• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ben okadar hastaydım ki ebem yürümekte ısrar etmesine ragmen sanciyi bile yatarak cektim 40 dk da 2 cm den 10 cm oldu acilmam çatalda doğurdum ne kesi ne yırtık oldu bol perine masajı yapmıştım 38. Haftadan sonra odevlerime cok çalışmıştım nefes egzersizleri yapmıştım ve en önemlisi hep kolay doğum hayal etmiştim öylede oldu

Hiç unutmam evde sancıdan kıvranıyordum ebeyi alıp hastaneye geçicez arabaya bindiği gibi sakin ol nefes al daha iyi olacaksın demişti o dkdan sonra nefese odaklandim ve sadece bebek çıkacağı zaman sesim cıktı sessizce karşıladim hep dalgaları. En güzel en kolay doğumu hayal edelim öyle olsun ben hayal kurarken bile gülerdim istemsiz gerçekten aşırı kolay olmuştu.🥰
Ne güzel canım, sancılara odaklanmadığında daha rahat doğum olduğunu okudum sende de aynen öyle olmuş, demek ki birazda kafada bitiyor. Umarım herkesin doğumu böyle güzel ve kolay geçer 🙏

Kraft north tu 70×110 cm benim ogluslar oyun alanı olarak kullandı kaldirilana kadar o yüzden kullanılmayacak halde ama bizimkiler yüzünden mi kaliteden mi bilemem sonuç itibariyle dolap kapaklarımızı söküyorlar perdelerin kurneşlerini söküyorlar oğlanlarda az değil :KK70:
Şimdi anne yani olanlar var bende onlardan alicam
Dolap kapagi iyimis bak buna cok guldum 🤍🤍

Cibinlik takiliyormu kuzi buna yoksa o cibinlikleri alinca metal cbuk flnmi gonderiolar pek anlayamadm onu
Cibinliği şöyle

Cibinliği şöyle,

1739255188702.webp

Bu şekilde de yan kısmı açılıyor, içine yatak koyunca da tam kendi yatağımızın hizasına geldi. altında kemerleri filan var muhtemelen yatağa sabitlemek için ama benim zaten duvarla yatak arasında kalıyor sabitleme ihtiyacı olmayacak. Yerin varsa hem geniş hem de uzun süre kullanılır. Ben anneme filan gittiğimde yanımda da götürürüm diye düşündüm. Kurulumu bayağı kolaydı eşimle 10 dk da kurduk. Çantası ile geliyor.
1739255052972.webp

Cibinliği şöyle

Cibinliği şöyle,

Eki Görüntüle 3542819

Bu şekilde de yan kısmı açılıyor, içine yatak koyunca da tam kendi yatağımızın hizasına geldi. altında kemerleri filan var muhtemelen yatağa sabitlemek için ama benim zaten duvarla yatak arasında kalıyor sabitleme ihtiyacı olmayacak. Yerin varsa hem geniş hem de uzun süre kullanılır. Ben anneme filan gittiğimde yanımda da götürürüm diye düşündüm. Kurulumu bayağı kolaydı eşimle 10 dk da kurduk. Çantası ile geliyor.
Eki Görüntüle 3542818
Güle güle kullanın canım🙏🏻 Ben de hemen oda yapmayayım diye düşünüyorum. Sen kıyafetleri ve eşyaları için ne düşünüyorsun? Ya da diyorum alayım gitsin. Kararsızım bu konuda da😃

Güle güle kullanın canım🙏🏻 Ben de hemen oda yapmayayım diye düşünüyorum. Sen kıyafetleri ve eşyaları için ne düşünüyorsun? Ya da diyorum alayım gitsin. Kararsızım bu konuda da😃
Ben de bir yapayım bir yapmayayım diye kararsız kaldım ama şuan için bir acelesi olmadığına karar kıldım. Çok uzun süre zaten yanımızda yatacak o yüzden ayrı bir alan açmak istemedim. Ayırmaya karar verdiğimde yaparım diye düşünüyorum.

Eşyaları için de makyaj masamın çekmecelerini boşalttım, bir de yatağı kaydırınca komodinler boşta kalıyor onları da üst üste koydum mini bir şifonyer oldu :) Onları kullanacağım ekstra dolap alacağım kadar eşyası yok şuan için. Onu da belki 6 aylık filan mini bir dolap alırım çözerim diye düşündüm. Önceliği hep acil olmazsa olmaz şeylere verdim ben ihtiyaç duymayacağım hiçbir şeyi almamaya özen gösteriyorum. Kalabalık sevmiyorum hiç

Ben de bir yapayım bir yapmayayım diye kararsız kaldım ama şuan için bir acelesi olmadığına karar kıldım. Çok uzun süre zaten yanımızda yatacak o yüzden ayrı bir alan açmak istemedim. Ayırmaya karar verdiğimde yaparım diye düşünüyorum.

