- Konu Sahibi Mervenur277
- #19.081
Doktor hurma yemeye basla deyince Eşim hemen 5 kg hurma aldiben hurma ile tatlandırılmış her şeyi yedim hem de abartarak :) bir şey olmaz canım kilolarca hurma yemediğin sürece

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor hurma yemeye basla deyince Eşim hemen 5 kg hurma aldiben hurma ile tatlandırılmış her şeyi yedim hem de abartarak :) bir şey olmaz canım kilolarca hurma yemediğin sürece
bu eşlerin abartma seviyesiDoktor hurma yemeye basla deyince Eşim hemen 5 kg hurma aldi![]()
Ben omega 3 ü ayrı almıyorum kullanıldığım takviyenin içinde var hiç öyle koku yapmıyor bendeki kızlar.Ayy o omega ilacı kokusu beni mahvediyor kullandığım takviyede yoğun balık yağı var elime bile siniyor kokusu![]()
Doktorla telefonda konuştum sadece bakteri yüksek çıkmış lokosit nitrit esrolit normal çıkmış dedi o yüzden ilaca gerek duymuyoruz dedi10 gün ara verilmesi lazımmış canım
Sadece bakteri yüksek çıkmış diğer değerler normal çıktığı için ilaca gerek yok dedi bana doktorla telefonda konuştum daCanım bende de enfeksiyon çıktı manurol kullandım geçmedi. P ile başlayan bi antibiyotik verdi onu da kullandım kullanırken geçti ama sonra yine geldi. Şimdi purinol verdi doktor günde 3 kez 10 gün boyunca kullan dedi. Suya karıştırılarak yapılıyo. Bugün 5. Günüm iyiyim şuan.
Bol su iç o zaman canım.Sadece bakteri yüksek çıkmış diğer değerler normal çıktığı için ilaca gerek yok dedi bana doktorla telefonda konuştum da
Benim takviyemde yoktu, o yüzden ben ekstra alıyorum doktor tavsiyesi ile leş bir tadı varBen omega 3 ü ayrı almıyorum kullanıldığım takviyenin içinde var hiç öyle koku yapmıyor bendeki kızlar.
Yok canım normal yaparsam 75. Yıl kadın doğum da yaparım şehir hastanesi temizlik açısından güzel ama doktor ebeler hemşireler hep tecrübesiz o yüzden istemiyorum sen hangi hastaneye geçtinEvet tatlım senin durumdan kaynaklıdır bencede
Ben hastaneyi değiştirdim, baya oldu ,sen doğumu şehirde hastanesinde mi yapacaksın artık
Benimde multivitaminin içinde var,ayrıca kullanmıyorumBen omega 3 ü ayrı almıyorum kullanıldığım takviyenin içinde var hiç öyle koku yapmıyor bendeki kızlar.
Evet ya tecrube önemli bencedeYok canım normal yaparsam 75. Yıl kadın doğum da yaparım şehir hastanesi temizlik açısından güzel ama doktor ebeler hemşireler hep tecrübesiz o yüzden istemiyorum sen hangi hastaneye geçtin
Öyle yapacağım mecbur eşim gidip doktora düşük tehlikesi var ondan gelemedi deyince doktor tedirginlik yaşadı Bi an erken doğum riskim var halbukiBol su iç o zaman canım.
