- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #19.101
Kampanya yapmışlardı valla iyi ki almışım 10 kontrol vardı içinde o da hala bitmedi. Muhtemelen doğuma kadar yeter bana. Diğer şubelerde o dönemde 75-100 arası değişiyordu benimki bedavadan biraz pahaalı gibi olduİyi ki almışsın zamanında çok iyi fiyat barındırdıklarına göre
11.haftamda doğum paketi almıştım. Bütün testler kan, idrar vs. 10 muayene ikili, üçlü, dörtlü test, ayrıntılı ultrason, nstler, doğum, ilk aşılar, şeker yüklemesi, babaya mini check up dahil 55 bine almıştık. Konum Ankara.Evet kizlar doğum iyice yaklasiyor hepiniz hastanelerimiz sen fiyat bilgisi almissinizdir diye düşünüyorum akşam bir ara Nisan annelerine göz gezdirdim her şehirden ayrı bir meblağ gördüm 75 binlere kadar hem demerak ettim sizlere ne fiyat verdiler ben başlatıyorum benim doktorum hastane bünyesinde çalışmıyor kendi özel muayenehanesi var ancak tüm hastanelerde doğum yapabiliyorum hepsiyle anlaşması var normal ve sezaryen fiyatı aynı 52 bin TL
Diyarbakirdayim 2 hastaneyle görüştüm. Birinde sezeryan 22 normal doğum 15 diğerinde ise sezeryan 19 normal doğum 15. Gayet iyi hastaneler .Fiyat yönünden şanslıyizburda yüksek değil fiyatlar. Memorial bile 27 bin diyor. Ki buranın en popüler hastanesiEvet kizlar doğum iyice yaklasiyor hepiniz hastanelerimiz sen fiyat bilgisi almissinizdir diye düşünüyorum akşam bir ara Nisan annelerine göz gezdirdim her şehirden ayrı bir meblağ gördüm 75 binlere kadar hem demerak ettim sizlere ne fiyat verdiler ben başlatıyorum benim doktorum hastane bünyesinde çalışmıyor kendi özel muayenehanesi var ancak tüm hastanelerde doğum yapabiliyorum hepsiyle anlaşması var normal ve sezaryen fiyatı aynı 52 bin TL
Benim paketle aynıymış11.haftamda doğum paketi almıştım. Bütün testler kan, idrar vs. 10 muayene ikili, üçlü, dörtlü test, ayrıntılı ultrason, nstler, doğum, ilk aşılar, şeker yüklemesi, babaya mini check up dahil 55 bine almıştık. Konum Ankara.
Yok canım lösanteye gidiyorum sadece Ankara'da var. Lösev'in hastanesiBenim paketle aynıymışmedicalpark mı senin de ?
Durumu nasılYan binadan 3.kattan 2 yaşında bebek düştü ya, havalar ısındı camlar açılmaya başlandı aman kızlar dikkat edin bebeklerinize Allah korusun
Allah korusun, bebek nasıl?Yan binadan 3.kattan 2 yaşında bebek düştü ya, havalar ısındı camlar açılmaya başlandı aman kızlar dikkat edin bebeklerinize Allah korusun
Durumu nasılçok korkunç bir şey gerçekten.
annesinin kollarında baygındı ya, ambulans hemen geldi götürdüler. Şuan bilmiyorum ama giderken ağlamaya başlamış sanırım. Pek iyi değildi gördüğüm kadarıyla beton zemine düşmüş, 3.kat ama yüksek giriş var 4 gibi . İnşallah iyi olur. Ben 1. kattayım ama o kadar kokttum ki kilitli sinekliklerden yaptırcam her yereAllah korusun, bebek nasıl?
Dünya Park'a gittik sanirim orda doğum yapacağım. Çelebi hocayı önerdiler daha önce üçüz doğum da yaptırmışAy hadi masallah bati hastanesine gidiyorsunuz değil mi
Çok iyi11.haftamda doğum paketi almıştım. Bütün testler kan, idrar vs. 10 muayene ikili, üçlü, dörtlü test, ayrıntılı ultrason, nstler, doğum, ilk aşılar, şeker yüklemesi, babaya mini check up dahil 55 bine almıştık. Konum Ankara.
Oo bayağı iyimisDiyarbakirdayim 2 hastaneyle görüştüm. Birinde sezeryan 22 normal doğum 15 diğerinde ise sezeryan 19 normal doğum 15. Gayet iyi hastaneler .Fiyat yönünden şanslıyizburda yüksek değil fiyatlar. Memorial bile 27 bin diyor. Ki buranın en popüler hastanesi
Aman Allah korusun Allah kimseye yaşatmasın inşallah iyidir bebekYan binadan 3.kattan 2 yaşında bebek düştü ya, havalar ısındı camlar açılmaya başlandı aman kızlar dikkat edin bebeklerinize Allah korusun
Maşallah canım çok sevindim iyi olmanıza :) Ben de yarın gideceğim heyecanlıyımSelam kızlar, bugün kontrolüm vardı 32 haftalık olduk ve çalışamaz raporu aldımbiraz üzgünüm işe gitmek güzeldi yakın olsaydı devam etmek isterdim.
Bebikom 1960 gr olmuşher şey yolunda dedi sonunda çok şükür, biraz memnun oldu doktorum Nst de sorunsuz geçti. 10 gün sonra yine kontrolüm var. O ara bir kan idrar tahlili yaptırıp öyle gideceğim. Sizler nasılsınız?
Benim oğlan da geçen sene ben lavabodayken pencereyi açıp aşağı sarkmıştı son dakika yakalamıştım girişle birlikte 6. Kattayız hemen çocuk kiliti almıştım ama tek 1 pencereye kiracıyım diye hepsine takmadım bu sene nasıl edeceğiz bilmiyorum ev sahibi demir korkuluk istesek taktırmaz diye istemedik bileYan binadan 3.kattan 2 yaşında bebek düştü ya, havalar ısındı camlar açılmaya başlandı aman kızlar dikkat edin bebeklerinize Allah korusun
ya kadının o halini görünce kendi başıma gelmiş gibi oldum çok korkunç gerçekten. Ev sahibi yapmasa da tel sineklikler var onlardan takın kilitlileri de var. Sonra ah vah etmek fayda etmiyor. Allah göstermesin ya 1 anlık bir şeyBenim oğlan da geçen sene ben lavabodayken pencereyi açıp aşağı sarkmıştı son dakika yakalamıştım girişle birlikte 6. Kattayız hemen çocuk kiliti almıştım ama tek 1 pencereye kiracıyım diye hepsine takmadım bu sene nasıl edeceğiz bilmiyorum ev sahibi demir korkuluk istesek taktırmaz diye istemedik bile
Ben de aslında devlette doğum yapmak istiyordum ama tek başına olmak biraz korkuttu beni. Doğum kısmına eşleri de almıyorlar ya. Yoksa devlette doğururdum en güvenlisi devlet hastaneleri gibi geliyor bana.Şehir Hastanesi'nde doğuracak bir tek ben varım sanırımAma gittiğim özel de aslında makul. 36 bin sezaryen fiyati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?