Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Evde yatabiliyomusun canim?

Erkeklerin hepsi ayni canim benimkide guzel yaptigim biseyi asla takdir etmez ama eksik gordugunu hemen soyler alistim artik fazla takmiyorum ama birazda olsa kiriliyorum

Herkese selam epeydir takip edemedim umarım herkes iyidir vakit azalmaya başladı beni telaş bastı cuma kontrol vardı boynuna 2 tur kordon dolanmış çok hareketli zaten. Dr doğum için 39. Hafta dedi. Bayram dönüşü izne çıkıyorum kıyafetlerini yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum çanta hazırlayan var mı hiç?

Ben hastane için kıyafetleri hurçlara koydum ama henüz valize yerleştirmedim çekmecede duruyorlar öyle bu hafta göğüs pompasını, biberonu vs dezenfekte edip koyacağım bir de ıslak mendili henüz sipariş etmedim onları falan hallederim.

Yıkanıp ütülendiyse gerisi kolay canım, ben de 6 aya kadar olanları çıkardım daha yıkamadım gözümde büyüyor ikinci olunca böyle oluyor herhalde Migros indiriminden kızıma bez alırken bebiş için de aldım. Islak mendil de kızımın stoklarından kullanılır. Bir tek emzik ve biberon ucu alışverişi yaptık. İsimli tulum hediyelik ve kapı süsü kaldı

birde hastane çantasını hazırlayan arkadaslar lıste alabılırmıyım bende hazırladım ama hep unuttugum birşey varmış gibi geliyor

Kizlar miyom varken normal dogum oluyor mu acaba???doktoruma sormadim hic ama sorucam
Benim arkadaşımda myom vardı sezaryen oldu canım. Kesinlikle olunmuyo mu bilmiyorum ama. Ben hamile kalmadan önce aldırmıştım. Çünkü onun içinde yine ameliyat olmak gerekiyo. Arkadaşın doktoru ikisini bir arada alalım demiş.

Benim bitti canım ben baya erken başlamıştım almayada zaten heyecanımdan kızkardeşim geldi saolsun bir kaç gün onunla yaptık. Evi düzenliyorum ama elencek şeyleri eledim temizlik yaptırdık. Son doğuma gitmeden perdeleri yıkattırıp genel bir temizlik daha yaptırıcam Başak burcuyum ben istediğim gibi düzenim olmayınca aşırı mutsuz oluyorum. Her şeyi de kontrol etme takıntım var annelikle birlikte ne olacak bakalım. Gerçi bu durum baya hareketli de geçirmeme sebep oldu düşününce orayı topla burayı düzenle derken gündüzleri çok az oturdum.

merhaba kızlarrr enerjinizden bendeee istiyorumm ama şu saat olmuş anca uyanabildim düzgün uyuyamıyorum bir tek soluma yatmak zorunda olduuğum için mide ağrısı da hat safhada mahvoluyorum size birşey sorucaktım 32+1 de kontrole gittiğimde bebeğim 1840 gramdı doktorum herşey normal dedi ama bi kaç gündür aklıma takıyorum tam 31 haftada da 1730 felandı yani haftalık kilo alması çok az geldi sanki kilo aldıracak herşeyi de tüketiyorum ama çok taktım bu duruma

Selam canım. Bence yanlış ölçüm olmuştur. Bu haftalarda hızlı aliyolar kilo

Benim bebeğimin eşyaları hazır yıkadim utuledim benim pijamalar kargoda gelsin yikancak utulencek listem hazır birazdan Dr a gidicem geldiğimde biberon emzik pompaların sterilizasyonunu yapicam onlar da hazır olsun bayramdan sonra koycam kapatcam bavulu

birde hastane çantasını hazırlayan arkadaslar lıste alabılırmıyım bende hazırladım ama hep unuttugum birşey varmış gibi geliyor
Kendimce minimal bir çanta hazırladım ben. Mümkün olduğunca zorunlu olmayan şeyler koymadım.