Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    118
Kızlar merhabalar bir şey soracağım size . 21+6 dayım bugün . Yavaştan ağırlaştığımı hissedebiliyorum. O nedenle bebeğimin kıyafetlerini de yavaştan hazır etmek istiyorum . Alırken kaç ay alıyorsunuz 3-6 ay mı yoksa 6-9 ay mı? Daha önceden tecrübeli anneler aydınlatırsa sevinirim

Ayni durumdayim kuzu baslarda tatlidan cok sogumustum smdi baklava krizlerimiz basladi

0-3 az al canım hemen büyüyorlar 3-6 ları da 1-2 ay giydirirsin 6-9 ları da yazlık alırsın ancak sonraki aylar da yaş gruplarına geçiyorsun kilosuna göre değişiyor giyeceği gruplar abartmadan almanı tavsiye ederim bizim bayağı kullanmadığımız 1 kere giydirip Bi daha giydiremediğimiz çok kıyafet kaldı

Ben sağ sol ve sırt üstü yatabiliyorum . Sırt üstü yatınca hareketleniyor bebişim o yüzden yatmıyorum sol tarafta zaten daha rahat ediyorum . Ama bununla alakalı hiç uyarı görmedim ben
Doktorlar ileri hafralarda uyaricaktir bence buzi

Kızlar kahve içen varmı beş aydır kahve diye gözüm döndü bı fincan içmek istiyorum artık doktor yasak dedi ama bı fincandan bı sıkıntı olur mu

Kızlar kahve içen varmı beş aydır kahve diye gözüm döndü bı fincan içmek istiyorum artık doktor yasak dedi ama bı fincandan bı sıkıntı olur mu
Ben iciyorum canim haftada 1 yada 2 turk kahvesi yada dibek tarzi iciyorum nescafe hic tuketmiyorum sknti yasamasm hatta bas agrimi biraz hafifletiyor

Canım ben her gün içiyorum, 1 fincan Türk kahvesi başka içecek tüketmiyorum çay v.s. abartmadan içersek problem olacağını sanmıyorum. Önceden çok aşırı ictigim icin tamamen kesmek benim için çok zor oluyor bas agrisi yapıyor

Bende doktor radyoloji doktoru ya sa perinatoloji olabilir dedi ama ,hangisine gitsem bilemedim
Perinatologlar özelde çok pahalı geldi
Perinatologa hiç gitmedim ama giden arkadaşlar var. Onlar belki daha iyi bilir aralarında bir fark varsa ya da muayene daha farklıdır bilmiyorum. Çoğunlukla riskli gebeliklerin takibini yapıyorlar sanırım

Merhabalar kizlarr. Bi sorum olacakti detayli ultrasona giden arkadaslar hepinizin karından mi baktilar yoksa vajinal de bakinanlar var mi aranizda ? Internette sorun olursa vajinal bakıldığı vs yaziyor ama

Bende 5 aydır içmiyorum canım. Bugün bir davetteydik herkes içti içmedim vallahi hamilelikten önce ben içtiğimde kalp çarpıntımı artırıyor şimdi fena olurum filan diye de uzak duruyorum. Belki sıcak sütle biraz türk kahvesi karıştırıp içmek yatıştırır isteğini öyle dene istersen

Teşekkür eserim çok kararsızım ne almalıyım ne almayayım diye

Kervansaray normal kahveye göre kafeini az ondan içtim haftada bir içerim artık çünkü kahveyi çok seviyorum

Kızlar 24.haftadayım bu gün normalden biraz fazla yürüdüm 2 saattir belimin solundan kuyruk sokumuna doğru sancım var erken doğum belirtisi midir korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…