Hastaneden yana pek şansın yaver gitmedi gibi. İnşallah doğumda çok çok güzel insanlarla karşılaşırsın canım.Öyle yapacağım mecbur eşim gidip doktora düşük tehlikesi var ondan gelemedi deyince doktor tedirginlik yaşadı Bi an erken doğum riskim var halbukiteste bile bakmak istemedi yanlış ilaç veririm diye geri ben konuştum adam öyle baktı dün doktor bir progestan bile yazamamıştım onu yazdırdım o nasıl hastaneymiş doktormuş da ilacı yazamadı dedi sağolsun aile hekimi en azından onu yazdı
Yok canım ebeler de yine tecrübesizmiş kaç kişiden duydum ebenin yönlendirmesi ve desteği lazım öyle açıklığa bakıp gidiyorlarmış bende öyle doğum yapamam yani hastane yaptınız bari tecrübeli sağlık çalışanı da alsalardı hep yeni mezunları atmışlar oraya dünkü doktor yattığım zaman sırf ipe bakmak için alttan baktı dünde kilosunu bile kontrol etmedi böyle doktor olmazki liv de hangi doktor yapacak orası güzel oğlumda gittim ama doğumu yine orda yapmadımBenimde multivitaminin içinde var,ayrıca kullanmıyorum
Bendekinde de koku yok bence
Evet ya tecrube önemli bencede
Evet temizlik düzen insanı bi cezbediyor sehir hastanesinde ama sen yatış yaptığında baya bi olumsuzdu hemsireler.
Doktorlar ebeler iyidir belki ama
Ben Liv e geçtim ,inşallah doğumda da sonrasında da memnun kalırım
Ben 6 haftalık falandı mersin medicalden doğum paketi aldım 74500 benimEvet kizlar doğum iyice yaklasiyor hepiniz hastanelerimiz sen fiyat bilgisi almissinizdir diye düşünüyorum akşam bir ara Nisan annelerine göz gezdirdim her şehirden ayrı bir meblağ gördüm 75 binlere kadar hem demerak ettim sizlere ne fiyat verdiler ben başlatıyorum benim doktorum hastane bünyesinde çalışmıyor kendi özel muayenehanesi var ancak tüm hastanelerde doğum yapabiliyorum hepsiyle anlaşması var normal ve sezaryen fiyatı aynı 52 bin TL
Can benim.az snra kontrolum ama vajinal dogum.icin sanirim hurma brn sezeryan olucam.muhtemel yeme diycek banaKızlar kontrolüm vardi gorundum doktora çok şükür hereey normaldi.32 haftalik gebeyim.Hurma tuketimine başlayabilirsin dedi erken değil mi hurma için.Bugun kontrole gidecek olan arkadaşlar varsa kendi doktorlarına sorabilirler mi kacinci haftada başlayalım diye.birkac doktor görüşü almis oluruz
Aynen sırf peritonolog için oraya gittim yoksa diğer hastane daha tecrübeli ama hastane eski dikişi attırınca da hep kontrol diye gittik en son işte hastane değiştirdim onda da yatış dedi diye peritonologa gitmek zorunda kaldık bayramı atlatırsam yine diğer hastaneye gideceğimHastaneden yana pek şansın yaver gitmedi gibi. İnşallah doğumda çok çok güzel insanlarla karşılaşırsın canım.
Ben aylar önce doğum paketi aldım Ataşehir Medicalpark, 57 bin tl gibi bir fiyattı yanlış hatırlamıyorsam. Tahliller, nstler, muayene, baba check up, topuk kanı,ilk aşılar, normal (1 gece)/sezaryen(2gece) doğum her şey dahil almıştım. Ama şuan fiyatlar bunun 3 katı filan.Evet kizlar doğum iyice yaklasiyor hepiniz hastanelerimiz sen fiyat bilgisi almissinizdir diye düşünüyorum akşam bir ara Nisan annelerine göz gezdirdim her şehirden ayrı bir meblağ gördüm 75 binlere kadar hem demerak ettim sizlere ne fiyat verdiler ben başlatıyorum benim doktorum hastane bünyesinde çalışmıyor kendi özel muayenehanesi var ancak tüm hastanelerde doğum yapabiliyorum hepsiyle anlaşması var normal ve sezaryen fiyatı aynı 52 bin TL
İyi ki almışsın zamanında çok iyi fiyat barındırdıklarına göreBen aylar önce doğum paketi aldım Ataşehir Medicalpark, 57 bin tl gibi bir fiyattı yanlış hatırlamıyorsam. Tahliller, nstler, muayene, baba check up, topuk kanı,ilk aşılar, normal (1 gece)/sezaryen(2gece) doğum her şey dahil almıştım. Ama şuan fiyatlar bunun 3 katı filan.