Annem 10 lu almış bence 10 lu mantıklı her şeyi tam eksiksiz. Eve geçince de 5 li olanlardan devam sanki set takımlılar daha uygun gibi bakıyorum daBi tane 10lu alsam digerlerini 5lilerdenmi alsam acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem 10 lu almış bence 10 lu mantıklı her şeyi tam eksiksiz. Eve geçince de 5 li olanlardan devam sanki set takımlılar daha uygun gibi bakıyorum daBi tane 10lu alsam digerlerini 5lilerdenmi alsam acaba
Dimi kendi gözümle koyarım canım hepsini yavaştan başlayacağım almaya birkaç haftayaEn az 4 takım koy lazım oluyor .Ben az götürmüştüm battaniye falan ,kustu tuvaletini yaptı derken yetmedi evden takviye yaptik.
Maşallah allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEki Görüntüle 3567945 Biz kocaman olmuşuz teyzeleri günümüzde önde gidiyormuşuz gayet sağlıklıyız iki gündür lekem durmuyor birde hasta oldum çok fena öksürüyorum. Ateşimde yükselince iletişime geçtim doktorla bu gün muayneye çağırdı. Ufak bir kanama alanımız olmuş. Öksürük hapşırık şiddetli olunca kasılma yapmış. Kese büyüdüğü için yerleşme aşamasında ufak bir kopma gibi birşey olmuş ama normal dedi ileri aylarda bile olabilen bir şeymiş. Öksürük için Notuss şurup verdi. 3 hafta sonra gel cinsiyetini söyleyeyim dedi birde zeka testi yapacağız.
İkili testi kastediyorlarMaşallah allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Afedersiniz zeka testi derken?
Genetik test oluyor evet anladım amaİkili testi kastediyorlar
Canım bende 10+5 oldum ha bire geceden beri batma oluyor idrar yolumu rahim mi anlamadım. Ayaktayken de uzanırken de oluyor. Allahtan yarın sabah kontrol varKızlar 10+4 olduk biz bugün. Ama bugün bebeği hissettiğim yerde batma gibi bir his var. Sizde de oldu mu? Telaş yapmalı mıyım?
Bende anlamadım zeka diyinceGenetik test oluyor evet anladım ama
zeka diyince bi şey ettim absürt geldi açıkçası..
Maşallah ne güzel sağlıkla kucağına al inşallah. Cinsiyet neKızlar bende Fetal yaptırdım ay Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun sonuclarım güzel geldi![]()
Bu sene erkek senesi demişlerdi, benimde erkek canımMaşallah ne güzel sağlıkla kucağına al inşallah. Cinsiyet ne
Hayırlı olsun sonuçlarınız, cinsiyet sağlıkla gelsin inşallah.Bu sene erkek senesi demişlerdi, benimde erkek canım
sağlıklı olsun gerisi hiç mühim değil allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
bir ara tüp bebek başlıkları altında sürekli geziyordum şimdi ise gebelik başlıklarındayım Allah’ıma şükürler olsun![]()
Çok teşekkür ederim inşallah allahım bekleyen herkesin sağlıkla kucağına almasını nasip etsinnnn ahaha valla öyle erkek heppppHayırlı olsun sonuçlarınız, cinsiyet sağlıkla gelsin inşallah.bu sene gerçekten erkek senesi ya herkesin erkek bebesi
![]()
Keşke bende yiyemeseydim şimdiden kalçam büyüdü nefret ediyorum bu durumdan.Ben dogru duzgun bisey yiyemiyorum ondan alamadim sanirim bulantilardan dolayi.
O korku bende de varAyy iyi bari9ay sonunda duba gibi olurum diye korktum
![]()
4. Aydan sonra daha çabuk büyüyor doğruKızlar hangi beden tablosuna göre almam gerekiyor? 0-3 ay çok giyilmez, çok hızlı büyüyor diyenler oldu. Hangi bedenler tercih edilmeli?
2 haftaya belli olacak inşallah haftaya fetal dna bakılacak hayırlı olsun inşallah sonucum güzel gelsinÇok teşekkür ederim inşallah allahım bekleyen herkesin sağlıkla kucağına almasını nasip etsinnnn ahaha valla öyle erkek hepppp
sizin belli mi cinsiyet![]()
Canım bu değil normal sonuçları doktorun vericek sana. Cinsiyeti belli mi bebeğininkızlar bu normal yazıyor ama hıc anlamıyorum ne demek bakabılırmısınız?