• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    148
Kizzlarr aranızda çikolata tatli isteği aşırı olan var mi ben 25. Haftamdayim ama deli gibi tatli istyor cnm öyle böyle değil anlatamam Allah nasip edersede kız bebişim olacak ama bu tatli isteği hat safhada
Benim oğlum olacak ama canım inanılmaz çikolata canım istiyor şerbetli şeylerden ziyade çikolata 🤤

Kızlar artık yemekten sonra karnım midem acayip şişiyor ve ağrısı sırtıma kadar vuruyor, gaz sıkışıyor ama affedersiniz zor da çıkarıyorum, artık bişey yemekten korkuyorum 😔böyle olan varmı

Sizin tansiyon kaç benim 13-9 a yakın çıkıyor 12.8/8.5 gibi mesela nabiz da 105 falan dr tahlil yapıcaz dedi ama taa 3 hafta sonra protein kaçağından şüpheleniyor..
Benim hep çok düşük, sabahları 9-5 gün içerisinde de maksimum 11 -7 oluyor. Gece de yine düşüyor. Nabız 90-100 arası değişiyor. Bence yakında aile hekimi varsa hemen gidip yaptırın 3 hafta aklınızda kalacağına içiniz rahat etmiş olur .

Kızlar artık yemekten sonra karnım midem acayip şişiyor ve ağrısı sırtıma kadar vuruyor, gaz sıkışıyor ama affedersiniz zor da çıkarıyorum, artık bişey yemekten korkuyorum 😔böyle olan varmı
Ben yemekten bir 15-20 dk sonra yürüyüşe çıkıyorum akşamları 1-2 km turluyorum bayağı iyi geliyor. Benim gaz yok da mide suyu ağzıma geliyor iğrenç bir şey

Kizzlarr aranızda çikolata tatli isteği aşırı olan var mi ben 25. Haftamdayim ama deli gibi tatli istyor cnm öyle böyle değil anlatamam Allah nasip edersede kız bebişim olacak ama bu tatli isteği hat safhada
Benim asiri tatli duskunlugum vardir heleki baklavaya cok cok duskunumdur lakin hamileligimin badindan beri sifir tatli istegi cok ilginc 22.haftadayim.hicte gelmedi o istek kndime cok sasriyorum

Ben acayip ağırlaştım, hareketlerim epey kısıtlandı. Göbeğim de artık kocaman oldu. Yere otururursam kalkarken filan zorlanıyorum sizde durumlar nasıl ?

Gece uyumak da mesele, sağa dön olmuyor sola dön olmuyor sırt üstü yatarsam başım filan dönüyor çok mu erken başladım ben yoksa herkes aynı mı?

Ben acayip ağırlaştım, hareketlerim epey kısıtlandı. Göbeğim de artık kocaman oldu. Yere otururursam kalkarken filan zorlanıyorum sizde durumlar nasıl ?

Gece uyumak da mesele, sağa dön olmuyor sola dön olmuyor sırt üstü yatarsam başım filan dönüyor çok mu erken başladım ben yoksa herkes aynı mı?
Bugün tam olarak bunu hissettim az yoruldum ev içerisinde belim ağrıyor sağ kolum resmen sızlıyor.Sürekli yorgunum ,yere eğilsem destek almadan asla kalkamıyorum 1,2 gündürr

Bugün tam olarak bunu hissettim az yoruldum ev içerisinde belim ağrıyor sağ kolum resmen sızlıyor.Sürekli yorgunum ,yere eğilsem destek almadan asla kalkamıyorum 1,2 gündürr
Ya aynen belimden bazen bacağıma vuruyor kalçama filan. Çok mu kilo aldım acaba dedim kilom da aynı az önce tartıldım.Bir de kasıklarım ağrıyor ara ara son 1 haftadır hiçbir şeyden keyif almayacak hale geldim

Ben varım canım bunları yazarken bi yandan öbür elimle tatlımı yiyorum 😂 çok kilo almamdaki en büyük etken bu zaten benim de kızım olacak demek tatlı hakkı olayı hurafeymiş 😂

Ben yemekten bir 15-20 dk sonra yürüyüşe çıkıyorum akşamları 1-2 km turluyorum bayağı iyi geliyor. Benim gaz yok da mide suyu ağzıma geliyor iğrenç bir şey
Bana yürümek felan yasak olunca hicbişey yapamıyorum 😔 plsentam rahim ağzında buda beni daha çok etkiliyor, sürekli kasığımda hassasiyet var otururken kalkarken bile ameliyatlı gibi kalkıyorum

Ben varım canım bunları yazarken bi yandan öbür elimle tatlımı yiyorum 😂 çok kilo almamdaki en büyük etken bu zaten benim de kızım olacak demek tatlı hakkı olayı hurafeymiş 😂
Bencede hurafe ya ama özellikle 10 gündür Öyle böyle değil bu istek başlarda yoktu

Bana yürümek felan yasak olunca hicbişey yapamıyorum 😔 plsentam rahim ağzında buda beni daha çok etkiliyor, sürekli kasığımda hassasiyet var otururken kalkarken bile ameliyatlı gibi kalkıyorum
Gebeliğin sonuna kadar mı yatman gerekiyormuş ? Umarım kalanını sıkıntısız atlatırsın, hareketsizlikte etkiliyordur seni o zaman :/

Back