erken sağım yaparsan mamaya ihtiyaç kalmaz belki de dediğin gibi
Ayy maşallah daha tatlı geldi demek kiAynen ben de öyle umuyorum arkadaşım da sezaryen oldu ama öncesinde suni sancı verilince erken geldi sütü. Benim oğlumda tam anlamıyla 3. Gün gelmişti. Ve aksi gibi oğluma mamayı da zorla vermiştik emmeye başlayınca mamayı ağzına sürmedi
Yaa evet canım ben de erken doğurdum ama hemen geldi sütümAyy maşallah daha tatlı geldi demek kibir yakınımız 34 te erken doğum yaptı sezaryenle onun da hemen gelmiş inşallah herkesin sütü olur sarılık olmadan güzelce atlatırız yenidoğan sürecini
İşte kişiden kişiye değişiyor belki de inşallah gelir bol bol sütlerimizAyy maşallah daha tatlı geldi demek kibir yakınımız 34 te erken doğum yaptı sezaryenle onun da hemen gelmiş inşallah herkesin sütü olur sarılık olmadan güzelce atlatırız yenidoğan sürecini
Bence yeterli canım. Ben de iki pijama bir gecelik aldım . Sabahlıkta aldım biraz sıcak tutacak bişey. Nolur nolmazKızlar hastane çantasına 2 pijama takımı 1 fotoğraf çekimlik yeterli mi?
Sen farklı Bi görüş al canım orda kimseye yat falan demediler kaç kişi vardı aynı sebepten yatanBana yatış vs demedi ama ayakta çok durma dedi
Evet yarın bi gidim bakim ne dicek merak ettim ne diyorlardı genel olarakSen farklı Bi görüş al canım orda kimseye yat falan demediler kaç kişi vardı aynı sebepten yatan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?