- 3 Eylül 2015
- 1.501
- 1.876
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.881
Evet Türkiye'de de öyleymiş sanırım en fazla 42 diye duymuştum.Tabii onlar da var. Doğum gecikirse en fazla 10gün ya da 2 hafta bekliyorlar sanırım. Suni sancıyla doğurtmaya çalışıyorlar, olmazsa sezaryen.
Yani dışarıdan müdahale olmadığı sürece bi sorun olmuyor diye anladım ben. Benim doktorum sadece döndürme işlemlerini tavsiye etmedi bu yüzden.Bana detaylida boyunda 1 tur kordon var demislerdi sonra hiç konusu geçmedi aklımda kaldı şimdi sende yazınca
Ay evet belki de o yüzden söylemediler sonraDetaylı haftasında çok küçüklerdi muhtemelen çoktan kurtulmuştur kordondan
Sezaryen olursa miyomlarına müdahale edecekler mi doğumda?Yani dışarıdan müdahale olmadığı sürece bi sorun olmuyor diye anladım ben. Benim doktorum sadece döndürme işlemlerini tavsiye etmedi bu yüzden.
He bi de belki o yüzden (ya da miyomlarımdan) aşağı dönemiyor da olabilir dedi, kafası yukarıda hala çünkü. Normalde endişelenicek bir şey değil yani
Bir araştırma okumuştum, normal doğuma takık kuzey avrupa ülkeleri denemiş bunu eskiden, müdahale etmeden kendi kendine doğmasına. Malesef 42. Haftadan sonra bebek ölümlerinde artış görülmüş, ondan sonra artık 42.haftadan sonra beklenmiyormuş.Evet Türkiye'de de öyleymiş sanırım en fazla 42 diye duymuştum.
Türkiye’de ediyorlarmış, burada ediyorlar mı bilmiyorum. Kesinleşince sorucam ama aklımda. Bir de hamilelikte büyüdü bir tanesi (normalmiş).Ay evet belki de o yüzden söylemediler sonrateşekkür ederim
Sezaryen olursa miyomlarına müdahale edecekler mi doğumda?
Bence 42 bile çok fazla.Bir araştırma okumuştum, normal doğuma takık kuzey avrupa ülkeleri denemiş bunu eskiden, müdahale etmeden kendi kendine doğmasına. Malesef 42. Haftadan sonra bebek ölümlerinde artış görülmüş, ondan sonra artık 42.haftadan sonra beklenmiyormuş.
Benim de kistim vardı hamileliği öğrendiğimde 5 cmdi en son 1 cm e düşmüştü şimdi bebekten görünmüyor tabi hala ordaysa doktorum alır diye düşünüyorum.Türkiye’de ediyorlarmış, burada ediyorlar mı bilmiyorum. Kesinleşince sorucam ama aklımda. Bir de hamilelikte büyüdü bir tanesi (normalmiş).
Bence de yaa, o kadar uzun süre hamile olduğumu hayal edemiyorum.Bence 42 bile çok fazla.
A a ne güzel küçülmüş. Benim bi miyomum görünmeyecek gibi değil, 10cme çıkmıştı en son. Bazen bebek arkasına saklanıyor.Benim de kistim vardı hamileliği öğrendiğimde 5 cmdi en son 1 cm e düşmüştü şimdi bebekten görünmüyor tabi hala ordaysa doktorum alır diye düşünüyorum.
Bence doktorun alır diye düşünüyorum genelde sezaryende temizliyorlar kist ve miyom varsa diye biliyorum.A a ne güzel küçülmüş. Benim bi miyomum görünmeyecek gibi değil, 10cme çıkmıştı en son. Bazen bebek arkasına saklanıyor.
UmarımBence doktorun alır diye düşünüyorum genelde sezaryende temizliyorlar kist ve miyom varsa diye biliyorum.
Umarım senin için de bebis için de her sey en iyi şekilde ilerlerTürkiye’de ediyorlarmış, burada ediyorlar mı bilmiyorum. Kesinleşince sorucam ama aklımda. Bir de hamilelikte büyüdü bir tanesi (normalmiş).
Ya maşallahKızlaaar bebişkomu görmeye gittim her şey yolunda çok şükür çalışamaz raporu aldım 32+0 kilomuz 1942 olmuş yanaklı bir kızteyzelerine selamı var sonraki buluşmamız 2 hafta sonra olacak
Bana doktorum sorduğumda 38+4 olduğum günün tarihini söyledi sanırım 38 i doldurduktan sonra herhangi bir gün alıyorgünaydın kızlar, sezeryan doğum neye göre planlanıyor tarih vs sona kadar beklemiyoruz dimi
Benim de 2 gün sol kolum agirmsti durduk yere krem surup sardım sonra geçtiKızlar selam son 3 gundur sağ kolumda inanılmaz bi ağrı ve uyuşma hissi var yaşayan var mı ?
Canım yorma kendini zaten stresli günler geçirdin evinin keyfini çıkar yat dinlen bol bolZaman sanki hızlanmış gibi ya hiç bir şeye yetişemiyor gibi hissediyorum ilerledikçe geçen hafta çok hızlı geçti eve dönüşüm üstüne temizlik maratonu hastane işleri ve misafir derken bu hafta biraz yavaşlayıp kendi işlerimi halletmeyi düşünüyorum.
Benimde en son gittiğimde tersti 4 aydır makat duruşta zaten cuma günü gideceğim bende merak ediyorum dönmüş mü diye ben normal doğum istiyorum çünküNormal isteseniz bile döndürüyorlarmış da, benim de ters duruyor 28.haftada döndüBize doktor 34.haftaya kadar süre verdi, yoksa sezaryen olacak benim de. Haftaya belli olur
Kordon boynunda ve omuzundaydı geçen sefer, o yüzden sakın döndürme işlerine girişme dedi.
lökositte yüksek çıktıysa kesin yazar bence kendi doktoruna gitBakteri yine 90 çıkmış bazı değerlerde de eser yazıyordu yine ilaç yazarmı acaba doktor yarın gel dedi de oraya gidemem sağlık ocağına göstereyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?