- 31 Ekim 2022
- 312
- 193
- 33
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.941
Yok canım bana öyle bir şey demedi, eşinle raporun bir ilgisi yok. Raporu yazdılar geçtiler. Niye çağırdı anlamadım
Bazi doktorlar, ebeler esleri de dahil etmek istiyorlar bu surece. Bence cok zorlamiyorsa olumlu bir sey. Belki esiniz hic gelmediyse sizinle o yuzden demistir.Valla zaten doktora uyuz oldum birde bu eklendi üstüneşaka gibi y
Canım maşallah umarım hep güzel haberler alırsın alırız hepimizKizlarr bizde kontrolden geldik sata göre 31+4 usge göre 31+6 w yiz. Bebeğim 1700 Gr olmuş 41 cm boy herşey yolunda çok şükür gözleri açıktı çok değişik geldi öyle görmek12 Mayıs beklerse sezaryen günümüz
Bazi doktorlar, ebeler esleri de dahil etmek istiyorlar bu surece. Bence cok zorlamiyorsa olumlu bir sey. Belki esiniz hic gelmediyse sizinle o yuzden demistir.
Benim ebem de bi dahakine esime gore randevu verdi, emzirmeyi konusucakmisiz onun da olmasi onemliymis
Bizimkisi öyle dedi bende anlamadım inan
Çalışabilir raporu için eşim ne alaka bilmiyorum
Bu yüzden olabilir gerçekten hiç düşünmemiştimBazi doktorlar, ebeler esleri de dahil etmek istiyorlar bu surece. Bence cok zorlamiyorsa olumlu bir sey. Belki esiniz hic gelmediyse sizinle o yuzden demistir.
Benim ebem de bi dahakine esime gore randevu verdi, emzirmeyi konusucakmisiz onun da olmasi onemliymis
Ben çalışır aldım eşimi filan sormadı sorsa da ne alaka o mu calıscak benim yerime derdimValla zaten doktora uyuz oldum birde bu eklendi üstüneşaka gibi y
Ben bir kaç gündür ayaklandım ama ağrıdan çok uyuşuyordu yatarken. Kan dolaşımı zayıflıyor muhtemelen ayaklarını biraz yastıkla destekle kaldır yukarı iyi geliyorSürekli yatan arkadaşlarım sizinde bacaklarınız ağrıyor mu
Arkadaşım yalnız değilsin saatlerdir gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum yatsam vuruyor, sağa dönsem kasığım ağrıyor sola dönsem belim ağrıyor sırt üstü zaten yatılmıyorKizlar benim fiziksel konforum tamamen bitti surekli sirt agrisi yatagimda yatsam rahat edemiyorum otursam cocuk butun kaburgalarimi tekmeliyo salona gitsem koltukta da rahat edemiyorum psikolojim bozuldu. Yorul yuruyus yap uyu diyolar zaten 2 saat uyuyabiliyorum gunde. Zaten yorgunum yani! Cok biliyo bunlar
Anne içinbirde hastane çantasını hazırlayan arkadaslar lıste alabılırmıyım bende hazırladım ama hep unuttugum birşey varmış gibi geliyor
Kanama leke durumu vs olabilir canım mutlaka pijama yedekli koymak lazım.Anne için
Gecelik
1 takım pijama
Lohusa pedi
Terlik
Göğüs pedi
Göğüs ucu kremi. Ben sadece bunları koydum
Bebek için
**Hemşireye verilecek
Hastane çıkışı seti 1 adet bez**
2 takım
1 tulum
3-4 tane zıbın
Bez ve ıslak mendil
Ağız mendili
Müslin battaniye yedek
Göğüs pompası ve bebek süt kaşığı.
(Belki bebek için bir kaç bişey daha ekleyebilirim)
Benim biraz zorunlu çünkü benim belimde 4 tane fıtık var ilk kızım normal yolla olmuştu isterdim yine aynı şekilde olmasını ama risk almanın doğru olmadığı söylüyor doktorum o nedenle sezaryen planladık tarihi daha öncede söylemişti tabi sor sende soyluyo çünküCanım maşallah umarım hep güzel haberler alırsın alırız hepimiz
Sezeryan sen mi istedin yoksa zorunlu mu
Bende Sezeryan istiyorum da şimdiden gününü konuşmak gerekir mi bilemeidmm
Sen doğuma kadar devam galibaBen çalışır aldım eşimi filan sormadı sorsa da ne alaka o mu calıscak benim yerime derdim
Benim ağrımıyo canım ama bende bu haftadan itibaren bi ağırlaşmış gibi hissediyorum kendimi. Kalkarken yatarken dönerken filan. 7 aydır yatıyorum valla psikolojik olarak iyice yıprandım.Sürekli yatan arkadaşlarım sizinde bacaklarınız ağrıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?