- 15 Aralık 2011
- 481
- 539
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.821
O günden sonra gitmedim dr aEvet hatirliyorum siz soylemistiniz bunu, hala yok mu pipi yani?belki detayli ultrasonda gorurler.
Canım üzmek istemem ama bana da hiçbiri fayda etmediBende mentol taşı kullanıyorum parol içebilirsin dedi doktor ama elimden geldiğince dayanmaya çalışıyorum temiz havaya çıkıp yürüyüş yapmakta baya iyi geliyor ama hep geçici çözümler sonunda yeniden başlayıp duruyor
Sizede mi hala ihtimal veriliyor. Fetal yaptırmıştınız sanırımBen de toprak tonların da alıyorum her şeyi doğunca öğreneceğiz cinsiyetini gibi görünüyor
İhtimal mi daha kötü yoksa bir tanesi %100 doğru denilen iki farklı görüş mü bilemedimSizede mi hala ihtimal veriliyor. Fetal yaptırmıştınız sanırım
Ahahah çok garip gerçekten sizin bebiş baya trolİhtimal mi daha kötü yoksa bir tanesi %100 doğru denilen iki farklı görüş mü bilemedimfetal dna %100 erkek diyor gittiğim dr da kız bu diyor ama fetal yanılmaz erkektir diyip akabinde pipiyi göremiyorum diyor kısaca kimse şu anlık ne olduğunu bilmiyor
Birde öyle deniyim canım ben hep güçlü ağrı kesiciler kullanıyordum parol bana hiç fayda etmezdi o yüzden hiç umudum yokCanım üzmek istemem ama bana da hiçbiri fayda etmediher hafta mutlaka uğruyor. Ağrıyı hissettiğin an parol al etki ederse öyle ediyor hafifliyor en azından.. İnşallah çabuk atlatırız.
Sorma benim bebeler aksiyon seviyorAhahah çok garip gerçekten sizin bebiş baya trolKaç haftalıksınız bu arada
Çok garip :) bana başka yorum yapılmadığı için kesin gözüyle bakıyorum ama bakalım :) birde doktor bana birşey demedi ama hemşireye bilgi verirken ters duruş demişti acaba ondan mı emin olamadı bilemedimSorma benim bebeler aksiyon seviyorkızımı 7 aylık öğrenmiştim kardeşi neden farklı olsun 18+1 deyiz
İkili testte biz çok korktuk bebekte sorun var dediler bir sürü olumsuz şey söylediler vs onun için sağlıklı şu an onu biliyoruz onun için cinsiyetini çok önemsemiyoruzÇok garip :) bana başka yorum yapılmadığı için kesin gözüyle bakıyorum ama bakalım :) birde doktor bana birşey demedi ama hemşireye bilgi verirken ters duruş demişti acaba ondan mı emin olamadı bilemedim
Amin inşallah hepimizinki sağlıklı bir şekilde doğup vatana millete hayırlı evlat olurİkili testte biz çok korktuk bebekte sorun var dediler bir sürü olumsuz şey söylediler vs onun için sağlıklı şu an onu biliyoruz onun için cinsiyetini çok önemsemiyoruzO zaman kızlar kervanına 1 kişi daha ekleniyor diyebiliriz Rabbim vatana millete ümmete anne babasına hayırlı evlat eylesin
O kadar haklısın ki..Birde öyle deniyim canım ben hep güçlü ağrı kesiciler kullanıyordum parol bana hiç fayda etmezdi o yüzden hiç umudum yok
Birde iş yerinde çekmek daha da zor agresiflikte yapıyor ister istemez önüne gelen her dosyayı getirenin kafasına atmak istiyorum valla
Keşke öyle imkanlarımız olsa ama çalışırken hiç birini yapamıyoruz ki Türkiye de hamileler için olan bir imkan söz konusu değilO kadar haklısın ki..
En iyi çözüm ağrının geldiğini anladığın an ilaç alıp bol bol su içmek, karanlık temiz hava alan bir yerde dinlen, buz uygula. En azından uyumana yetebilecek bir seviyeye gelmesini sağlıyor bazen. İnşallah zorlamaz seni
Evet maalesef öyle, doğum izni bile yeterli değil. İşverenler de anlayışlı değil..Keşke öyle imkanlarımız olsa ama çalışırken hiç birini yapamıyoruz ki Türkiye de hamileler için olan bir imkan söz konusu değil
Rapor zamanı gelene kadar devam etmek istiyorum ben açıkçası şu dönemde ki ekonomik şartlar buna zorluyor bizi umarım dayanabilirimEvet maalesef öyle, doğum izni bile yeterli değil. İşverenler de anlayışlı değil..
Ülkemizde çoğu şey için imkan yok zaten, düşündükçe sinirlerim bozuluyor. Daha ne kadar devam etmeyi düşünüyorsun?
Ben de gidebildiğim kadar gideyim diyorum ama zorlanmaya başladım yol çok uzun.Rapor zamanı gelene kadar devam etmek istiyorum ben açıkçası şu dönemde ki ekonomik şartlar buna zorluyor bizi umarım dayanabilirim
Az önce patronum telefonda bir KDV ve gelir vergisi hesaplaması yapmamı istedi düşün onu bile yapamadım resmen beynim durmuş durumda sinirlerim bozuldu kapattım kendimi odaya ağlıyorum şu baş ağrısı gerçekten çok yıpratıcı
yani belki doktordan saglik raporu alabilirsiniz, calisamayacak gibi hissediyorsaniz. o zaman maasiniz normal yatiyor degil mi?Rapor zamanı gelene kadar devam etmek istiyorum ben açıkçası şu dönemde ki ekonomik şartlar buna zorluyor bizi umarım dayanabilirim
Az önce patronum telefonda bir KDV ve gelir vergisi hesaplaması yapmamı istedi düşün onu bile yapamadım resmen beynim durmuş durumda sinirlerim bozuldu kapattım kendimi odaya ağlıyorum şu baş ağrısı gerçekten çok yıpratıcı
Haftaya kontrolüm var bir danışacağım bakalım ne diyecekBen de gidebildiğim kadar gideyim diyorum ama zorlanmaya başladım yol çok uzun.
Baş ağrısı bütün her şeyi etkiliyor, insanın yaşam kalitesini inanılmaz düşürüyor gerçekten. Acaba hap yerine iğne olarak parol almak daha etkili olur mu ya da izin almak gibi bir durumun yok mu bugün için en azından evde insan acısını çeke çeke uykuya dalıyor bir yerden sonra
32. haftadan sonra alabiliyoruz diye biliyorum ben raporu , işveren maaş yatırmıyor o sürede maalesef devlet rapor paralarını ödüyor diye biliyorum benyani belki doktordan saglik raporu alabilirsiniz, calisamayacak gibi hissediyorsaniz. o zaman maasiniz normal yatiyor degil mi?
Hayir benim dedigim saglik raporu. Yani normalde hasta olsaniz alacaginiz 3-5 gunluk ya da bi kac haftalik rapor. Turkiye'deki raporlarin tam isimlerini bilmiyorum.32. haftadan sonra alabiliyoruz diye biliyorum ben raporu , işveren maaş yatırmıyor o sürede maalesef devlet rapor paralarını ödüyor diye biliyorum ben
Tabi ki o şekilde rapor alabiliyoruz yine 3 günün üstüne çıktığında sgk tarafından ödeniyor ücret maaşımızdan günlük olarak kesiliyorHayir benim dedigim saglik raporu. Yani normalde hasta olsaniz alacaginiz 3-5 gunluk ya da bi kac haftalik rapor. Turkiye'deki raporlarin tam isimlerini bilmiyorum.