- 25 Haziran 2014
- 534
- 588
- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.861
Bende aksine bir duygusallik bir alınganlık herseye her kusebilirim gibi
Modum ektedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aksine bir duygusallik bir alınganlık herseye her kusebilirim gibi
Ben 32.haftada 37.haftaya kadar çalışabilir kağıdı alip bütünnnnnn izinleri dogum sonrasina atmaya çalışıyorum planliyorum herhangi bir saglik sorunum olmaz ise bakalim nasip insallah oyle olur yıllık izinlerin 1 ay bulur zaten. Uzatabildigim kadar uzatirim. İşe dönünce sut izni hakkımı da haftada bir gun olarak almayi düşünüyorum 4 gun ise gelirimBenimde aslında yıllık iznim var ama doğum sonrasında kullanırım diye düşünüyordum 3hafta daha en azından bebeğimle kalırım diye bakalım dayanabildiğimiz yere kadar dayanacağız
Ücretsiz izin falan mı veriyorlar acaba ben hiç duymadım canım onu
Bebislere yeni doğan dönemi ıslak mendil de çok iyi olmuyor. Ben kızımda alt temizleme pamuklari kullandım. Zaten hassas olan cildine iyi gelsin diye, küçüklük dönemi hiç pişik sorunu yaşamadık o yüzden. Bence pamuk ta değerlendirin. Bide bez de de goon tek geçerim. Prima aşırı pahalı, Molfix sleepy bionatural yada ecologic hepsini denedim en yumusagi goon.Kuzum 1 numara bez çok çok az kullanılıyor ben 1 paket aldım o yüzden ama ıslak mendili çok çok almaya başladım bezden daha fazla kullanılacak o yüzden stok önemli
Bende aynııyım valla birde durduramıyorum da kendimi iyice sulu göz oldum çıktımCok haklısın canım sağlığımızdan hele bebislerimizden hic kıymetli değiller biz aptallık ediyoruz. Cok hassas zamandayiz biraz anlayış göstermek zor olmasa gerek diye düşünüyorum duygusallik bana da aşırı yuklendi 2 3 haftadır herşeye aglayabiliyorum.
Ay keşke bir piyango vursa da bebişlerimi hiç bırakıp çalışmak zorunda kalmasak hamişlerin duası kabul olur derler kızlar hep birlikteBen 32.haftada 37.haftaya kadar çalışabilir kağıdı alip bütünnnnnn izinleri dogum sonrasina atmaya çalışıyorum planliyorum herhangi bir saglik sorunum olmaz ise bakalim nasip insallah oyle olur yıllık izinlerin 1 ay bulur zaten. Uzatabildigim kadar uzatirim. İşe dönünce sut izni hakkımı da haftada bir gun olarak almayi düşünüyorum 4 gun ise gelirim
Aminnnn insallahhAy keşke bir piyango vursa da bebişlerimi hiç bırakıp çalışmak zorunda kalmasak hamişlerin duası kabul olur derler kızlar hep birlikte
O marka bezi ilk defa duydum. Alerji yapıyor mu ? Islak mendilleri de evde olursam bi sudan geçirip öyle kullanıyordum o yüzden bi sorun yaşamadım hiç.Bebislere yeni doğan dönemi ıslak mendil de çok iyi olmuyor. Ben kızımda alt temizleme pamuklari kullandım. Zaten hassas olan cildine iyi gelsin diye, küçüklük dönemi hiç pişik sorunu yaşamadık o yüzden. Bence pamuk ta değerlendirin. Bide bez de de goon tek geçerim. Prima aşırı pahalı, Molfix sleepy bionatural yada ecologic hepsini denedim en yumusagi goon.
