- 2 Ağustos 2024
- 729
- 1.049
- 28
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.661
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğrafta 3 ayrı güzellik var
Geçmiş olsun canım bende iki gün manurol kullandım o kadar iyi geldiki , yanıyodum ben resmen hamilelikten sanıyodum bir deBende şimdi kontrolden çıktım arkadaşlar çok şükür bi problem yok minişimizi epey gördük yüzünü bize tam döndüenfeksiyonum içinde manurol verdi. Kilo hayli almışım yarın şeker yüklemesi yapacağız 50 lik
Ay cok tatli masalllah
38 cm normalArkadaşlar merhaba 23. Haftamın içinde detaylıya gittim. Rahim ağzı uzunluğu 38 cm çıktı sizlerin kaç çıkmıştı bu haftalar için normal mi ne diyorsunuz?
Ah be guzelim sende platinden vazgecemeyenlerdensin belli nasil ozledimmmm nasillll bi dogurayim hemen kuafordeym
Şeffaf akıntı iç çamaşırına geçiyor mu canım? Mantar olabilir mantar da şeffaf su gibi akıntı yapabiliyor. Geçmiş olsun içini ferah tut.Kızlar benim sabah belim ve kasıklarım da Bi ağrı vardı kötüydü sonra bel ağrılarım dindi ama kasık ağrılarım hafif hafif ağrıyor Bi hassaslık var ve bugün uzanırken vajinam da sulu Bi ıslaklık hissettim ve çok korkuyorum yarın sabaha doktora randevu aldık, plsenta rahim ağzında olduğu için hep korkum var zaten şuan daha çok arttı korkum. Vajina da su gibi ıslaklık hisseden varmı acaba![]()
Canım endişelenme belki idrar yolu enfeksiyonudur aynısı bana da oldu. 2 gün ilaç kullandık geçti. Panik yapma bence bebiş hareketlerini hissediyosanKızlar benim sabah belim ve kasıklarım da Bi ağrı vardı kötüydü sonra bel ağrılarım dindi ama kasık ağrılarım hafif hafif ağrıyor Bi hassaslık var ve bugün uzanırken vajinam da sulu Bi ıslaklık hissettim ve çok korkuyorum yarın sabaha doktora randevu aldık, plsenta rahim ağzında olduğu için hep korkum var zaten şuan daha çok arttı korkum. Vajina da su gibi ıslaklık hisseden varmı acaba![]()
Benim bekarlıktan beri beyaz sarı akıntım hep oldu canım ilaç kullanmıştım evlendikten sonra ama yinede hep devam etti. hamileliğimin başından beri de beyaz pede leke yapan akıntım oluyor ama bugün ki direk vajina da ıslaklık olunca Bi telaş yaptım, enfeksiyonlarda doğumu veya keseyi etkilediği için endişe ettimŞeffaf akıntı iç çamaşırına geçiyor mu canım? Mantar olabilir mantar da şeffaf su gibi akıntı yapabiliyor. Geçmiş olsun içini ferah tut.
Büyük ihtimalle idrar yolu ve vajinal enfeksiyon var canım ama bugünkü direk ıslaklıktı oyüzden daha çok korktum, umarım kötü bişey değildir dua ediyorumCanım endişelenme belki idrar yolu enfeksiyonudur aynısı bana da oldu. 2 gün ilaç kullandık geçti. Panik yapma bence bebiş hareketlerini hissediyosan
Sarı ve beyaz akıntı normal diyor benim doktorum eğer koku ve kaşıntı yoksa ama mantarda direk su gibi akıntı oluyor hamilelikte 3-4 ay çektim yeni atlattım canım. Zaten yarın sabah gideceksin bir şey varsa bile önlem alınır stres yapma.Benim bekarlıktan beri beyaz sarı akıntım hep oldu canım ilaç kullanmıştım evlendikten sonra ama yinede hep devam etti. hamileliğimin başından beri de beyaz pede leke yapan akıntım oluyor ama bugün ki direk vajina da ıslaklık olunca Bi telaş yaptım, enfeksiyonlarda doğumu veya keseyi etkilediği için endişe ettim
Canım geçmiş olsun. Önemli bişey değildir inşallah. Geçen hafta bende de oldu. Mantar dedi Dr. Fitil kullandım hemen geçti şükür. Zaten yarın gidecekmissin Dr a. İçin de rahat ederBenim bekarlıktan beri beyaz sarı akıntım hep oldu canım ilaç kullanmıştım evlendikten sonra ama yinede hep devam etti. hamileliğimin başından beri de beyaz pede leke yapan akıntım oluyor ama bugün ki direk vajina da ıslaklık olunca Bi telaş yaptım, enfeksiyonlarda doğumu veya keseyi etkilediği için endişe ettim
Hadi ya nasıl atlattın canım, bende de vardı ama önceden öğrenmiştim ama geçtiğini düşünüyorum çok zor geçtiğini söylüyorlar bide şimdi hamileyim nasıl geçer bilmiyorumSarı ve beyaz akıntı normal diyor benim doktorum eğer koku ve kaşıntı yoksa ama mantarda direk su gibi akıntı oluyor hamilelikte 3-4 ay çektim yeni atlattım canım. Zaten yarın sabah gideceksin bir şey varsa bile önlem alınır stres yapma.
Bol su içtim, vajinal bölgeyi sürekli kuru tuttum, şekerli ürünleri azalttım ve uzanırken, dinlenirken iç çamaşırı giymiyorum havalandırıyorum tüm bunlardan sonra su gibi akıntım bitti çok şükür.Hadi ya nasıl atlattın canım, bende de vardı ama önceden öğrenmiştim ama geçtiğini düşünüyorum çok zor geçtiğini söylüyorlar bide şimdi hamileyim nasıl geçer bilmiyorum
Canım bence ıslaklık normal cok fazla olmadıgı taktirde korkma renksiz akıntıdır belki sana öyle geldi enfeksiyon vs de olabilirHadi ya nasıl atlattın canım, bende de vardı ama önceden öğrenmiştim ama geçtiğini düşünüyorum çok zor geçtiğini söylüyorlar bide şimdi hamileyim nasıl geçer bilmiyorum
Bende lavaboya gittiğimde yanıyorum canım öyle rahatsız edici ki gerçekten enerjiyi düşürüyor insanın benimde hemen geçer inşallahGeçmiş olsun canım bende iki gün manurol kullandım o kadar iyi geldiki , yanıyodum ben resmen hamilelikten sanıyodum bir deşuan rahat rahat uyuyorum
Bende öyle yapayım canım sağolBol su içtim, vajinal bölgeyi sürekli kuru tuttum, şekerli ürünleri azalttım ve uzanırken, dinlenirken iç çamaşırı giymiyorum havalandırıyorum tüm bunlardan sonra su gibi akıntım bitti çok şükür.
Aynen canım hepsi olabilir, insan herşeyde tedirginleşiyor işte. Yarın doktorum ne diyecek bakalım. Güzel haberler Alırım Allahın izniyleCanım bence ıslaklık normal cok fazla olmadıgı taktirde korkma renksiz akıntıdır belki sana öyle geldi enfeksiyon vs de olabilir