Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Haklısınız ama benim bulunduğum yerde özel hastane bile yok devlete gitmeye mecburum karından bakıp normal olduğunu söyledi benimde çok ağrım oluyor her seferinde soruyorum ama normal olduğunu söylüyor. Vajinal bakmasını istiycem bir sonraki kontrolde içim rahat eder en azından. Wiraya

Bu arada herkeste olacak diye bir sey yok. Doktor teshis koymadan bosuna endiselenmeyin. Benim de karnimin alti agriyordu, buradaki arkadaslardan ve baska bir arkadasimin soylediklerinden dolayi endiselendim, doktora sordum. Zaten 20.hafta rutin kontroluymus rahim agzi uzunlugu olculmesi ve vajinadan suruntu yoluyla ornek alinip bazi viruslere enfeksiyonlara karsi test yapilmasi. Bende ikisi de temiz cikti. Doktor buyuk ihtimalle rahmin buyudugu icin o agri var dedi.

Baş ağrısı ve kasık ağrısı 2.trimester ana konularımız maalesef bu trimester için prensesler gibi geçecek diyenlere inanmıyorum artık
Kesinlikle katılıyorum benim birde üstüne demir ilacından dolayı bulantımda var Hiç prenses gibi değili aksine çok zorlanıyorum birde burun kanamalarımda arttı

Ben de devlette gidiyorum canım mugladayim burdaki eğitim arastirmada perinatolog var hem de baya iyi doktor o açıdan şanslıyım çok şükür. Ağrılar bence de normal olabilir çünkü herkes yaşıyor benim de geceleri özellikle sağa sola dönerken çok ağrı çekiyorum kasıklarda ve karında. Rahim ağzı genellikle ağrı yapan bir yer değil ama içim rahat etsin diyorsan bi muayene ol yine de canım her türlü önlem almakta fayda var.

Anladım inşallah benim de ağrılarım rahim büyüdüğü içindir 20.Haftaya girdiğimde yine sorarım.

Kızlar ben cinsiyet konusunda ikilemde kaldım %90 denilip değişen var mı dün 17.haftamda doktorum ilk kez yorum yaptı büyük ihtimalle kız dedi bende ihtimali bırakın alışveriş yapıcam dedim bazen tam görünemeyebiliyor dedi erkek olsa direk söylüyorlarmış dedim %90 kız diyelim dedi bende zaten hep kız hissediyordum hemen akşam bir kaç şey sipariş verdim, sonra bir kaç yerde 6.aya kadar kız yada erkek denilip sonra değişen gördüm herkeste detaylıya kadar bekle diyor daha 5 hafta var sabrım yok :) 17.haftada %90 dediyse değişmez diye düşünüyorum ama ne yapayım bilemedim..

Fetal DNA yaptirmis miydiniz? Ondan cikan sonuc kesin oluyor, onun disinda degisebilir bilginiz olsun :)

Fetal DNA yaptirmis miydiniz? Ondan cikan sonuc kesin oluyor, onun disinda degisebilir bilginiz olsun :)
Hayır maalesef. Zaten bir daha hamile kalırsam direk fetal yaptırıcam süreç çok stresli… 17 de değişmez diye düşünüyorum birde kızda çıkıntı yok nasıl karıştırılacak diyorum ama neden %90 diyor anlamadım

Kızlar baş ağrısı son birkaç gündür bende de var. Şakaklarımdan gözüme doğru. İlaç içecek kadar rahatsız etmiyor ama var yani aynı saatlerde başlayıp akşama geçiyor. Umarım uzun sürmez.

Ben son aylarda degisen gordum, once kiz denip sonradan erkege donen. Eski calistigim isyerindeki bir is arkadasima olmustu. Erkek denince sanirim pek degismiyor, pipiyi gordukleri icin, ama goremediklerinde kiz diyorlar zaten, yani sakliyor da olabilir. :) Belki 22. haftadaki detayli ultrasonda kesin sonuc soyleyebilirler. Orada anladigim bebegin damarlarindaki kan akisina filan bakicaklarmis, o kadar detayli gorup bi pipiyi de gorebilirler diye dusunuyorum duz mantikla :)

dayanamayıp birşey söyledim ama artık alacaklarımı detaylıya kadar beyaz ürünleri alayım bari.. doktorumunda iki kızı var çok yanılmaz diye düşünüyorum ama eskiden değişmesini anlıyorum da 2025te hala o mu şu demelerini anlamıyorum.

Var canım kasık ağrısı ve geçmeyen baş ağrısı. Artık alıştım ya çok şiddetlenmediği sürece idare ediyorum parol içiyorum dayanamazsam bir faydası yok ama umut fakirin ekmeği
Bende mentol taşı kullanıyorum parol içebilirsin dedi doktor ama elimden geldiğince dayanmaya çalışıyorum temiz havaya çıkıp yürüyüş yapmakta baya iyi geliyor ama hep geçici çözümler sonunda yeniden başlayıp duruyor

Kullanmadım canım ya benim kullandığım antibiyotik de mide yanmam olmadı ama çok sık idrara çıkıyordum o şekilde geçti

Ben de toprak tonların da alıyorum her şeyi doğunca öğreneceğiz cinsiyetini gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…