• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    148
Ayrıntılı ultrosanda doktor direnç görüyorum olabilir dedi. Bende bi üzüldüm hatta Ama hiç yükselmedi kendi takip ettiğim doktorum olcak diye bir şey yok. Diyetine dikkat et yürü falan dedi.
Benim de oyle gordu soldaki damarda, sagdaki normal calisiyomus. Tansiyonum hep 10-6 falan, bir sey olmaz bence

Kızlar iki gündür çarpıntım oluyor uzandığımda. yaşayan var mı?
Canım benim ilk gebeligimde de bu gebeligimde de oluyor. Özellikle hızlı hareket ettigimde ve fazla yediğimde. Dikkatli olmaya çalışıyorum. Dr nabız 125 i gecmediginde gebelikte olağan demişti

Ben de yaptirmiycam. İkramlık çikolata ve yakınlara minik bir anı dusunuyorum. Yeterli bence
Canım bende yaptırmayacağım sanırım. Kendimiz bir kaç balon yaparız. Bebek Çikolatası yaptırıcağız gelenlere yeter diye düşünüyorum. Eğer modum ve enerjim olursa belki minik şekerli ufak hediyelik hazırlarım ama şuanda o da yok🙈

Canım benim ilk gebeligimde de bu gebeligimde de oluyor. Özellikle hızlı hareket ettigimde ve fazla yediğimde. Dikkatli olmaya çalışıyorum. Dr nabız 125 i gecmediginde gebelikte olağan demişti
Canım benim ayaktayken veya iş yaparken değil de sadece uzanırken oluyor. Şimdi doktoruma yazdım bakalım ne diyecek.

2-3 gündür benimde akşam uzanırken çarpıntım oluyor bebek bu haftalarda daha hızlı büyüyor ondandır diye düşündüm. Cumartesi randevum ben de sorarım gidince.
Haftamız aynı az önce başka bir forumda aynı haftada aynı problemi yaşayan biriyle daha konuştum. Normal herhalde hepimiz aynı haftada aynı sorunu yaşadığımıza göre 🫣 doktoruma ne yazacak bakalım.

Ben fotoğraf çekimi ve süsleme yaptırmayacağım. Hastaneye çok fazla kişinin geleceğini düşünmüyorum, istemiyorum da kimseyi açık açık söyledim herkese, ne durumda olacağım belli değil strese girmek istemiyorum . Tercih meselesi tabii ama bana gereksiz geliyor özel bir dönem eşimle ve bebeğimle dünyaya geldiği ilk saatleri baş başa geçirmek istiyorum. Yaptıranlara çok saygı duyuyorum yanlış anlaşılmak istemem, herkesin kişisel tercihi anı ölümsüzleştirmek bebişi güzel karşılamak için tercih ediliyor olabilir. Ama pek bana göre değil büyük büyük hazırlıklar, gereksiz buluyorum :)

Size katılıyorum bende hazırlık yapanları normal karşılıyorum ama hiç öyle bir isteğim yok
Garipseniyor yakınlarım tarafından , herkes mi artık süslüyor diye merak ettim
Umarım hepimiz için kolay güzel bir süreç olur 🥰

Kızlar bende 24. Haftamdayım doktorum 3 haftada bir kontrole çağırıyor çok şükür şuan bir sorun görünmüyor
Sizde de kontrol sıklığı bu şekilde mi ? Detaylı ultrason sonrası bu süre uzuyor mu

Ben fotoğraf çekimi ve süsleme yaptırmayacağım. Hastaneye çok fazla kişinin geleceğini düşünmüyorum, istemiyorum da kimseyi açık açık söyledim herkese, ne durumda olacağım belli değil strese girmek istemiyorum . Tercih meselesi tabii ama bana gereksiz geliyor özel bir dönem eşimle ve bebeğimle dünyaya geldiği ilk saatleri baş başa geçirmek istiyorum. Yaptıranlara çok saygı duyuyorum yanlış anlaşılmak istemem, herkesin kişisel tercihi anı ölümsüzleştirmek bebişi güzel karşılamak için tercih ediliyor olabilir. Ama pek bana göre değil büyük büyük hazırlıklar, gereksiz buluyorum :)
Gereksizlikten ziyade doğum zor bir süreç herhangi bir komplikasyon yada sıkıntılı bir durum olabiliyor o süslemeler lohusa annenin duygularını ağırlaştırabilir ben kızımda süslenmiştim kızımın yarık dudak olduğunu doğumda öğrendik hicbiseyi gözüm görmemişti 🥲

Kızlar bende 24. Haftamdayım doktorum 3 haftada bir kontrole çağırıyor çok şükür şuan bir sorun görünmüyor
Sizde de kontrol sıklığı bu şekilde mi ? Detaylı ultrason sonrası bu süre uzuyor mu
Merhaba, ben en basindan beri 4 haftada bir gidiyorum. 32.haftadan sonra sanirim 2 haftada bir olacak kontrol sikligi.

Benim şuan ayda 1. Bir sonraki randevum 29.haftada sanırım o haftadan sonra 3 haftada 1 doğuma yakın 2 haftada 1 olacakmış okuduğum kadarıyla. Daha önce doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir tabi.

Ah canim 15. Haftada bu çarpıntı bende bı başladı şimdi daha fazla var oturduğum yerde on merdiven inip çıkmış gibi nefes alıyorum
Canım benim de başından beri oluyordu ama 2 gündür uzandığımda devamlı olunca korktum. Ama yaşayan arkadaşlar da varmış rahatladım biraz. Bebekler artık büyüdü her yere baskı yapıyorlar sanırım 🥹

Biz 4 haftada çağırıyor canım. Sonlara doğru daha sık çağırıcakmış. Detaylıdan 1 ay sonra görüşürüz demişti öyle gittik . Ws dan falan yazdığımda ulaşabiliyorum zaten acil bir şey olursa. Yurtdışında bu sürelerin daha uzun olduğunu biliyorum

Back