Bugün güzel haberler duyuyoruz Kuzum çok çok sevindimKızlar selam. Ayrıntılı ultrasonumuz güzel geçti çok şükür herhangi bir sorun yok. onun dışında plasentam yukarı çıkmış darısı bu haberi bekleyen diğer arkadaşlarımın başına. Oğluşum zor da olsa yüzünü gösterdi ayaklarını yüzünün önüne almış doktor salla salla zor açtı uykucu umarım hepimizin ayrıntılı ultrasonu güzel geçer çok şükür, bin şükür
Özel de olan ile devlet arasında ne fark var açıkladı mı dr un ?Bu arada doktorum magnezyum ve kalsiyuma başladı tam 1 ay sonra gideceğim şeker yüklemesi yapılacak. Tetanoz aşısı içinse doktor devletteki aşıdan ziyade özel olan tetanoz-difteri-boğmaca olan tek dozluk aşıdan yaptırmamı önerdi. Onu yaptıracağım 28.haftamda. Bende haberler bu kadar
Çok teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallahBugün güzel haberler duyuyoruz Kuzum çok çok sevindim
Bunda ekstra boğmaca varmış canım o da bebeği doğduktan sonra 6-7 ay koruyormuş yanlış hatırlamıyorsam böyle söyledi.Özel de olan ile devlet arasında ne fark var açıkladı mı dr un ?
Aşılar konusunda çok tedirginim ya :/ covid döneminden sonra ciddi güvensizlik yaşıyorum çok kararsız kaldımBu arada doktorum magnezyum ve kalsiyuma başladı tam 1 ay sonra gideceğim şeker yüklemesi yapılacak. Tetanoz aşısı içinse doktor devletteki aşıdan ziyade özel olan tetanoz-difteri-boğmaca olan tek dozluk aşıdan yaptırmamı önerdi. Onu yaptıracağım 28.haftamda. Bende haberler bu kadar
Ben yaptıracağım canım ablam da iki çocuğunda yaptırdı bende yaptıracağım covid aşısı konusunda tedirgin olman çok normal çok çabuk yapılan ve etkileri tam belki araştırılmadan yapılan bir aşıydı fakat bu aşılar veya bebek aşıları yıllardır yapılıyor. Yine senin tercihin doktorunla ilerlersinAşılar konusunda çok tedirginim ya :/ covid döneminden sonra ciddi güvensizlik yaşıyorum çok kararsız kaldım
Doktor ne diyecek bakalım bir dahaki kontrolde sorayım unutmazsam.Ben yaptıracağım canım ablam da iki çocuğunda yaptırdı bende yaptıracağım covid aşısı konusunda tedirgin olman çok normal çok çabuk yapılan ve etkileri tam belki araştırılmadan yapılan bir aşıydı fakat bu aşılar veya bebek aşıları yıllardır yapılıyor. Yine senin tercihin doktorunla ilerlersin
Amin inşallah canım Aklında bulunsun kuzum boğmaca çocuğa 2. Ay aşılarında yapılıyor Aşı konusunda çok kararsızım dr umdan sağlam bir açıklama gelmesi lazım ikna edilmem lazımÇok teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah
Bunda ekstra boğmaca varmış canım o da bebeği doğduktan sonra 6-7 ay koruyormuş yanlış hatırlamıyorsam böyle söyledi.
Ben ay olarak yanlış hatırlıyor olabilirim bugün çok heyecanlıydım muhtemelen o da 2 ay demiş olabilir yani bebek o aşıyı olana kadar sürede bebeği koruyormuş öyle söyledi.Amin inşallah canım Aklında bulunsun kuzum boğmaca çocuğa 2. Ay aşılarında yapılıyor Aşı konusunda çok kararsızım dr umdan sağlam bir açıklama gelmesi lazım ikna edilmem lazım
Sukurler olsun canim cok guzel bir isim adiyla gelsin insallah prensesMerhaba kizlar isim konusunda netleşen oldu mu biz karar verdik İNCİ koyacağız . Bu arada genetik testlerinin temiz geldi bir tane daha gonderildi gen testi onu da bekleyeceğiz elindeki anomalinin anatomik olduğu genetik olmadığı kesin gibi dendi