Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Canım benim tamamen kapatmıyordu ama kısmi kapatıyordu. Bugün ayrıntılı ultrasonumda öğrendim ki yukarı çıkmış. Moralini bozma stres çok etkiliyor. Ben her zaman kendime yukarı çıkacak dedim kendimi öyle motive ettim. Hareketlerime dikkat ettim, eşimle ilişki yaşamadım. İnşallah senin de çıkacaktır. Kaç haftalıksın?

Kızlar cinsel hayatınız ne durumda? İlk gebeliğimde ara ara kanamalarım olduğundan ilişki yasaktı. Şimdi çok şükür riskli bir durum yok ancak korkudan tam bir ilişki yaşayamıyoruz. Gebelikte cinsel ilişkinin daha güzel olduğunu söyleyenler var ve 2. Trimesterda benim istek de tavan yaptı cinsel hayatına devam eden arkadaşlar şu ya bişey olursa korkusunu nasıl yenerim? Tavsiyelerinizi alırım

Masallah canim.benim cok sevindim

Wallahi esim korkmasa deniycem ama korkuyor malesef skarz disimizi diyor yaklasmiyor o anlamda yaklasmiyor yani

Tam ilişki mi olmuyor hiç mi yaklaşmıyorsunuz bize yasak serklajdan dolayı ama ayıp olacak ama girmeden bişeyler yapıyoruz en azından eşi rahatlatmak için sana da mastürbasyon gibi bir şey yapabilir rahatlarsın biraz tam ilişkiden korkuyorsanız bize bu kadarı da yasak da İnş bişey olmaz hafta da bir ya da daha uzun sürede bu şekilde yapıyoruz

Wallahi esim korkmasa deniycem ama korkuyor malesef skarz disimizi diyor yaklasmiyor o anlamda yaklasmiyor yani
Benim de eşim benden daha çok korkuyor valla
Aynı biz de dediğin gibi yapıyoruz canım. Bizim tam bir ilişki olması için de bir sakınca yok aslında ama korkuyu yenemedik. Ben yine deneme cesareti gösterebilirim ama eşim daha temkinli nasıl aşabiliriz bilmiyorum

Valla bende istek tavan yaptı. Eşim çekimserdi ama o da birşey olmadığını görünce rahatladı. Eskisi gibi devam bizde

Bizim hamilelik başından beri normal seyirde devam ediyor canım, eskisinden tek farkı biraz daha dikkatli davranıyoruz biraz daha sakince istek konusuna gelince kesinlikle sana katılıyorum hamilelikte duyguların hepsi tavan yaşanıyormuş

17+5 deyim canım, tamamen kapattığı için zor gibi felan dedi ama bilmiyorum ister istemez stres oluyorum ve korkuyorum

Selam kızlar, bugün dayanamadım acile gidip tahliller yaptırdım, ufak bir enfeksiyon varmış evet ama antibiyotiğe gerek görmedi. Direkt dahiliye doktoru da değerlendirdi. Aynı zamanda kadın doğum doktoruma da (ana doktorum değil:) göründüm, vajinadan rahim ağzını ölçtürdüm çok merak ettiğim için. 35mm çıktı riskli değil şu an için dedi. Ama oğlum gayet iyiydi çok şükür 250gr ve 17cm olmuş :))) bizde haberler böyle

Canım hiç moralini bozma çıkabilir doktorun niye öyle konuştu moralini bozdu ki? Daha haftan çok küçük. Özele mi gidiyorsun devlete mi?
Özele gittim canım devlette ki doktor da böyle demişti buda böyle dedi, önceki gittiğim de çıkabileceğini söylemişti ama busefer çıkmasına çok ihtimal vermedi nedense siz kaçıncı haftadasınız

Ben yarın 21.haftaya giriyorum canım. Sen yine de ümidini kaybetme hala çok zaman var çıkabilir. Yapışma olmadığı sürece çok sorun yok diyorlar. Kalbini ferah tut

Bizimki de yasak olduğu halde her seferinde yapmaya çalıyor da ben yok diyorum çocuktan mı olacağız diye

Valla bende istek tavan yaptı. Eşim çekimserdi ama o da birşey olmadığını görünce rahatladı. Eskisi gibi devam bizde
Ay süper darısı başımıza
En ne güzelini yapmışsınız valla evet sorma benim de bu ara pik yaptı hadi hayırlısı

Amin canım çok teşekkür ederim yapışma olup olmadığını nasıl anlıyorlar acaba
Benim bildiğim 20. Haftaya kadar bebek yine de yukarı çıkabiliyor. Size neden o sekil demisler bilmiyorum kaçıncı gebeliginiz acaba cunku ilk gebelikte sezeryan ameliyat olmuş olmak gibi sebepler genelde neden oluyor diye biliyorum. Benim 20. Hafta kontrolüne daha var az cok sizinle aynıyım sanirim bende de en son kontrolde bebek daha yukarı çıkmamıştı. İçinizi ferah tutun stres yapmayın Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…