• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
mthfr c 677t heterozigot
mthfr a1298c heterozigot
pai 1 4g 5g. 4g 5g heterezigot boyle bisey yaziyordu kalan 2 si normal
bende 2022 2023 de dusuk oldu 2023 ten ilac kullaniyordum kendimiz istemiyorduk gebelik 6, 7 ay oncesine kadar simdide iyneye gecti ilaci durdurdu. senin anlayisin varmi canim sonuclardan ben pek anlamiyorum cok arastirmadimda daha dogrusu cok bisey bulamadim
Çok sagol kuzum bende bi bakayım sonuçlarıma, anlamaya yönelik bakmamıştım genetik testlere, sadece doktorum kan pıhtılaşması var tüm gebeliğin boyunca ilaç kullanacaksın demişti o kadar. Ama şimdi burada kimden kan pıhtılaşması problemi duyuyorsam aspirin haricinde farklı yine bir ilaçlar kullanıyorlar. Benımki umarım basit kalıp bir tehlike oluşturmuyordur inşallah tereddütüne düştüm.
Tekrar çok teşekkür ederim😘😘😘😘

İşte benim şüphem acaba sağlıklıydı da progesteron kullansam durur muydu noktasındaydı, kanamam başlamıştı o aşamada ultrason bakıldı kalbi atıyordu yavaş filan da demedi kalbi atıyor progesteron yaptır dedi ben yaptırmadım..
Suçlama kendini. Yiyecek ekmeği olsaydı kalırdı emin ol.🙏

Göğüs hassasiyetiniz hergün aynı mı kızlar yoksa arada kaybolup geri geliyor mu ?

Şimdi kontrolden çıktım kızlar bebiş iyi kalp atışı da güzel ama kanama alanım küçülmemiş ikinci bir kese gibi duruyor dedi hatta doktor ama bebeğe uzakmış bu da onun nazı dedi dinlenmeye devam haftaya cuma tekrar gideceğim nasıl kurtulunur bu kanama alanından ya
Korkma canım bebiş sağlıklı olduğu sürece telaş yapma, bende de var kanama alanı , kontrolde tekrar göründü, ara ara kum gibi kahverengi lekelenme var, daha doğrusu bir gün var bir gün yok. Doktorum takipte olalım korkulacak bir şey yok dedi progesterona devam ediyorum. Sen kullanıyor musun bir takviye

Canımsın sagol. Kesinlikle aslında bebekliği önemli değil, merdiven tehlikesi olmasa, 3. katta çok büyük bir odam daha var, ama onu kendimden ayrı bir kata koyup uyutamam, büyüyünce çıksın oraya bunlar 10 yaşında girecek ergenliğe BETA BABY’ler 🤭🤭🥰 ayrıca ne kadar oda yaparsam yapayım, tüüm yayıntısı oyuncakları salona taşınacak, burda tüm komşulardan en büyük tecrübem, yaşam alalı en alt kat, ayaklanınca hiçbiri yukarıda olmuyor. Salon tam bir deli evine dönüyor😂😂😂
En uzuldugum de evdeki tehlikeli olabilecek her turlu camli mobilyanın kaldirilmasi sivri koselerin kapatilmasi prizlerin ortulmesi 🤣 ev baskalasim geciriyor ahsjdjdj. Cok guzel bir salonun ortasinda bir anda halidan buyuk oyun mati seriliyor 🤣🙈

Göğüs hassasiyetiniz hergün aynı mı kızlar yoksa arada kaybolup geri geliyor mu ?
Hiç kaybolmuyor canım, bende son 1 haftadır başladı, zaten memeler büyük iyice büyüdü, Normalde evde sütyensiz gezerdim, çok acıyor sütyen takmadan duramıyorum, ev tipi geniş rahat sütyenlerim var onları takıyorum merdivenlerde inip çıkarken bile acıyor ve ateşli.

Kızlar ben 5 haftalığım bugün keseyi gördük minicik. Ama az önce kahve lekelenme başladı peçete geliyor tuvalete gittikçe ağrım yok sizde de oluyor mu

Acimasi anlaminda mi? Benim agri gibi yok dokunamiyorum sadece ajdjdj her gun ayni duzeyde degil ama kaybolmuyor da
Benim acıyor da mesela bazen çok bazen az ama hiç öyle ciddi bi acıma olmadı şimdi az acıyor ya ona taktım 🤣

Kızlar ben 5 haftalığım bugün keseyi gördük minicik. Ama az önce kahve lekelenme başladı peçete geliyor tuvalete gittikçe ağrım yok sizde de oluyor mu
Hepimizde oldu neredeyse progestan kullandık canım

En uzuldugum de evdeki tehlikeli olabilecek her turlu camli mobilyanın kaldirilmasi sivri koselerin kapatilmasi prizlerin ortulmesi 🤣 ev baskalasim geciriyor ahsjdjdj. Cok guzel bir salonun ortasinda bir anda halidan buyuk oyun mati seriliyor 🤣🙈
Bizim ev evrim geçirecek evriiim, içinden geçecek çocuk, el kadar çocuk fırtına estirecek hem ev hem bahçe, yüzme havuzu var, onun etrafına bile tamamen cam korkuluk takılacak, en az 3 sene göze hitap edecek dekorasyon beklentim sıfır😂😂 o rengarenk oyun halısını ve dev bir barbie evini şuan salonun ortasında gözümün önüne getiriyorum, amaaaaan yapsın yaaa anasının minik kuşu🥹🥹 herşey onun💕

Benim acıyor da mesela bazen çok bazen az ama hiç öyle ciddi bi acıma olmadı şimdi az acıyor ya ona taktım 🤣
Ahahahahah bugunku takilma mevzusu belli oldu senin sskdkfkkf. Benimki de hani olumcul degil aciyor mu aciyor o kadar 😬 zaten pek yok kendime kadar ajdjdjdj

Herkesten progestan duyuyorum daha mı etkili diye düşünmeye başladım. Lekeler ağrı olmadıkça sorun olmaz değil mi
Bende ağrı da var canım zaman zaman giren. Leke kırmızı kana ve dayanılmaz bir agrıya dönmediği sürece sorun yok dedi doktorum. Bu arada benım lekelenmem başlayınca duphaston dedi, hocam var zaten progesteron dedim, aa tamam devam dedi doz arttırdı. Yani etkileri aynı bence, firma isim farkı.

Bende ağrı da var canım zaman zaman giren. Leke kırmızı kana ve dayanılmaz bir agrıya dönmediği sürece sorun yok dedi doktorum. Bu arada benım lekelenmem başlayınca duphaston dedi, hocam var zaten progesteron dedim, aa tamam devam dedi doz arttırdı. Yani etkileri aynı bence, firma isim farkı.
Günde 3 e çıkabilirsin leke olunca demişti doktorum ben de bugün öyle yapacağım ama tedirgin oluyorum leke görünce bir düşüğüm oldu aklıma hep o geliyor

Back
X