Eşyaları için de makyaj masamın çekmecelerini boşalttım, bir de yatağı kaydırınca komodinler boşta kalıyor onları da üst üste koydum mini bir şifonyer oldu :) Onları kullanacağım ekstra dolap alacağım kadar eşyası yok şuan için. Onu da belki 6 aylık filan mini bir dolap alırım çözerim diye düşündüm. Önceliği hep acil olmazsa olmaz şeylere verdim ben ihtiyaç duymayacağım hiçbir şeyi almamaya özen gösteriyorum. Kalabalık sevmiyorum hiç
Ben de geçici olarak minik bir dolap alırım olmazsa. Gerçi 30. Haftadan önce almayı düşünmüyorum. Zaman var daha.

Ben de geçici olarak minik bir dolap alırım olmazsa. Gerçi 30. Haftadan önce almayı düşünmüyorum. Zaman var daha.
Aynen, ihtiyaç olacak gibi olursa o zaman ben de bakarım. Bir liste çıkardım eksikleri şimdi çok da bir şey kalmamış. Büyüklerden bir bebek arabası kaldı ona hala karar veremedik. Geri kalanı ıvır zıvır kremdi, pamuktu, pijamaydı vs. sipariş verince zaten 2 güne geliyor hepsi yeter ki paramız olsun :D

dün de müslin örtü, hazır kundak ve emzik aldım. Sabırsızlıkla bekliyorum. Kendime aldığım şeyler için bu kadar heyecanlandığım olmamıştı hiç. Bir emzik için kargo yolu bekliyorum :D

Aynen, ihtiyaç olacak gibi olursa o zaman ben de bakarım. Bir liste çıkardım eksikleri şimdi çok da bir şey kalmamış. Büyüklerden bir bebek arabası kaldı ona hala karar veremedik. Geri kalanı ıvır zıvır kremdi, pamuktu, pijamaydı vs. sipariş verince zaten 2 güne geliyor hepsi yeter ki paramız olsun :D

dün de müslin örtü, hazır kundak ve emzik aldım. Sabırsızlıkla bekliyorum. Kendime aldığım şeyler için bu kadar heyecanlandığım olmamıştı hiç. Bir emzik için kargo yolu bekliyorum :D
Enn güzel telaslarimiz🥰 Ben bir daha çocuk düşünmediğim ve aradan 10 yıl geçtiği için sıfırdan başladım. O kadar heyecanlı ve güzel ki . Ben de bütün ıvır zivilar bitti sayılır. Küçük medikaller ve kendim için alışveriş kaldı. Araba da sağolsun arkadaşım verdi. Kraftin bir modeli fena değil. Bir de kiraz çekirdeği kemeri aldım gaz için. Herseyleri nasıl tatli

Enn güzel telaslarimiz🥰 Ben bir daha çocuk düşünmediğim ve aradan 10 yıl geçtiği için sıfırdan başladım. O kadar heyecanlı ve güzel ki . Ben de bütün ıvır zivilar bitti sayılır. Küçük medikaller ve kendim için alışveriş kaldı. Araba da sağolsun arkadaşım verdi. Kraftin bir modeli fena değil. Bir de kiraz çekirdeği kemeri aldım gaz için. Herseyleri nasıl tatli
Kiraz çekirdeği kemeri neymiş ? Hiç bilgim yok benim ilk bebeğim :D

Isıtılıp mı kullanılıyor acaba ? Nasıl bir faydası oluyor çok merak ettim bir araştırayım
Evet isitiyorlar, ama sicak su torbasindan en farki var bilmiyorum :)
Benim gibi soranlar varmis:
"“Sıcak su torbaları varken neden kiraz çekirdeklerinden elde edilen torbaları kullanmalıyım?” diye soran anne okurlarımıza önemli bir bilgi vermeliyiz. Sıcak su torbaları kauçuktan elde edilir ve bu cildi hassas olan bebekler için zararlı olabilir. Ayrıca olası bir patlamada tehlikeli sonuçlar yaşanabilir. Bu durumları önlemek adına, bebekler için kiraz çekirdeğinden faydalanabilirsiniz."

Back
X