Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Evet hatirliyorum siz soylemistiniz bunu, hala yok mu pipi yani? belki detayli ultrasonda gorurler.
O günden sonra gitmedim dr a Cuma günü devlet hastanesinde perinatolojiye randevum var bakalım o ne diyecek, ondan 1 hafta sonra özel randevum var ve bir sonra ki hafta da detaylı 3 hafta içerisinde ak ile kara ortaya çıkar diye düşünüyorum

Canım üzmek istemem ama bana da hiçbiri fayda etmedi her hafta mutlaka uğruyor. Ağrıyı hissettiğin an parol al etki ederse öyle ediyor hafifliyor en azından.. İnşallah çabuk atlatırız.

Sizede mi hala ihtimal veriliyor. Fetal yaptırmıştınız sanırım
İhtimal mi daha kötü yoksa bir tanesi %100 doğru denilen iki farklı görüş mü bilemedim fetal dna %100 erkek diyor gittiğim dr da kız bu diyor ama fetal yanılmaz erkektir diyip akabinde pipiyi göremiyorum diyor kısaca kimse şu anlık ne olduğunu bilmiyor

Ahahah çok garip gerçekten sizin bebiş baya trol Kaç haftalıksınız bu arada

Canım üzmek istemem ama bana da hiçbiri fayda etmedi her hafta mutlaka uğruyor. Ağrıyı hissettiğin an parol al etki ederse öyle ediyor hafifliyor en azından.. İnşallah çabuk atlatırız.
Birde öyle deniyim canım ben hep güçlü ağrı kesiciler kullanıyordum parol bana hiç fayda etmezdi o yüzden hiç umudum yok
Birde iş yerinde çekmek daha da zor agresiflikte yapıyor ister istemez önüne gelen her dosyayı getirenin kafasına atmak istiyorum valla

Sorma benim bebeler aksiyon seviyor kızımı 7 aylık öğrenmiştim kardeşi neden farklı olsun 18+1 deyiz
Çok garip :) bana başka yorum yapılmadığı için kesin gözüyle bakıyorum ama bakalım :) birde doktor bana birşey demedi ama hemşireye bilgi verirken ters duruş demişti acaba ondan mı emin olamadı bilemedim

İkili testte biz çok korktuk bebekte sorun var dediler bir sürü olumsuz şey söylediler vs onun için sağlıklı şu an onu biliyoruz onun için cinsiyetini çok önemsemiyoruz O zaman kızlar kervanına 1 kişi daha ekleniyor diyebiliriz Rabbim vatana millete ümmete anne babasına hayırlı evlat eylesin

Amin inşallah hepimizinki sağlıklı bir şekilde doğup vatana millete hayırlı evlat olur

O kadar haklısın ki..
En iyi çözüm ağrının geldiğini anladığın an ilaç alıp bol bol su içmek, karanlık temiz hava alan bir yerde dinlen, buz uygula. En azından uyumana yetebilecek bir seviyeye gelmesini sağlıyor bazen. İnşallah zorlamaz seni

Keşke öyle imkanlarımız olsa ama çalışırken hiç birini yapamıyoruz ki Türkiye de hamileler için olan bir imkan söz konusu değil

Keşke öyle imkanlarımız olsa ama çalışırken hiç birini yapamıyoruz ki Türkiye de hamileler için olan bir imkan söz konusu değil
Evet maalesef öyle, doğum izni bile yeterli değil. İşverenler de anlayışlı değil..
Ülkemizde çoğu şey için imkan yok zaten, düşündükçe sinirlerim bozuluyor. Daha ne kadar devam etmeyi düşünüyorsun?

Rapor zamanı gelene kadar devam etmek istiyorum ben açıkçası şu dönemde ki ekonomik şartlar buna zorluyor bizi umarım dayanabilirim
Az önce patronum telefonda bir KDV ve gelir vergisi hesaplaması yapmamı istedi düşün onu bile yapamadım resmen beynim durmuş durumda sinirlerim bozuldu kapattım kendimi odaya ağlıyorum şu baş ağrısı gerçekten çok yıpratıcı

Ben de gidebildiğim kadar gideyim diyorum ama zorlanmaya başladım yol çok uzun.
Baş ağrısı bütün her şeyi etkiliyor, insanın yaşam kalitesini inanılmaz düşürüyor gerçekten. Acaba hap yerine iğne olarak parol almak daha etkili olur mu ya da izin almak gibi bir durumun yok mu bugün için en azından evde insan acısını çeke çeke uykuya dalıyor bir yerden sonra

yani belki doktordan saglik raporu alabilirsiniz, calisamayacak gibi hissediyorsaniz. o zaman maasiniz normal yatiyor degil mi?

Haftaya kontrolüm var bir danışacağım bakalım ne diyecek
Senin yolun çok uzundu bir toplu taşıma ile gidiyordun canım gerçekten hiç kolay değil sen yine iyi sabrediyorsun bence ama bu durumu doktoruna bildirim arada bir 3 -5 gün rapor alabilirsin belki çok yorulduğun zamanlarda güç toplamak için

yani belki doktordan saglik raporu alabilirsiniz, calisamayacak gibi hissediyorsaniz. o zaman maasiniz normal yatiyor degil mi?
32. haftadan sonra alabiliyoruz diye biliyorum ben raporu , işveren maaş yatırmıyor o sürede maalesef devlet rapor paralarını ödüyor diye biliyorum ben

32. haftadan sonra alabiliyoruz diye biliyorum ben raporu , işveren maaş yatırmıyor o sürede maalesef devlet rapor paralarını ödüyor diye biliyorum ben
Hayir benim dedigim saglik raporu. Yani normalde hasta olsaniz alacaginiz 3-5 gunluk ya da bi kac haftalik rapor. Turkiye'deki raporlarin tam isimlerini bilmiyorum.

Hayir benim dedigim saglik raporu. Yani normalde hasta olsaniz alacaginiz 3-5 gunluk ya da bi kac haftalik rapor. Turkiye'deki raporlarin tam isimlerini bilmiyorum.
Tabi ki o şekilde rapor alabiliyoruz yine 3 günün üstüne çıktığında sgk tarafından ödeniyor ücret maaşımızdan günlük olarak kesiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…