- 17 Mayıs 2022
- 957
- 408
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.041
Kaçıncı haftada hissetmeye başladınızBen baya baya hissediyorum kuzum hatta bunu yazarken minik bir tekme daha yedimya bu tekmeler ile insan hamile olduğunu anlıyor valla öbür türlü hastaneye gidip ultrasonda görmesem anlamıyordum bisey
2 haftadır canım yani 17 nin ortalarında başladım. Ama bu 3. Hamileliğim mesela ilk hamileliğimde 21 de hissetmiştim canımKaçıncı haftada hissetmeye başladınız
Canım yesem de yemesem de elim ayağım şiş. Özellikle gece topuklarımın üzerine basamıyorum. Sıfır tuz tüketip de denedim değişen bir şey olmadı maalesef. Yarın kontrolüm var varis çoraplarını soracağım doktora onlar iyi geliyormuş kan dolaşımına sanırımKizlar bende bazen çok ödem oluyor, ellerim ayaklarım şişiyor. Sizde de oluyor mu bu merak ettim ya da yediklerimden dolayı mı bir gün önce tuzlu çiğdem yemiştim o mu etkiledi acaba
Ay ben de son 2 haftadır o kadar net hissediyorum ki tekmeleri bir rahatlama geldi, acıktığımda içerde 360 dönüyor herhalde özellikle acıkınca çok hissediyorum ben . Artık dışardan bile görünüyor çok tatlıBen baya baya hissediyorum kuzum hatta bunu yazarken minik bir tekme daha yedimya bu tekmeler ile insan hamile olduğunu anlıyor valla öbür türlü hastaneye gidip ultrasonda görmesem anlamıyordum bisey
ya yerim aynı benimki de öyle ya gece coşuyorlar. Bir de sabaha karşı çok hareketli oluyorlar. Bu sabah 6 gibi kalktım resmen şamar oğlanına çevirdi beniBende 19+5 de hissetim ilk defa dün akşama kadar bir iki tekme attı sadece endişelendim ama akşam yatağa girince bı başladı 3 e kadar ne bebek uyudu ne ben karnımin gidiklanmasindan uyuyamadım enerji depolamis gündüz gece kolbastı oynadı
Yediklerin de etkisi oluyor canım ama başka sebepler de oluyor. Uzun süre ayakta kalmak ya da oturmak da yapıyor. Bu dönemde ekstra yoğunlaşıyor bir şey yapmasak da. Ben evde olduğum sürece dinlendirmeye çalışıyorum öyle biraz hafifliyor. Bacaklar ve ayaklar şişken ilk birkaç dakika zor oluyor ama yürümek de iyi geliyor, açılıyor biraz.Kizlar bende bazen çok ödem oluyor, ellerim ayaklarım şişiyor. Sizde de oluyor mu bu merak ettim ya da yediklerimden dolayı mı bir gün önce tuzlu çiğdem yemiştim o mu etkiledi acaba
Devlette de yapılıyor bazı üniverse ve şehir hastanelerinde, ama randevu alırken yazıyor detaylı yapılmaz diye o şekilde aldıysan yapmıyolar genelde. O uyarının bulunmadığı bir randevuyu alman lazım ki o da neredeyse imkansız açılmıyor randevu ben çok takip ettim. Hayırlı olsun prensesin :)Kızlar merhaba bugün perinotolojide randevum vardı. Ben bunu detaylı ultrason sanıyordum beş dk baktı sadece burada detaylı ultrason yapılmıyor özelde yaptırabilirsiniz denildi. Ben anlamadım ozaman neden gönderdiler perinotolojiye. Bu arada cinsiyet netleşti ikinci prensesim geliyo
Oh maşallah canım benim ya daha nasıl hızlanacak o tekmeler varya sanki bizimle sohbet eder gibi olacaklar yerim onları ben isimlere karar verdiniz mi kızlarAy ben de son 2 haftadır o kadar net hissediyorum ki tekmeleri bir rahatlama geldi, acıktığımda içerde 360 dönüyor herhalde özellikle acıkınca çok hissediyorum ben . Artık dışardan bile görünüyor çok tatlı
Biz karar veremiyoruzOh maşallah canım benim ya daha nasıl hızlanacak o tekmeler varya sanki bizimle sohbet eder gibi olacaklar yerim onları ben isimlere karar verdiniz mi kızlar
Evet gerçekten çok zor ya benim büyük kız koydu öyle bir emri vaki yaptı ki zilli hayır deme şansı bile bırakmadıBiz karar veremiyoruznasıl netleşecek hiç bilmiyorum
ayy yerimm onları :) Doğa koyacağız biz canım :)Oh maşallah canım benim ya daha nasıl hızlanacak o tekmeler varya sanki bizimle sohbet eder gibi olacaklar yerim onları ben isimlere karar verdiniz mi kızlar
Çok guzellll canımmm adıyla sağlıkla yaşasın inşallah. Bugün bi sayfaya ismiyle tavşanlı bi takım yaptırmıştım hazırmış resimler gelince bizim minnoşun ismini görünce başladım ağlamaya duygulandım ay hormonlar saçma sapan bende halaayy yerimm onları :) Doğa koyacağız biz canım :)
Beren aklındaki ilk isimdi, İpek ismine de bayılıyorum çok güzel ikisi de. Sağlıkla, kolaylıkla gelsin inşallahEvet gerçekten çok zor ya benim büyük kız koydu öyle bir emri vaki yaptı ki zilli hayır deme şansı bile bırakmadınasipse ipek beren olacak
Ben de az önce instagramda gezinirken bir doktora denk geldim 21. haftadan itibaren sizi duymaya başlarlar ve doğduklarında sizi tanırlar diyordu, hüngür hüngür ağladım şimdi sen beni duyuyor musun diye. Çok komik ve saçmaÇok guzellll canımmm adıyla sağlıkla yaşasın inşallah. Bugün bi sayfaya ismiyle tavşanlı bi takım yaptırmıştım hazırmış resimler gelince bizim minnoşun ismini görünce başladım ağlamaya duygulandım ay hormonlar saçma sapan bende hala
İnşallah canım benim hepsi sağlıkla gelsin bize neşe getirsinler inşallahBeren aklındaki ilk isimdi, İpek ismine de bayılıyorum çok güzel ikisi de. Sağlıkla, kolaylıkla gelsin inşallah
Ya kıyamam hahahaha hepsi hormonlar yüzündenBen de az önce instagramda gezinirken bir doktora denk geldim 21. haftadan itibaren sizi duymaya başlarlar ve doğduklarında sizi tanırlar diyordu, hüngür hüngür ağladım şimdi sen beni duyuyor musun diye. Çok komik ve saçma
Biz zeyd düşünüyoruz ben 2.isim de istiyorum ama uyumlu bir şey bulamadım yurtdışındaki telaffuzu ve soyadımızdan dolayıOh maşallah canım benim ya daha nasıl hızlanacak o tekmeler varya sanki bizimle sohbet eder gibi olacaklar yerim onları ben isimlere karar verdiniz mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?