- 23 Eylül 2024
- 440
- 708
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
- #16.801
Son haftalarımızı düşünemiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son haftalarımızı düşünemiyorum![]()
Ah canım hep tecrübesiz insanlara denk geldin, biran önce iyi olursunuz da evine geçersin rahat edersin, Rabbim herkesin yardımcısı olsunBen hala yatıyorum oğluş durmuyor karnım şekilden şekile giriyor bugün de muayene eden doktora gıcık oldum alttan ultrason yapılacak denildi adam ölçüm bile yapmadı arkadaşına ipi gösterdi bak ip böyle kalın buraya atılıyor diye bitirdi hunileşme nasıl dedim öyle bişey gözükmüyor diyor çok derindi dedim yoo diyor adam akıllı ne doktor ne hemşire ne sorumlu var hemşireye kaç seneliksin dedim 10 aylık dedi hepsi öyleymiş tecrübeli kimse yok çıkış dese düşünmeden çıkacağım iğnelerin bitmesini bekliyorum
Bizede doktor ilkinde vuruyoruz ki ikincide sıkıntı olmasın diye dedi ve her gittiğimiz doktor 28.hafta da kesin vurdur dedi, demek ki herkese söylenen farklı canımİlk gebelikte sıkıntı olmuyormuş ikincide kesin yaşıyorlar diye biliyorum bende
Ben küçük bir el çantasına koydumKızlar ben hastane çantamı ufaktan hazırladım. Herşeyi yıkadık ütüledik. Küçük fermuarlı hurçlara yaptım ayrı ayrı bunları bavulamı koysam acaba siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Bende genelde sırt üstü yatıyorum canımKızlar ben sadece sırt üstü yatınca rahat ediyorum başka türlü uyuyamıyorum hiç ama sırt üstü de zararlı diyorlar napıcam bilmiyorum
Geçen hafta başladı bende canımKızlar kaburga ağrısı yaşayan var mıı? Bu haftanın güncellemesi kaburga ağrısı oldu 2 gündür sağ kaburgam sızlıyor hafiften, doktoruma da sorucam yarın ama karın büyüyor diye düşünüyorum
Hep birlikte gezen ağrılarımıza bir yenisi eklendi desenize haftaya Allah kerimGeçen hafta başladı bende canım![]()
Canım benim ya gerçekten çok dua ediyorum sana Allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda biraz daha normale döner de psikolojik olarak rahatlarsın birazKızlar benim artık hergün su gibi kanım boşalıyor plsentadan dolayı, doktor bugün senin durumunda olabilecek bişey dedi ama ben yinede stres yapıyorum böyle olunca, çünkü baya Bi kan geliyor parça da düşüyorşu kanamalar bitse artık, sizde dua edin lütfen
![]()
Yok canım sen negatif olsan uyuşmazlık olurdu pozitif olduğun için öyle Bi ihtimal yokEşinle kan gruplarınız ne acaba bizde ikimiz de pozitifiz ama birimiz 0 birimiz A yine de uyuşmazlık riski var mıdır
Sağol canım benim Allah razı olsunCanım benim ya gerçekten çok dua ediyorum sana Allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda biraz daha normale döner de psikolojik olarak rahatlarsın biraz![]()
Ay ben zararlı diye 5 aydan itibaren hiç yatmadım yanlarım çürüdü resmen siz nasıl yatıyosunuzz kızlarBende genelde sırt üstü yatıyorum canım
İnş canım çıkıyorsun demelerini bekliyorum şeker takibi yapılıyor Bi yandan kan sulandırıcı başlandı erken doğmasın diye iğneler nerem ağrıyor diye tutmaktan yoruldum suyu fazlaydı bugün tek cep 51 dedi doğru mu ölçtü ölçtüyse az mı çok mu Bi sorumlu gelip adam akıllı bişey diyen yok Bi doktor sorumlu olmalı gelip gitmeli burda bir doktor değil 50 doktor sorumlu hepsi ayrı bişey uyguluyorAh canım hep tecrübesiz insanlara denk geldin, biran önce iyi olursunuz da evine geçersin rahat edersin, Rabbim herkesin yardımcısı olsun![]()
Valla ben nasıl rahatsam öyle yatıyorum canım, kendin iyiysen bebiş de iyidir, sende kendini çok sıkma bazen yat istediğin gibiAy ben zararlı diye 5 aydan itibaren hiç yatmadım yanlarım çürüdü resmen siz nasıl yatıyosunuzz kızlar
Belim en çok öyle rahat ediyor sola uyusam da sabah yine sırt üstü uyanıyorum korkuyorum birşey olacak diyeAy ben zararlı diye 5 aydan itibaren hiç yatmadım yanlarım çürüdü resmen siz nasıl yatıyosunuzz kızla
Biran önce çık canım da bidaha o hastaneye gitme bence yoksa doğumda beter yaparlar seni, hep Dua ediyorum Allahım işin ehli vicdanlı insanlarla karşılaştırsınİnş canım çıkıyorsun demelerini bekliyorum şeker takibi yapılıyor Bi yandan kan sulandırıcı başlandı erken doğmasın diye iğneler nerem ağrıyor diye tutmaktan yoruldum suyu fazlaydı bugün tek cep 51 dedi doğru mu ölçtü ölçtüyse az mı çok mu Bi sorumlu gelip adam akıllı bişey diyen yok Bi doktor sorumlu olmalı gelip gitmeli burda bir doktor değil 50 doktor sorumlu hepsi ayrı bişey uyguluyor