- 14 Ocak 2024
- 75
- 82
- 8
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.661
Ben yaptirdim sinirda cikti sekerim doktor diyet yapacaksin uc hafta sonra tekrar olcecegiz dedi:/Kızlar Selam şeker yüklemesi yaptırdınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptirdim sinirda cikti sekerim doktor diyet yapacaksin uc hafta sonra tekrar olcecegiz dedi:/Kızlar Selam şeker yüklemesi yaptırdınız mı?
Benim oğlum olacak ama canım inanılmaz çikolata canım istiyor şerbetli şeylerden ziyade çikolataKizzlarr aranızda çikolata tatli isteği aşırı olan var mi ben 25. Haftamdayim ama deli gibi tatli istyor cnm öyle böyle değil anlatamam Allah nasip edersede kız bebişim olacak ama bu tatli isteği hat safhada
Benim hep çok düşük, sabahları 9-5 gün içerisinde de maksimum 11 -7 oluyor. Gece de yine düşüyor. Nabız 90-100 arası değişiyor. Bence yakında aile hekimi varsa hemen gidip yaptırın 3 hafta aklınızda kalacağına içiniz rahat etmiş olur .Sizin tansiyon kaç benim 13-9 a yakın çıkıyor 12.8/8.5 gibi mesela nabiz da 105 falan dr tahlil yapıcaz dedi ama taa 3 hafta sonra protein kaçağından şüpheleniyor..
75 gr yaptırdım. Normal çıktı benimKızlar Selam şeker yüklemesi yaptırdınız mı?
Ben yemekten bir 15-20 dk sonra yürüyüşe çıkıyorum akşamları 1-2 km turluyorum bayağı iyi geliyor. Benim gaz yok da mide suyu ağzıma geliyor iğrenç bir şeyKızlar artık yemekten sonra karnım midem acayip şişiyor ve ağrısı sırtıma kadar vuruyor, gaz sıkışıyor ama affedersiniz zor da çıkarıyorum, artık bişey yemekten korkuyorum böyle olan varmı
Benim asiri tatli duskunlugum vardir heleki baklavaya cok cok duskunumdur lakin hamileligimin badindan beri sifir tatli istegi cok ilginc 22.haftadayim.hicte gelmedi o istek kndime cok sasriyorumKizzlarr aranızda çikolata tatli isteği aşırı olan var mi ben 25. Haftamdayim ama deli gibi tatli istyor cnm öyle böyle değil anlatamam Allah nasip edersede kız bebişim olacak ama bu tatli isteği hat safhada
Bnd3 bende yuruyus cok rahatlatiyorBen yemekten bir 15-20 dk sonra yürüyüşe çıkıyorum akşamları 1-2 km turluyorum bayağı iyi geliyor. Benim gaz yok da mide suyu ağzıma geliyor iğrenç bir şey
Bir de yorulmuş oluyorum sanki o yorgunluk bir tık daha uyumama yardımcı oluyor. Benim uykularım çok kötü halde yaBnd3 bende yuruyus cok rahatlatiyor
Ben haftaya tetanoz 2. Doz ile birlikte yaptıracağım 50lik canım. Bu hafta ise basladım adapte olmaya calısıyorum cünküKızlar Selam şeker yüklemesi yaptırdınız mı?
Bugün tam olarak bunu hissettim az yoruldum ev içerisinde belim ağrıyor sağ kolum resmen sızlıyor.Sürekli yorgunum ,yere eğilsem destek almadan asla kalkamıyorum 1,2 gündürrBen acayip ağırlaştım, hareketlerim epey kısıtlandı. Göbeğim de artık kocaman oldu. Yere otururursam kalkarken filan zorlanıyorum sizde durumlar nasıl ?
Gece uyumak da mesele, sağa dön olmuyor sola dön olmuyor sırt üstü yatarsam başım filan dönüyor çok mu erken başladım ben yoksa herkes aynı mı?
Ya aynen belimden bazen bacağıma vuruyor kalçama filan. Çok mu kilo aldım acaba dedim kilom da aynı az önce tartıldım.Bir de kasıklarım ağrıyor ara ara son 1 haftadır hiçbir şeyden keyif almayacak hale geldimBugün tam olarak bunu hissettim az yoruldum ev içerisinde belim ağrıyor sağ kolum resmen sızlıyor.Sürekli yorgunum ,yere eğilsem destek almadan asla kalkamıyorum 1,2 gündürr
Ben varım canım bunları yazarken bi yandan öbür elimle tatlımı yiyorum çok kilo almamdaki en büyük etken bu zaten benim de kızım olacak demek tatlı hakkı olayı hurafeymişKizzlarr aranızda çikolata tatli isteği aşırı olan var mi ben 25. Haftamdayim ama deli gibi tatli istyor cnm öyle böyle değil anlatamam Allah nasip edersede kız bebişim olacak ama bu tatli isteği hat safhada
Bana yürümek felan yasak olunca hicbişey yapamıyorum plsentam rahim ağzında buda beni daha çok etkiliyor, sürekli kasığımda hassasiyet var otururken kalkarken bile ameliyatlı gibi kalkıyorumBen yemekten bir 15-20 dk sonra yürüyüşe çıkıyorum akşamları 1-2 km turluyorum bayağı iyi geliyor. Benim gaz yok da mide suyu ağzıma geliyor iğrenç bir şey
Bende aynı sekilde kesin seker var herhalde dedimBenimde 24. Hafta gibii tatlı isteğim çok arttı daha öncesinde çok yememiştimm ,okadar yiyordumki şeker fln çıkarsa diye çok korkmuştum
Bencede hurafe ya ama özellikle 10 gündür Öyle böyle değil bu istek başlarda yoktuBen varım canım bunları yazarken bi yandan öbür elimle tatlımı yiyorum çok kilo almamdaki en büyük etken bu zaten benim de kızım olacak demek tatlı hakkı olayı hurafeymiş
Gebeliğin sonuna kadar mı yatman gerekiyormuş ? Umarım kalanını sıkıntısız atlatırsın, hareketsizlikte etkiliyordur seni o zaman :/Bana yürümek felan yasak olunca hicbişey yapamıyorum plsentam rahim ağzında buda beni daha çok etkiliyor, sürekli kasığımda hassasiyet var otururken kalkarken bile ameliyatlı gibi kalkıyorum
Hayırlı olsun canım ben şimdilik bulunsun diye acura almıştım duruma göre ihtiyaç olursa kaliteli bir şey alacağım. İnşallah bol bol sütümüz olurKızlar süt pompasını aldım. Elektrikli lansinoh tercih ettim. Şuan amazonda indirimde aklında olan varsa.