• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Canım bende de enfeksiyon çıktı manurol kullandım geçmedi. P ile başlayan bi antibiyotik verdi onu da kullandım kullanırken geçti ama sonra yine geldi. Şimdi purinol verdi doktor günde 3 kez 10 gün boyunca kullan dedi. Suya karıştırılarak yapılıyo. Bugün 5. Günüm iyiyim şuan.
Sadece bakteri yüksek çıkmış diğer değerler normal çıktığı için ilaca gerek yok dedi bana doktorla telefonda konuştum da

Evet tatlım senin durumdan kaynaklıdır bencede
Ben hastaneyi değiştirdim, baya oldu ,sen doğumu şehirde hastanesinde mi yapacaksın artık
Yok canım normal yaparsam 75. Yıl kadın doğum da yaparım şehir hastanesi temizlik açısından güzel ama doktor ebeler hemşireler hep tecrübesiz o yüzden istemiyorum sen hangi hastaneye geçtin

Ben omega 3 ü ayrı almıyorum kullanıldığım takviyenin içinde var hiç öyle koku yapmıyor bendeki kızlar.
Benimde multivitaminin içinde var,ayrıca kullanmıyorum
Bendekinde de koku yok bence 😄
Yok canım normal yaparsam 75. Yıl kadın doğum da yaparım şehir hastanesi temizlik açısından güzel ama doktor ebeler hemşireler hep tecrübesiz o yüzden istemiyorum sen hangi hastaneye geçtin
Evet ya tecrube önemli bencede
Evet temizlik düzen insanı bi cezbediyor sehir hastanesinde ama sen yatış yaptığında baya bi olumsuzdu hemsireler.
Doktorlar ebeler iyidir belki ama
Ben Liv e geçtim ,inşallah doğumda da sonrasında da memnun kalırım

Bol su iç o zaman canım.
Öyle yapacağım mecbur eşim gidip doktora düşük tehlikesi var ondan gelemedi deyince doktor tedirginlik yaşadı Bi an erken doğum riskim var halbuki 🤦‍♀️ teste bile bakmak istemedi yanlış ilaç veririm diye geri ben konuştum adam öyle baktı dün doktor bir progestan bile yazamamıştım onu yazdırdım o nasıl hastaneymiş doktormuş da ilacı yazamadı dedi sağolsun aile hekimi en azından onu yazdı

Öyle yapacağım mecbur eşim gidip doktora düşük tehlikesi var ondan gelemedi deyince doktor tedirginlik yaşadı Bi an erken doğum riskim var halbuki 🤦‍♀️ teste bile bakmak istemedi yanlış ilaç veririm diye geri ben konuştum adam öyle baktı dün doktor bir progestan bile yazamamıştım onu yazdırdım o nasıl hastaneymiş doktormuş da ilacı yazamadı dedi sağolsun aile hekimi en azından onu yazdı
Hastaneden yana pek şansın yaver gitmedi gibi. İnşallah doğumda çok çok güzel insanlarla karşılaşırsın canım.

Evet kizlar doğum iyice yaklasiyor hepiniz hastanelerimiz sen fiyat bilgisi almissinizdir diye düşünüyorum akşam bir ara Nisan annelerine göz gezdirdim her şehirden ayrı bir meblağ gördüm 75 binlere kadar hem de 😱 merak ettim sizlere ne fiyat verdiler ben başlatıyorum benim doktorum hastane bünyesinde çalışmıyor kendi özel muayenehanesi var ancak tüm hastanelerde doğum yapabiliyorum hepsiyle anlaşması var normal ve sezaryen fiyatı aynı 52 bin TL

Benimde multivitaminin içinde var,ayrıca kullanmıyorum
Bendekinde de koku yok bence 😄

Evet ya tecrube önemli bencede
Evet temizlik düzen insanı bi cezbediyor sehir hastanesinde ama sen yatış yaptığında baya bi olumsuzdu hemsireler.
Doktorlar ebeler iyidir belki ama
Ben Liv e geçtim ,inşallah doğumda da sonrasında da memnun kalırım
Yok canım ebeler de yine tecrübesizmiş kaç kişiden duydum ebenin yönlendirmesi ve desteği lazım öyle açıklığa bakıp gidiyorlarmış bende öyle doğum yapamam yani hastane yaptınız bari tecrübeli sağlık çalışanı da alsalardı hep yeni mezunları atmışlar oraya dünkü doktor yattığım zaman sırf ipe bakmak için alttan baktı dünde kilosunu bile kontrol etmedi böyle doktor olmazki liv de hangi doktor yapacak orası güzel oğlumda gittim ama doğumu yine orda yapmadım

Evet kizlar doğum iyice yaklasiyor hepiniz hastanelerimiz sen fiyat bilgisi almissinizdir diye düşünüyorum akşam bir ara Nisan annelerine göz gezdirdim her şehirden ayrı bir meblağ gördüm 75 binlere kadar hem de 😱 merak ettim sizlere ne fiyat verdiler ben başlatıyorum benim doktorum hastane bünyesinde çalışmıyor kendi özel muayenehanesi var ancak tüm hastanelerde doğum yapabiliyorum hepsiyle anlaşması var normal ve sezaryen fiyatı aynı 52 bin TL
Ben 6 haftalık falandı mersin medicalden doğum paketi aldım 74500 benim

Kızlar kontrolüm vardi gorundum doktora çok şükür hereey normaldi.32 haftalik gebeyim.Hurma tuketimine başlayabilirsin dedi erken değil mi hurma için.Bugun kontrole gidecek olan arkadaşlar varsa kendi doktorlarına sorabilirler mi kacinci haftada başlayalım diye.birkac doktor görüşü almis oluruz
Can benim.az snra kontrolum ama vajinal dogum.icin sanirim hurma brn sezeryan olucam.muhtemel yeme diycek bana 🤣🤣

Hastaneden yana pek şansın yaver gitmedi gibi. İnşallah doğumda çok çok güzel insanlarla karşılaşırsın canım.
Aynen sırf peritonolog için oraya gittim yoksa diğer hastane daha tecrübeli ama hastane eski dikişi attırınca da hep kontrol diye gittik en son işte hastane değiştirdim onda da yatış dedi diye peritonologa gitmek zorunda kaldık bayramı atlatırsam yine diğer hastaneye gideceğim

Ben aylar önce doğum paketi aldım Ataşehir Medicalpark, 57 bin tl gibi bir fiyattı yanlış hatırlamıyorsam. Tahliller, nstler, muayene, baba check up, topuk kanı,ilk aşılar, normal (1 gece)/sezaryen(2gece) doğum her şey dahil almıştım. Ama şuan fiyatlar bunun 3 katı filan.

Ben aylar önce doğum paketi aldım Ataşehir Medicalpark, 57 bin tl gibi bir fiyattı yanlış hatırlamıyorsam. Tahliller, nstler, muayene, baba check up, topuk kanı,ilk aşılar, normal (1 gece)/sezaryen(2gece) doğum her şey dahil almıştım. Ama şuan fiyatlar bunun 3 katı filan.
İyi ki almışsın zamanında çok iyi fiyat barındırdıklarına göre

Back
X