Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Canım ben almadım. Bir yakınım philips strizelatör biberon ısıtıcısı ve cam biberonlarını verdi onları kullanıcam. Biberon ve emzik konusu bebişten bebişe değişiyormuş. Deneyip duruma göre alırım diye düşündüm

Geçmiş olsun canım, aç kalma aman dikkat et. Benim normalde de düşüktür 11-6 10-5 çıkar hep, sabahları bir şeyler yiyene kadar fenalık geçiriyorum çok iyi anlıyorum seni. Sürekli elimin altında bir şeyler oluyor

Aynen canım benimde normalde hep 9 6 felan çıkar ama dünkü kötü yaptı, şimdi pek aç kalmamaya çalışıyorum ağzıma bişeyler atıyorum, sende dikkat kendine

Düşük tansiyondan ben de muzdaribim geçen hafta 2 defa bayılmalık oldum gözüm kararıyor bir anda

Evet doktorum kağıt yazdı ama dişçi yinede yanaşmadı bende Baska dişciye gittim

Ben Dr brows aldım bakalım iyimidir kullanınca anliycam

Teşekkür ederim canım, inşallah memnun kalirsin

Kızlar akşam yine karnımda kıpırtı hissettim elimle hafif hafif karnıma vurdum sonea tekrar kıpırtı hissettim uzadıkça karnıma vuruyorum tiklatiyirum kıpırtı oluyor sanırım bebeğin hareketi bunlar bnm ilk kızımda hissettiğim hareket balık süzülmesi gibiydi. bunda kıpırtı hissediyorum direk bu hafta iyice sertleşir hareketleri daha net hissedeceğim

Canım ben 2 kapaklı içi çekmeceli dolap ile 4 çekmeceli şifonyer yaptırdım 32 bin gibi bir fiyata full mdf beyaz renk, baya uzun süre kullanılır. 3 çekmeceli almak istemedim oda da oyun alanı kalsın diye. Resim yapması için falan minik etkinlik masasıda alacağım. Yerin varsa senin düşüncende iyi kızkardeşim öyle bir takım yaptı üniversiteye gidene kadar kullanır

Selam canım ben anne bebek çantasında olsun diye yenidoğan cam avent aldım bir tane bir tanede emzik aldım. Eğer emmez ise alacağım şimdiden almayacağım

Selam canım ben anne bebek çantasında olsun diye yenidoğan cam avent aldım bir tane bir tanede emzik aldım. Eğer emmez ise alacağım şimdiden almayacağım
Bana da bir tane almak mantıklı geliyor dediğin gibi, çünkü kullanmama ihtimali de var. Yavaş yavas bir seyler almak istiyorum artık.

Canlar 1 haftadır benim 20lik diş ağrısı yine başladı ya doktorlar röntgensiz çekemeyiz hamile olduğun için de röntgen olmaz diyorlar ilaç da içemiyorum, mahvoldum ya

Kaçıncı haftadasınız

Bende sadece dolap alacağım ama çekmeceli olsun istiyorum.. çünkü ilerde etkinlik masası sonra çalışma masası derken sifinyer kaplamasın.. dolabı bende büyük alırım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…