• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Evde yatabiliyomusun canim?
Genel olarak yatıyorum canım dediğim gibi Bi lavabo Bi yemek bazen de kahvaltıyı dolaptan çıkarıyorum gelip taşıyorlar bir de yürüyüş olsun diye suyumu doldurup geliyorum o kadar hareketim onun dışında yok

Bugün şöyle bi alışveriş yaptım ihtiyaçlarımızı tamamladık sayılır 😍

Eklentiler

• IMG_1343.webp
    IMG_1343.webp
    73 KB · Görüntüleme: 87
Benim bitti canım ben baya erken başlamıştım almayada zaten heyecanımdan😬 kızkardeşim geldi saolsun bir kaç gün onunla yaptık. Evi düzenliyorum ama elencek şeyleri eledim temizlik yaptırdık. Son doğuma gitmeden perdeleri yıkattırıp genel bir temizlik daha yaptırıcam Başak burcuyum ben istediğim gibi düzenim olmayınca aşırı mutsuz oluyorum. Her şeyi de kontrol etme takıntım var annelikle birlikte ne olacak bakalım. Gerçi bu durum baya hareketli de geçirmeme sebep oldu düşününce orayı topla burayı düzenle derken gündüzleri çok az oturdum.
Ay hep böyle güzel heyecanlarınız olsun. Mis gibi olacak belli ki bebis gelmeden önce. 😍
Biraz dinlen artık çok yorma kendini, vücut zaten hemen yorulmaya müsait 😂

merhaba kızlarrr enerjinizden bendeee istiyorumm ama şu saat olmuş anca uyanabildim düzgün uyuyamıyorum bir tek soluma yatmak zorunda olduuğum için mide ağrısı da hat safhada mahvoluyorum size birşey sorucaktım 32+1 de kontrole gittiğimde bebeğim 1840 gramdı doktorum herşey normal dedi ama bi kaç gündür aklıma takıyorum tam 31 haftada da 1730 felandı yani haftalık kilo alması çok az geldi sanki kilo aldıracak herşeyi de tüketiyorum ama çok taktım bu duruma
Selam canım. Bence yanlış ölçüm olmuştur. Bu haftalarda hızlı aliyolar kilo
2-3 defa kontrol etti kilosunu emin olmak için bu yüzden takıldı aklıma süt yoğurt çiğ kuruyemiş kefir tüketiyorum bi sonraki kontrole gitmeye korkuyorum ya almadıysa diye

Benim bebeğimin eşyaları hazır yıkadim utuledim benim pijamalar kargoda gelsin yikancak utulencek listem hazır birazdan Dr a gidicem geldiğimde biberon emzik pompaların sterilizasyonunu yapicam onlar da hazır olsun bayramdan sonra koycam kapatcam bavulu
Ne güzel sağlıcakla gelsin inşallah 🙏 kızım uyuduktan sonra yapıyorum ben de yavaş yavaş onunla birlikte zor oluyor yavaştan toparlansam iyi olcak ama git gide ağırlaşıyor insan bu haftalardan sonra

merhaba kızlarrr enerjinizden bendeee istiyorumm ama şu saat olmuş anca uyanabildim düzgün uyuyamıyorum bir tek soluma yatmak zorunda olduuğum için mide ağrısı da hat safhada mahvoluyorum size birşey sorucaktım 32+1 de kontrole gittiğimde bebeğim 1840 gramdı doktorum herşey normal dedi ama bi kaç gündür aklıma takıyorum tam 31 haftada da 1730 felandı yani haftalık kilo alması çok az geldi sanki kilo aldıracak herşeyi de tüketiyorum ama çok taktım bu duruma

2-3 defa kontrol etti kilosunu emin olmak için bu yüzden takıldı aklıma süt yoğurt çiğ kuruyemiş kefir tüketiyorum bi sonraki kontrole gitmeye korkuyorum ya almadıysa diye
Bana da kilosu az demişti, 28 hafta falandı sanırım sonra hergün ceviz badem kaju süt muz yedim ara öğünde. Biraz biraz arttı öyle. Sonra hasta falan oldum, iştahım gitti komple. En son gitmemde de pek memnun değildi biraz arttırmaya çalış dedi. Yarın yine gideceğim ben de senin gibi stres oluyorum ama bir faydası yok bize. Sağlıklı olsunlar en önemlisi o, kilo alıyor yine sen de elinden geleni yapıyorsun. Minik bir kaymada hatalı ölçüm de oluyor. Sen beslenmeye güzelce devam et stres olmamaya çalış. Doktorun normal olduğu söylemiş üstelik, sen iyi ol ki o da iyi olsun.

Ne güzel sağlıcakla gelsin inşallah 🙏 kızım uyuduktan sonra yapıyorum ben de yavaş yavaş onunla birlikte zor oluyor yavaştan toparlansam iyi olcak ama git gide ağırlaşıyor insan bu haftalardan sonra
Zaten yavaş yavaş gün gün birşeyleri yapınca kolaylık oluyo bı anda yapmamak lazım benim bel fıtıklarım var o yüzden ben yıkama ütüleme işini yapalım 2 ay oldu aşağı yukarı iyiki de agirlasmadan yapmışım şuan okadr ayakta kalamiyorum

Canım yorma kendini zaten stresli günler geçirdin evinin keyfini çıkar yat dinlen bol bol
İnşallah dinlenicem diyorum ama bugün de bebeğin eşyalarını yıkadım yarın ütülerim çantamı hazırlarım sonra bayram telaşı bayramdan hemen sonra da gebe okuluna başlayacağız eşimle 😂

Miyomun bebege bi zarari yok dedi doktor zaten cok kucuktu ama hamile kalinca buyumeye basladi
Evet benim de buyudu, buyumesi normalmis zaten. Bana en basinda demisti, buyuyebilir bunlar hamilelikte diye. Ama doktor rutin kontrollerde bi se demiyo. Sadece bebek makat gelis ve donmuyor diye kordondan veya ondan olabilir belki dedi. Bakalim son 1 haftasi, dondu dondu bizimki 😆 haftaya pazartesi kontrolum var.

Back
X