Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Tabi ki o şekilde rapor alabiliyoruz yine 3 günün üstüne çıktığında sgk tarafından ödeniyor ücret maaşımızdan günlük olarak kesiliyor
Bence o tarz bir rapor alabilirsiniz biraz dinlenmek icin.
Bizim burada hamilelere bu raporlar cok kolay veriliyor. Ama ben Turk kafasiyla kendimi suclu hissediyorum gercekten olmedigim surece hastayim demeye. Halbuki buradaki diger is arkadaslarimin umrunda degil, kimse ben boyle yapiyorum diye takdir de etmiyor :)

Yıllık iznim var, onu alıp dinlenmeyi düşünüyorum arada.
Sen de doktoruna bir sor belki verir en azından biraz dinlenmiş olursun, kafanı toparlarsın.
Bazı iş yerleri 32. hafta dolmadan da doğum iznine çıkmaya müsaade ediyor diye duymuştum nasıl oluyor o istediğimiz zaman bırakabiliyor muyuz acaba?

Çok sevindim canım İsmiyle rabbim bol kahkahalı mutlu sağlıklı ömürler versin bebeğine

Benim şakaklarımda ve göz çevremde çok oluyor canım neredeyse 2 aydır her gün ağrım var. Normalde migrenim olduğu için katlanabiliyorum da bazen inanılmaz zorluyor. Umarım senin o kadar olmaz. Arveles li günlerimi çok özledim

Çok sevindim canın gözün aydıın ismiyle yaşasın İnci prenses, göbek adım İnci

Geçen gün arveles kutumla karşılaştım, özleşmişiz tatlım dedim eşim diyor ah bu hormonlar

aa çok sevindim canım sağlıkla gelsin piremses gözün aydın :) bizim kızımızın adı Doğa olacak karar verdik

Çok şükür çok sevindim, duyduğum en güzel haber bu oldu bugün
Biz henüz netleşemedik isim konusunda..
Minik prensesinizin adını da çok beğeniyorum, ona çok yakışacak. Sağlıklı güzel ömrü olsun

İşte biz bu kafayı değiştiremediğimiz için eziliyoruz zaten , arkadaşlarım hiç düşünmeden günlerce rapor alıyor ama ben sadece kanama yaşadığımda evdeydim 1 hafta onda da evde destek vermeye devam ettim birde üstelik

Benimde aslında yıllık iznim var ama doğum sonrasında kullanırım diye düşünüyordum 3hafta daha en azından bebeğimle kalırım diye bakalım dayanabildiğimiz yere kadar dayanacağız
Ücretsiz izin falan mı veriyorlar acaba ben hiç duymadım canım onu

aynı bende öyle kanama sebebi ile 10 gun evdeydim eve kendime çift ekran kurup ofis yaptım akıllanmayız biz

Doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 olmak üzere 16 haftalık iznimiz var (özel sektör) isterseniz 32. hafta itibariyle bu ilk 8 haftalık izni kullanabiliyorsunuz. İsterseniz kullanmayıp 37 haftaya kadar çalışıp kullanmadığınız izni doğum sonrasında kullanabiliyorsunuz. Ayrıca özel sektör için 6 ay kamu için 2 yıl ücretsiz izin hakkı var. Bir de günlük belirli bir saat süt izni hakkımızda oluyor işe döndükten sonra (sanırım 3 saat günlük )

aynı bende öyle kanama sebebi ile 10 gun evdeydim eve kendime çift ekran kurup ofis yaptım akıllanmayız biz
Valla bugün çok kızdım kendime hesap makinesinde aceleyle yanlış bir tuşa bastım hemen söyledim diye dünyanın lafını işittim üstüne eşimle de tartıştık kapatıp ofise kendimi ağladım durdum ama artık yapmayacağım böyle hak etmiyorlar çünkü biz sağlığımızdan verip çalışıyoruz ama değişen hiç bir şey yok

32. hafta öncesi izne çıkaranlar muhtemeln kendi inisiyatifinde çıkarmışlardır canım. 32. haftada başlıyor izin öncesinde yasal olarak izin hakkı yok. Ancak doktor raporu vs alırsan belki o şekilde izin yapılabilir

Cok haklısın canım sağlığımızdan hele bebislerimizden hic kıymetli değiller biz aptallık ediyoruz. Cok hassas zamandayiz biraz anlayış göstermek zor olmasa gerek diye düşünüyorum duygusallik bana da aşırı yuklendi 2 3 haftadır herşeye aglayabiliyorum.

Bana da aşırı sinir yüklendi birilerini öldürebilecek kadar gerginim ya sizde de var mı ? Çok öfkeleniyorum her şeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…